Skocz do zawartości

E-NBA 2025 Mock Draft

Tecu

Rekomendowane odpowiedzi

19. Brooklyn Nets select: Joan Beringer

Druga z potrzeb BKN zostaje dodana, czyli pozycja centra.

Młodziutki, perspektywiczny Francuz, który do 14 roku życia grał w soccer, a w kosza pogrywa od 4 lat. Świetny rim protector i lob finnisher. Duży potencjał to rozwoju.

Next @Alonzo

Edytowane przez 24kobe8

#20 Do Miami Heat idzie Walter Clayton Jr. 

Nie jestem pewien, czy Heat jednak nie oddają gdzieś tego picku (mało scoutowali graczy pierwszorundowych). Natomiast jak faktycznie będą wybierać, to z dostępnych graczy może pójść właśnie Clayton, gdyż Heat potrzebują pg (inne możliwe opcje z dostępnych graczy to Riley, Traore i Saraf). Nieustępliwy, dobry w defensywie gracz z Florydy przypomina trochę Freda Van Vleeta. Przy RFA Daviona Mitchella bardzo prawdopodobny wybór. 

Next: @karl

Nie chcę się wtrącać do zabawy w której nie biorę udziału, ale...się wtrącę.

Skoro @Tecu zaakceptował deal i @LAF wybrał z 17 dla Phoenix Danny Wolf'a to Asa Newell jest dalej niewybrany, a @january powinien mieć mozliwość jeśli chce zmiany wyboru z 18 (co może wpłynąć na wybory 19 i 20).

Edytowane przez Qbajag

1 minutę temu, Qbajag napisał(a):

Nie chcę się wtrącać do zabawy w której nie biorę udziału, ale...się wtrącę.

Skoro @Tecu zaakceptował deal i @LAF wybrał z 17 dla Phoenix Danny Wolf'a to Asa Newell jest dalej niewybrany, a @january powinien mieć mozliwość jeśli chce zmiany wyboru z 18 (co może wpłynąć na wybory 19 i 20).

Słuszna uwaga.

Niemniej zostawiam Thiero, mam go tu jako Best available do tworzenia defensywnego juggernauta w Wizards:)

Troszkę przypomina Ausara Thompsona, a o ile D i atletyzm po stronie bliźniaka odrobinę, o tyle umiejętności ofensywne po stronie Adou. Tam też jest skomplikowana kwestią z jego późnym nagłym wzrostem, w HS rzut % miał legit, więc liczę, że to się rozwinie dobrze, a wtedy steal potencjalny;)