Skocz do zawartości

Minnesota Timberwolves 2025/2026

DamianOItalianO

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 24.10.2025 o 11:24, ely3 napisał(a):

To raczej przemyślenia po meczu gdzie Vincenzo bardziej kreował straty niż kolegów a Conley juz jest emerytem i za dużo nie wnosi.. Konkurencja nie jest najwyższych lotów dlatego zastanawiam czy ten Rob jest tak fatalny ,że nie potrafi przeskoczyć tej średniej konkurancji... [...]

Oni potrzebują kogokolwiek na rozegraniu

Z tego co patrzylem z DDV na PG radzil sobie calkiem dobrze w zeszlym sezonie, wiec rozwiazanie juz maja, ot w pierwszym meczu cos nie wyszlo?  

W dniu 24.10.2025 o 11:24, ely3 napisał(a):

No a jeśli tak to Sota dokonała fatalnej wyceny. Bo wymiana za Goberta jakby jej nie oceniać to wniosła ich na poziom którego nie mieli od czaów Garnetta i na dodatek na razie koszt żaden ( poza Kesllerem ) ale ten Rob wygląda ,że będzie ich bolał a oni nim kompletnie nie grają kolejny sezon

IMO blednie zakladasz, ze jak beda nim grali wiecej to bol tamtej wymiany bedzie mniejszy.
Przeciez jesli bedzie gral zle to bedzie duzo gorzej bo nie dosc, ze bedzie bardziej oczywista wtopa to jeszcze bedzie torpedowal aktualny bilans.

22 godziny temu, wiLQ napisał(a):

Przeciez jesli bedzie gral zle to bedzie duzo gorzej bo nie dosc, ze bedzie bardziej oczywista wtopa to jeszcze bedzie torpedowal aktualny bilans.

Ale Conley już naprawdę jest słaby a Rob mógłby grać z ławki. Ja nie wiem czy jest lepszy. Dlatego się pytałem fanów czy on jest aż tak fatalny. Bo ogólnie Sota ma problem. Conley to świetny kreator ale widac ,że on już naprawdę jest na równi pochyłej. DVV miewa lepsze gorsze mecze ale to tez nie jest wybitny kreator. 

Oczywiście problemy Soty to nie tylko rozegranie bo np taki Reid wszedł w sezon fatalnie. Jest koszmarem po obu stronach parkietu. W ataku szkodzi drużynie. W obronie zazwyczaj poza schematem. Nie wiem czy mu tylko zależało na sutym kontrakcie ale na razie to gra źle ( choć wiadomo próbka mała , dwa mecze ale oceniam na tu i teraz czemu Sota jest taka słaba na początku sezonu)

W dniu 27.10.2025 o 10:36, marceli73 napisał(a):

Co tam z Edwardsem sie stało?

"Edwards injured his right hamstring during the first quarter of Sunday’s win over the Pacers. According to Charania, the guard has been diagnosed with a strained hamstring and will miss two weeks. Based on the timeline, Edwards will miss at least seven games".

W dniu 27.10.2025 o 10:06, ely3 napisał(a):

Ale Conley już naprawdę jest słaby a Rob mógłby grać z ławki. Ja nie wiem czy jest lepszy. Dlatego się pytałem fanów czy on jest aż tak fatalny. Bo ogólnie Sota ma problem. Conley to świetny kreator ale widac ,że on już naprawdę jest na równi pochyłej.

Nawet stary Conley jest lepszy od niego?

1 godzinę temu, wiLQ napisał(a):

Nawet stary Conley jest lepszy od niego?

Jeśli tak jest to koszmarne info dla Soty. Ogólnie to jak zauważysz moje pytanie brzmiało na początku czy on jest tak fatalny czy inne powody że nie gra

Ja wiem ,że początek sezonu ale Sota wyglada mega źle w obronie.