LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja (edytowane) no elo jak juz gdzie nie gdzie nieoficjalnie leekowalem, organizujemy kolejny zlot forumowy termin: 1-2 sierpien (zakladam, ze niedziela bedzie raczej przeznaczona na powroty) termin jest jedyny i nieodwolalny, glownie dlatego, ze niektorzy moga byc tylko wtedy, a pracuja za granico miejsce: Krakow dlaczego znowu Krakow? bo przede wszystkim trzeba odwiedzic nasza Morde, Elda bo ostatnio KRK swietnie sie sprawdzil, o wiele lepiej niz niegdys WWA bo sa tam @Szulim oraz @Kily na ktorych mozna liczyc i pewnie pomoga przy organizacji, sa tez tam @BMeF i @ernie9005 oraz przynajmniej jeden user ktorego teraz nie pomne, odezwij sie chlopie, ostatnio nie dotarles na bliard ( @polskignom? ) jak przestrzelilem to sorry xd bo Slazacy maja o wiele blizej takze wszystkie @january @RappaR i reszta wiecie co robic bo tak postanowilem xd kto bedzie? raczej na bank: Ja, @RonnieArtestics, @antek, @StroSHow, @Szulim to tak na sztywno, to chyba poki co wszyscy, nie bede Was wszystkich oznaczac na razie, czasu jest od c***a, mam nadzieje, ze Ty @ignazz dasz rade oczywiscie i jak zwykle przejmiesz paleczke glownego zawiadowcy, mamy tyle czasu, ze mamy szanse ogarnac naprawde solidne lokum, wstepnie tez z Ronnim myslelismy o wynajeciu hali zeby popykac w bakset, takze to tez jest pewna nowosc na zlotach, a na pewno kilku z Was ma nielichego skilla aby sie polansowac nie tylko przed kompjuterem czy przy kielonie zapraszam do zgloszen i dyskusji, jednoczesnie przepraszam za brak polskich znakow, zedytuje jak bede przy zdowym kompie (albo nie) klaniam sie LBS Edytowane 31 Maja przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Nie wiem czy trzeba wynajmować halę jak to sierpień, niech Szulim nas zabierze na jakieś fajne boisko w plenerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Kraków to też @Gregorius jak dobrze pamiętam. @rw30 jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 42 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Nie wiem czy trzeba wynajmować halę jak to sierpień, niech Szulim nas zabierze na jakieś fajne boisko w plenerze tez racja, z drugiej strony jak ma byc upal to czy na dworze czy na hali bedzie ciezko, zwlaszcza przy tym smogu calym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja 6 godzin temu, blackmagic napisał(a): Kraków to też @Gregorius jak dobrze pamiętam. @rw30 jedziemy? musze sprawdzic moje letnie plany i dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Niedziela o 15:30 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:30 jade do ziomka na Chałupy koniec lipca poczatek sierpnia, jesli to nie bedzie ten sam termin to wpadne na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Poniedziałek o 06:48 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:48 W dniu 31.05.2025 o 07:26, blackmagic napisał(a): Kraków to też @Gregorius jak dobrze pamiętam. @rw30 jedziemy? Tak, też jestem z Krakowa. W chwili obecnej myślę że bez problemu bede w krk w tym terminie. Co do hali to w wakacje nie powinno być problemu z ogarnięciem boiska na polu. Park Jordana, akademiki AGH czy koło błoń na tyłach hali UJ jest boisko. Plus sporo boisk jest przy większości szkół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano Poniedziałek o 07:44 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:44 siema! Jeśli będę wtedy w polsce a nie na wakacjach to oczywiście dołączę jeśli chodzi o boiska - tak jak @Gregorius napisał - jest sporo opcji - jest całkiem nowe boisko koło campusu UJ też na ruczaju i z tego co się orientuję nie ma zbyt wielkich kolejek także coś się znajdzie nie mówiąc już o orlikach, których jest bardzo dużo - tylko tu często jest problem z terminami zwłaszcza w wakacje - ale do ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Poniedziałek o 07:58 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:58 W Wakacje fajną opcja żeby siąść przed/po graniu jest klub Studio na miasteczku studenckimi AGH. Dobre piwo, lezaki i coś do zjedzenia. 50 m od klubu jest też dobra burgerownia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano Poniedziałek o 16:09 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:09 8 godzin temu, Gregorius napisał(a): W Wakacje fajną opcja żeby siąść przed/po graniu jest klub Studio na miasteczku studenckimi AGH. Dobre piwo, lezaki i coś do zjedzenia. 50 m od klubu jest też dobra burgerownia. Jeden ze zlotów (pre 2010?) był w Krk właśnie w miasteczku studenckim. Tam się odbywała gierka i piwko. fajnie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano Poniedziałek o 17:45 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:45 1 godzinę temu, karl napisał(a): Jeden ze zlotów (pre 2010?) był w Krk właśnie w miasteczku studenckim. Tam się odbywała gierka i piwko. fajnie było. To było dokładnie w 2010 oczywiście potwierdzam, że fajnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Poniedziałek o 20:02 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:02 2 godziny temu, Kily napisał(a): To było dokładnie w 2010 oczywiście potwierdzam, że fajnie było I bylo bardzo fajnie wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Poniedziałek o 21:12 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:12 @elwariato tez mi wczoraj wspominal o tym i innych zlotach i potwierdzal ze bylo fajnie teraz go nie bedzie bo zidentyfikowany obiekt sprzatajco-pioracy od lat go za jaja trzyma #freewariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Poniedziałek o 23:45 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 23:45 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @elwariato tez mi wczoraj wspominal o tym i innych zlotach i potwierdzal ze bylo fajnie teraz go nie bedzie bo zidentyfikowany obiekt sprzatajco-pioracy od lat go za jaja trzyma #freewariat Meh, zbyt 0 1 podchodzisz do sprawy ja jestem aspołeczy i leniwy, tu mnie nikt za nic nie musi trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Poniedziałek o 23:55 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 23:55 5 minut temu, elwariato napisał(a): Meh, zbyt 0 1 podchodzisz do sprawy ja jestem aspołeczy i leniwy, tu mnie nikt za nic nie musi trzymać. no i elegancko, transport Ci ogarnę, wałówkę, oczywiście z podwójnym salcesonem dawaj Ziom, stary już jesteś, za rok dwa to już co najwyżej potańczysz z Qcinem w Ciechocinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Ktoś z okolic ŁDZ się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 8 minut temu, SlaKB napisał(a): Ktoś z okolic ŁDZ się wybiera? Doprecyzuj Widzew czy ŁKS dla pewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Poszukaj w postach to znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Teraz, SlaKB napisał(a): Poszukaj w postach to znajdziesz Gorzej jak zgłaszający nie poszuka i będziemy mieli pierwsze derby e-nba jeszcze gorzej jak potem taki zostanie prezydentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Podpowiedź - ostatnio na turnieju kibicowskim zbijalem piony z chłopakami od @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi