Skocz do zawartości

Zlot E-NBA.PL 2025 ][ 1-2 VIII ][ KRK

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

no elo

jak juz gdzie nie gdzie nieoficjalnie leekowalem, organizujemy kolejny zlot forumowy

termin: 1-2 sierpien (zakladam, ze niedziela bedzie raczej przeznaczona na powroty) termin jest jedyny i nieodwolalny, glownie dlatego, ze niektorzy moga byc tylko wtedy, a pracuja za granico

miejsce: Krakow

dlaczego znowu Krakow?

bo przede wszystkim trzeba odwiedzic nasza Morde, Elda

bo ostatnio KRK swietnie sie sprawdzil, o wiele lepiej niz niegdys WWA

bo sa tam @Szulim oraz @Kily na ktorych mozna liczyc i pewnie pomoga przy organizacji, sa tez tam @BMeF i @ernie9005 oraz przynajmniej jeden user ktorego teraz nie pomne, odezwij sie chlopie, ostatnio nie dotarles na bliard ( @polskignom? ) jak przestrzelilem to sorry xd

bo Slazacy maja o wiele blizej takze wszystkie @january @RappaR i reszta wiecie co robic

bo tak postanowilem  xd

kto bedzie?

raczej na bank:

Ja, @RonnieArtestics, @antek, @StroSHow, @Szulim

to tak na sztywno, to chyba poki co wszyscy, nie bede Was wszystkich oznaczac na razie, czasu jest od c***a, mam nadzieje, ze Ty @ignazz dasz rade oczywiscie i jak zwykle przejmiesz paleczke glownego zawiadowcy, mamy tyle czasu, ze mamy  szanse ogarnac naprawde solidne lokum, wstepnie tez z Ronnim myslelismy o wynajeciu hali zeby popykac w bakset, takze to tez jest pewna nowosc na zlotach, a na pewno kilku z Was ma nielichego skilla aby sie polansowac nie tylko przed kompjuterem czy przy kielonie

zapraszam  do zgloszen i dyskusji, jednoczesnie przepraszam za brak polskich znakow, zedytuje jak bede przy zdowym kompie (albo nie)

klaniam sie 

LBS

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

• LeweBiodroSmoka zmienił(a) tytuł na Zlot E-NBA.PL 2025 ][ 1-2 VIII ][ KRK
  • Szulim przypiął/eła ten temat
W dniu 31.05.2025 o 07:26, blackmagic napisał(a):

Kraków to też @Gregorius jak dobrze pamiętam.

@rw30 jedziemy?

Tak, też jestem z Krakowa. W chwili obecnej myślę że bez problemu bede w krk w tym terminie. 

Co do hali to w wakacje nie powinno być problemu z ogarnięciem boiska na polu. Park Jordana, akademiki AGH czy koło błoń na tyłach hali UJ jest boisko. Plus sporo boisk jest przy większości szkół. 

siema!

Jeśli będę wtedy w polsce a nie na wakacjach to oczywiście dołączę 

jeśli chodzi o boiska - tak jak @Gregorius napisał - jest sporo opcji - jest całkiem nowe boisko koło campusu UJ też na ruczaju i z tego co się orientuję nie ma zbyt wielkich kolejek także coś się znajdzie 

nie mówiąc już o orlikach, których jest bardzo dużo - tylko tu często jest problem z terminami zwłaszcza w wakacje - ale do ogarnięcia

8 godzin temu, Gregorius napisał(a):

W Wakacje fajną opcja żeby siąść przed/po graniu jest klub Studio na miasteczku studenckimi AGH. Dobre piwo,  lezaki i coś do zjedzenia.  50 m od klubu jest też dobra burgerownia.

Jeden ze zlotów (pre 2010?) był w Krk właśnie w miasteczku studenckim. Tam się odbywała gierka i piwko. 
fajnie było. 

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

@elwariato tez mi wczoraj wspominal o tym i innych zlotach i potwierdzal ze bylo fajnie

teraz go nie bedzie bo zidentyfikowany obiekt sprzatajco-pioracy od lat go za jaja trzyma

#freewariat

Meh, zbyt 0 1 podchodzisz do sprawy 😋 ja jestem aspołeczy i leniwy, tu mnie nikt za nic nie musi trzymać.

5 minut temu, elwariato napisał(a):

Meh, zbyt 0 1 podchodzisz do sprawy 😋 ja jestem aspołeczy i leniwy, tu mnie nikt za nic nie musi trzymać.

no i elegancko, transport Ci ogarnę, wałówkę, oczywiście z podwójnym salcesonem ;)

dawaj Ziom, stary już jesteś, za rok dwa to już co najwyżej potańczysz z Qcinem w Ciechocinku