BMeF Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1) Soft rebuilding aż wróci Tatum 2) Hard rebuilding (Brown, White) - nazbieranie assetów - budowa nowej ekipy gdy wróci Tatum Ciekawe co jest planem A, a co planem B dla Celtics. I ciekawe czy Masai wie czego chce Masai. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 36 minut temu, ignazz napisał(a): A jakie masz salary? Bo może razem byśmy musieli iść. Cale zycie na rookie kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 16 minut temu, julekstep napisał(a): Cale zycie na rookie kontrakcie Ja jadę ciągle na minimum. przyzwoitości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 4 godziny temu, BMeF napisał(a): Ciekawe czy 35-latkowi na 3-letnim kontrakcie z dwoma tytułami będzie chciało się walczyć o play-iny w randomowym markecie, typuję, że gdzieś w trakcie sezonu poleci gdy Blazers będą mieli 23-29. Pewnie! Niech mu się nieco chce. Przecież darmo to robi... 2 godziny temu, julekstep napisał(a): na miejscu Nuggets to Żuniora bym wymienił za samego siebie Dobre kebaby by podniosły morale w szatni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 5 godzin temu, Benon napisał(a): Dawać go do Bulls! Ja już opracowałem cały plan. W lidze jest jeszcze jeden zawodnik wielkiego formatu, którego perspektywy w obecnym klubie są delikatnie mówiąc mizerne. Niejaki Giannis Antetokounmpo. Może kojarzycie? Rzucamy wszystko co mamy dobrego i niedobrego i tworzymy w Wietrznym Mieście potwora z wielkimi zębami i monstrualnym apetytem. Za Jokera <=> Buz, Vuc, Ball, Collins, 2 x 2nds Za Greak Freaka i #47 <=> Giddey, White, Williams, Port'26 Podpisujemy Tre Jonesa za jakąś dychę, wybieramy BPA z #12, #45 i #47 Zostajemy ze składem: PGs: Tre Jones - Jevon Carter SGs: Ayo Dosunmu - Dalen Terry SFs: Kevin Huerter - Julian Phillips PFs: Giannis Antetokounmpo - #12 (CMB?) Cs: Nikola Jokic - Jalen Smith #45, #47, 3 x Vet min Za chwilę wysyłam to wszystko do Karnisovasa i drżyjcie narody... Oczywiście o ile tylko on czegoś nie popieprzy i nie pomyli Giannisa z Thanasisem, a Jokica z Jovicem... Jazda... Pozdrawiam PS Co ciekawe, to jest najprawdopodobniej wszystko doable, Jeśli chodzi o SC... Nikt nie klepnie takich paczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Godzinę temu, BMeF napisał(a): 1) Soft rebuilding aż wróci Tatum 2) Hard rebuilding (Brown, White) - nazbieranie assetów - budowa nowej ekipy gdy wróci Tatum Ciekawe co jest planem A, a co planem B dla Celtics. I ciekawe czy Masai wie czego chce Masai. A dlaczego by tak nie uderzyć po Giannisa maja z czym 3 minuty temu, kolader napisał(a): Nikt nie klepnie takich paczek Wypiłem już 5 koktajli i kilka shotów i pomysł wydaje mi się świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 26 minut temu, josephnba napisał(a): A dlaczego by tak nie uderzyć po Giannisa maja z czym Wypiłem już 5 koktajli i kilka shotów i pomysł wydaje mi się świetny Pomysł dobry ale jeszcze weźmy Phila na ławkę i mamy kolejne pierścienie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 20 minut temu, josephnba napisał(a): A dlaczego by tak nie uderzyć po Giannisa maja z czym Wypiłem już 5 koktajli i kilka shotów i pomysł wydaje mi się świetny Arturas jeszcze nic nie odpisał, bo ma chrzest pasierba, czy jakąś inną chorobę weneryczną, ale managierowie Nuggets i Bucks, po konsultacji z @josephnba wstępnie są na tak... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 8 godzin temu, dannygd napisał(a): Nie wiem skąd ten optymizm u Ciebie. Ja osobiście uważałem go za b. utalentowanego gracza, ale w ost 4 sezonach gra średnio niecałe 59 spotkań. Pogorszyła mu sie skuteczność/decision making, do tego zaczął gorzej bronić po kontuzjach i rzadziej atakuje kosz, a ma już 26 lat i jego największy sukces w tych 4 sezonach to rozegranie 70 meczy w tym sezonie. To nawet nie jest optymizm, po prostu z perspektywy Blazers oceniam ten ruch słabo i przebicie tego dealu imo nie byłoby jakieś trudne - a nawet zaryzykuję, że wolałbym stracić Simonsa za free niż będąc w pozycji Blazers dopłacać wyborami w drafcie do pozyskania Jrue. co z perspektywy Blazers zmienia Holiday? Który też zdrowiem ostatnio nie grzeszy. już nie chce mi się sprawdzać salary Blazers ale oni właśnie pozyskali 35 latka na 3 letniej umowie za 37 baniek w ostatnim roku. I co, pobujają się walcząc o PI, a za rok-dwa będą dopłacać do Holidaya żeby ktoś zluzował ich z jego kontraktu? @wiLQ chyba pisal, że każda ekipa chciałaby mieć takiego Holidaya walcząc o tytuł, zgoda. Ale nie za 35 baniek, co teraz w większości ekip czyniłoby go 3(?) największym kontraktem. może wyjdzie na Wasze i Blazers zrobią piękny RS gdzie Holiday będzie świetny, albo sprzedadzą go za mega zwrot, może być. Tylko że moim zdaniem jest to opcja o wiele mniej prawdopodobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Może bardziej jednak chodziło o sprzedaż Simonsa? To kasztan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 7 minut temu, ignazz napisał(a): Może bardziej jednak chodziło o sprzedaż Simonsa? To kasztan. Czekający na wpłatę kasztan... Czy tam stat padder. Ale i tak przyjęcie Holiday'a na tak długim kontrakcie jest zastanawiające. Nawet jak to spoko weteran do szatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) LOL Porzignis za paczkę szlug tak naprawdę oddany. I nie to nie jest jego wartość a po prostu approny do tego zmuszają. Jestem ciekaw jak to będzie wyglądać a mówi się, że ma jeszcze dołączyć NAW i wygląda na to, że głównym beneficjentem tych apronów będzie Atlanta. Jeżeli Atlanta będzie grać zespołowo to może pojawić się w walce o PO. Ogólnie pewni ludzie chcieli Garlanda za KD i jeszcze aby dopłacić do KD, także następnym razem jak będziecie się śmiać z moich propozycji to odsyłam tutaj. Edytowane 17 godzin temu przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu A jak oceniasz cenę #2 plus Castle plus niezłe fillera za Duranta w kontekście realnej ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 9 godzin temu, BMeF napisał(a): Ciekawe czy 35-latkowi na 3-letnim kontrakcie z dwoma tytułami będzie chciało się walczyć o play-iny w randomowym markecie, typuję, że gdzieś w trakcie sezonu poleci gdy Blazers będą mieli 23-29. Pomijając, że źródło przeciętne, to ja bym sie na jego miejscu tez wkurzył, szczególnie jeśli nikt z nim na ten temat nie rozmawiał (Stevens lubi takie praktyki, które po jednym poprzedniku odziedziczył) i raz już chwilę był w Blazers. Natomiast ja pisałem bardziej o tym: Cytat “Now, if he winds up staying there, I’m sure he’ll be the professional he’s always been and make a positive contribution,” said the source. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu BREAKING: The Charlotte Hornets are trading center Mark Williams to the Phoenix Suns for the No. 29 pick tonight and a 2029 first-round pick, sources tell ESPN. The Atlanta Hawks are trading the No. 13 pick in the Draft to the New Orleans Pelicans for the No. 23 pick and an unprotected 2026 first round pick (most favorable of New Orleans and Milwaukee), sources tell ESPN. Wzięto CC jako zastępstwo Bane’a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Free agents Tyus Jones, Russell Westbrook on Kings' radar -> Kings musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu The Grizzlies are sending No. 16, a 2028 first-round pick via Orlando and two seconds to Portland for Cedric Coward, sources said. Pelikany zwariowały? Oddały bardzo mocny pick za rok i mają parę Zioń Queen Suns kupili centra aby wybrać w drafcie centra OKC złapali Sorbera. To będzie wzmocnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 29 minut temu, ignazz napisał(a): The Grizzlies are sending No. 16, a 2028 first-round pick via Orlando and two seconds to Portland for Cedric Coward, sources said. Pelikany zwariowały? Oddały bardzo mocny pick za rok i mają parę Zioń Queen Suns kupili centra aby wybrać w drafcie centra OKC złapali Sorbera. To będzie wzmocnienie. Suns mają samych Guardów to centrzy im się przydadzą. Williams pewnie będzie rezerwowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu W dniu 25.06.2025 o 07:05, LukaszKopys napisał(a): Celtics włożyli niechcianych zawodników do miksera, a ten ich wyrzuca na prawo i lewo Jak z Porzingisa i Holidaya zostajesz z Niangiem i bez picku to wiesz ze jestes w DUPIE 21 godzin temu, kolader napisał(a): Za jakie grzechy chcesz go zsyłać do Bulls? Za obrzarstwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 5 minut temu, memento1984 napisał(a): Jak z Porzingisa i Holidaya zostajesz z Niangiem i bez picku to wiesz ze jestes w DUPIE Zgarnęli Simonsa przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi