Skocz do zawartości

Nowy Sezon 25/26. Wstępniak. Handelek i plotki

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, BMeF napisał(a):

Ciekawe czy 35-latkowi na 3-letnim kontrakcie z dwoma tytułami będzie chciało się walczyć o play-iny w randomowym markecie, typuję, że gdzieś w trakcie sezonu poleci gdy Blazers będą mieli 23-29. 

Pewnie! Niech mu się nieco chce. Przecież darmo to robi...

2 godziny temu, julekstep napisał(a):

na miejscu Nuggets to Żuniora bym wymienił za samego siebie

Dobre kebaby by podniosły morale w szatni!

5 godzin temu, Benon napisał(a):

Dawać go do Bulls! Ja już opracowałem cały plan.🙃

W lidze jest jeszcze jeden zawodnik wielkiego formatu, którego perspektywy w obecnym klubie są delikatnie mówiąc mizerne. Niejaki Giannis Antetokounmpo. Może kojarzycie?

Rzucamy wszystko co mamy dobrego i niedobrego i tworzymy w Wietrznym Mieście potwora z wielkimi zębami i monstrualnym apetytem.

Za Jokera <=> Buz, Vuc, Ball, Collins, 2 x 2nds

Za Greak Freaka i #47 <=> Giddey, White, Williams, Port'26

Podpisujemy Tre Jonesa za jakąś dychę, wybieramy BPA z #12, #45 i #47

Zostajemy ze składem:

PGs: Tre Jones - Jevon Carter

SGs: Ayo Dosunmu - Dalen Terry

SFs: Kevin Huerter - Julian Phillips

PFs: Giannis Antetokounmpo - #12 (CMB?)

Cs: Nikola Jokic - Jalen Smith

#45, #47, 3 x Vet min

Za chwilę wysyłam to wszystko do Karnisovasa i drżyjcie narody... Oczywiście o ile tylko on czegoś nie popieprzy i nie pomyli Giannisa z Thanasisem, a Jokica z Jovicem...🤣

Jazda...

Pozdrawiam

PS

Co ciekawe, to jest najprawdopodobniej wszystko doable, Jeśli chodzi o SC...

Nikt nie klepnie takich paczek 

Godzinę temu, BMeF napisał(a):

1) Soft rebuilding aż wróci Tatum
2) Hard rebuilding (Brown, White) - nazbieranie assetów - budowa nowej ekipy gdy wróci Tatum

Ciekawe co jest planem A, a co planem B dla Celtics. 

I ciekawe czy Masai wie czego chce Masai. 

A dlaczego by tak nie uderzyć po Giannisa 

maja z czym 

3 minuty temu, kolader napisał(a):

Nikt nie klepnie takich paczek 

Wypiłem już 5 koktajli i kilka shotów i pomysł wydaje mi się świetny 

20 minut temu, josephnba napisał(a):

A dlaczego by tak nie uderzyć po Giannisa 

maja z czym 

Wypiłem już 5 koktajli i kilka shotów i pomysł wydaje mi się świetny 

Arturas jeszcze nic nie odpisał, bo ma chrzest pasierba, czy jakąś inną chorobę weneryczną, ale managierowie Nuggets i Bucks, po konsultacji z @josephnba wstępnie są na tak...😁

Pozdrawiam 

8 godzin temu, dannygd napisał(a):

Nie wiem skąd ten optymizm u Ciebie. Ja osobiście uważałem go za b. utalentowanego gracza, ale w ost 4 sezonach gra średnio niecałe 59 spotkań. Pogorszyła mu sie skuteczność/decision making, do tego zaczął gorzej bronić po kontuzjach i rzadziej atakuje kosz, a ma już 26 lat i jego największy sukces w tych 4 sezonach to rozegranie 70 meczy w tym sezonie.

To nawet nie jest optymizm, po prostu z perspektywy Blazers oceniam ten ruch słabo i przebicie tego dealu imo nie byłoby jakieś trudne - a nawet zaryzykuję, że wolałbym stracić Simonsa za free niż będąc w pozycji Blazers dopłacać wyborami w drafcie do pozyskania Jrue.

co z perspektywy Blazers zmienia Holiday? Który też zdrowiem ostatnio nie grzeszy. 

już nie chce mi się sprawdzać salary Blazers ale oni właśnie pozyskali 35 latka na 3 letniej umowie za 37 baniek w ostatnim roku. I co, pobujają się walcząc o PI, a za rok-dwa będą dopłacać do Holidaya żeby ktoś zluzował ich z jego kontraktu? @wiLQ chyba pisal, że każda ekipa chciałaby mieć takiego Holidaya walcząc o tytuł, zgoda. Ale nie za 35 baniek, co teraz w większości ekip czyniłoby go 3(?) największym kontraktem. 

może wyjdzie na Wasze i Blazers zrobią piękny RS gdzie Holiday będzie świetny, albo sprzedadzą go za mega zwrot, może być. Tylko że moim zdaniem jest to opcja o wiele mniej prawdopodobna 

LOL

Porzignis za paczkę szlug tak naprawdę oddany. I nie to nie jest jego wartość a po prostu approny do tego zmuszają.

Jestem ciekaw jak to będzie wyglądać a mówi się, że ma jeszcze dołączyć NAW i wygląda na to, że głównym beneficjentem tych apronów będzie Atlanta. Jeżeli Atlanta będzie grać zespołowo to może pojawić się w walce o PO.

Ogólnie pewni ludzie chcieli Garlanda za KD i jeszcze aby dopłacić do KD, także następnym razem jak będziecie się śmiać z moich propozycji to odsyłam tutaj.

Edytowane przez LAF

9 godzin temu, BMeF napisał(a):

Ciekawe czy 35-latkowi na 3-letnim kontrakcie z dwoma tytułami będzie chciało się walczyć o play-iny w randomowym markecie, typuję, że gdzieś w trakcie sezonu poleci gdy Blazers będą mieli 23-29. 

Pomijając, że źródło przeciętne, to ja bym sie na jego miejscu tez wkurzył, szczególnie jeśli nikt z nim na ten temat nie rozmawiał (Stevens lubi takie praktyki, które po jednym poprzedniku odziedziczył) i raz już chwilę był w Blazers. Natomiast ja pisałem bardziej o tym:

Cytat

“Now, if he winds up staying there, I’m sure he’ll be the professional he’s always been and make a positive contribution,” said the source. 

BREAKING: The Charlotte Hornets are trading center Mark Williams to the Phoenix Suns for the No. 29 pick tonight and a 2029 first-round pick, sources tell ESPN.

The Atlanta Hawks are trading the No. 13 pick in the Draft to the New Orleans Pelicans for the No. 23 pick and an unprotected 2026 first round pick (most favorable of New Orleans and Milwaukee), sources tell ESPN.

Wzięto CC jako zastępstwo Bane’a 

The Grizzlies are sending No. 16, a 2028 first-round pick via Orlando and two seconds to Portland for Cedric Coward, sources said.

Pelikany zwariowały? Oddały bardzo mocny pick za rok i mają parę Zioń Queen 

Suns kupili centra aby wybrać w drafcie centra 

OKC złapali Sorbera. To będzie wzmocnienie. 

29 minut temu, ignazz napisał(a):

The Grizzlies are sending No. 16, a 2028 first-round pick via Orlando and two seconds to Portland for Cedric Coward, sources said.

Pelikany zwariowały? Oddały bardzo mocny pick za rok i mają parę Zioń Queen 

Suns kupili centra aby wybrać w drafcie centra 

OKC złapali Sorbera. To będzie wzmocnienie. 

Suns mają samych Guardów to centrzy im się przydadzą. Williams pewnie będzie rezerwowym.

W dniu 25.06.2025 o 07:05, LukaszKopys napisał(a):

Celtics włożyli niechcianych zawodników do miksera, a ten ich wyrzuca na prawo i lewo 💪

Jak z Porzingisa i Holidaya zostajesz z Niangiem i bez picku to wiesz ze jestes w DUPIE

21 godzin temu, kolader napisał(a):

Za jakie grzechy chcesz go zsyłać do Bulls?

Za obrzarstwo!