Skocz do zawartości

Nowy Sezon 25/26. Wstępniak. Handelek i plotki

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, ignazz napisał(a):

The Rockets have reportedly offered Jalen Green and the 10th pick for Kevin Durant but have refused to include players like Jabari Smith Jr., Tari Eason, and Reed Sheppard, who the Suns have interest in, per @BrettSiegelNBA

Trochę dziwne że rox po jednej słabej serii tak bez żalu oddają Greena 

3 minuty temu, Wodkens napisał(a):

Durant w Rockets

nawet nie oddali za dużo, fair deal wg mnie

37 letni gracz na rocznym kontrakcie jakby nie miał na nazwisko to raczej niezbyt atrakcyjna opcją by utopić kilka pierwszorundowych pickow.

Jak sam mówisz fair deal. Suns otrzymali choć trochę talentu (podejrzanego, ale jednak talentu), a Rockets nie oddając za dużo za rok stają się z automatu kandydatem do misia.

Dobry trade dla Suns patrząc na prawdziwą wartość Duranta - tzn. oczywiście są w dupie, możliwe, że z Greena nic nie będzie i średnio fituje do Bookera, ale dostali dobry pick, startera i ~niezłego dalej prospekta za 37-latka w contract year. Harden z Sixers/Nets, Kyrie z Mavs, Jimmy z Soty/Sixers/Heat odchodzili w ostatecznym rozrachunku za mniej-bardziej gorsze paczki, a byli młodsi/dużo młodsi od Snake'a. 

Nie wierzę, że KD zaprowadzi kogokolwiek gdziekolwiek, ale Vanvleet-Eason-KD-Thompson-Sengoat: dojebany ficik, topowy size. 

Edytowane przez BMeF

Dobry/bardzo dobry deal dla Rockets, niskim kosztem pozyskują Duranta i jeszcze pozbywają się Greena, u którego zaraz wchodzi gruby kontrakt, który pomijając to jaki paździerz zagrał w serii z GSW  (all timerska ta jego seria) to na przestrzeni 4 sezonów wygląda, no tak średnio bym powiedział

W pierwszej chwili przeczytałem 10 picków i mnie zamurowało 

ale potem przypomniałem sobie że nie umiem czytać po angielsku i włączyłem translator ;) 

rox byli chyba najbardziej ready na Duranta z zespołów o których była mowa. Trzon nie został rozbity a i ławka za bardzo nie ucierpiała, skoro skreślili Greena to cena za KD jest jeszcze mniejsza  

Mimo wszystko trochę szkoda że Durant tak rozmienia swoją karierę 

Warriors, Nets, Suns i teraz Rockets 

wszędzie krótkie epizody 

16 minut temu, marceli73 napisał(a):

Nie widze Greena i Bookera razem na boisku. Jeden z nich poleci dalej i bedzie to chyba Green. 

Booker jest niewiele lepszy 

Koleś jest nowym Joe Johnsonem 

31 minut temu, marceli73 napisał(a):

Nie widze Greena i Bookera razem na boisku. Jeden z nich poleci dalej i bedzie to chyba Green. 

Też tego nie widzę, ale weź nie strasz, bo z tego co czytałem Bulls byli wymieniani jako kandydat do przejęcia Greena.