Skocz do zawartości

Ankieta na prezydenta Polski

RappaR

Sondaż wyborczy  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sondaż wyborczy

• Adrian Zandberg
    • Szymon Hołownia
      0
    • Raffaello Trzask
      0
    • Grzegorz Braun
    • Artur Bartoszewicz
    • Magdalena Agnieszka Biejat
    • Marek Jakubiak
      0
    • Maciej Maciak
    • Sławomir Mentzen
      0
    • Karol Nawrocki
      0
    • Joanna Senyszyn
      0
    • Krzystof Stanowski
    • Marek Woch

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 16.05.2025 o 22:00

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, mayor napisał(a):

Za to Karolowi po przegranej może się zdecydowanie pogorszyć, jest na niego trzy zawiadomienia w prokuraturze . Ciekawe jak subkultury więzienne traktują takie hieny, które żerują na ludziach w trudnych sytuacjach , czy go tam nie przekopią na spacerniaku

Sprawa śmierdząca ale raczej nie wyjdzie poza aspekt moralny. Zwłaszcza, że główny świadek chyba nie ma już kontaktu z bazą. 

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

Ciekawi mnie motywacja głosujących na Stanowskiego w ankiecie. 

Trolling?

Głos na nieoddanie głosu?

Czy faktycznie po prostu chcielibyście kogoś takiego?

Na pewno nie mniejszy trolling od tych którzy zaznaczyli Maciaka, tego nie da się wytłumaczyć.

Stanowskiego można przynajmniej próbować:

Nie ma zaplecza, w przypadku wygranej mógłby stawiać na faktycznych ekspertów a nie wybierać z klucza partyjnego.

Nie ma ewidentnych, mocnych powiązań z żadną stroną POPISU.

Raczej bez historii agenturalnej.

Jako zwierzchnik sił zbrojnych posiada (o ile by się zgodził xD) doradcę wysokiej klasy - gen Andrzejczak.

Mazurek jako rzecznik Belvederu - warte każdych pieniędzy.

Edytowane przez agresywnychomik

22 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Na pewno nie mniejszy trolling od tych którzy zaznaczyli Maciaka, tego nie da się wytłumaczyć.

To się da wyjaśnić. Zaznaczyłem Maciaka i napisałem czołem Wielkiej Rassyjii - prosty żart, który liczyłem, że u kogoś wywoła uśmiech pod wąsem.

23 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Stanowskiego można przynajmniej próbować:

Nie ma zaplecza, w przypadku wygranej mógłby stawiać na faktycznych ekspertów a nie wybierać z klucza partyjnego.

Nie ma ewidentnych, mocnych powiązań z żadną stroną POPISU.

Raczej bez historii agenturalnej.

Jako zwierzchnik sił zbrojnych posiada (o ile by się zgodził xD) doradcę wysokiej klasy - gen Andrzejczak.

Mazurek jako rzecznik Belvederu - warte każdych pieniędzy.

Znaczy ja rozumiem dlaczego można chcieć Stanowskiego i sam byłby całkiem wysoko na mojej liście. 

Bardziej mi chodziło czy to faktyczne głosy poparcia

16 minut temu, RappaR napisał(a):

To się da wyjaśnić. Zaznaczyłem Maciaka i napisałem czołem Wielkiej Rassyjii - prosty żart, który liczyłem, że u kogoś wywoła uśmiech pod wąsem.

Znaczy ja rozumiem dlaczego można chcieć Stanowskiego i sam byłby całkiem wysoko na mojej liście. 

Bardziej mi chodziło czy to faktyczne głosy poparcia

Jakim wąsem sugerujesz że tu jacyś Janusze polityki? 

To ta ankieta nie jest jajcarska? Późno już i się gubie trochę ;)

8 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a):

Według mnie całkiem zabawnie by było jakby w wyborach przebił najlepszy wynik Korwina (czyli 3,26%). 

Swoją drogą to chyba jedyny kandydat któremu po wygraniu wyborów obniżyłby się standard życia. 

Podejrzewam, że większość kandydatów już jest milionerami więc nie tylko jemu. Mentzen, Jakubiak są na pewno mocno dziani

36 minut temu, Dunk8 napisał(a):

Podejrzewam, że większość kandydatów już jest milionerami więc nie tylko jemu. Mentzen, Jakubiak są na pewno mocno dziani

Na pewno nie każdy. Jest jeden , który jak większość zwykłych Polaków ma tylko jedno mieszkanie i to na kredyt 

Niektórzy w trakcie powstania tej ankiety byli na meczu a po powrocie trzeba było przejrzeć czarna listę dyskusyjna 

W ogóle k**** ankieta pare h przed cisza , zamiast dać wcześniej. Przecież to bez sensu. 

7 godzin temu, Koelner napisał(a):

lol żadnego głosu na Rafika i Karolka

W ankiecie zaznaczyłem Biejat chyba jako jedyny, bo w sumie fajna  niegłupia babeczka ,nad Zandbergiem nie myślałem ,bo nie jestem za chłopami . Ale szkoda, że nie można zmienić . Bo poszedłem z psem na spacer i zobaczyłem, że przez noc wszystkie banery Rafy zostały pocięte , a Karola wiszą nienaruszone, przy okazji wandale zniszczyli rozkłady jazd autobusów na każdym przystanku. Dlatego zmieniam zdanie ,bo chcę sie odciąć od tego motłochu- jebanej pisowskiej hołoty i w niedzielę zagłosuję na Rafika 

9 minut temu, mayor napisał(a):

w niedzielę zagłosuję na Rafika 

Dawno nic mnie tak na forumku nie zaskoczylo!

Ciekawe czy ten atak na plakaty to podobna sprawa jak ATAK ROSYJSKICH HAKEROW 🤣

Edytowane przez julekstep

49 minut temu, mayor napisał(a):

W ankiecie zaznaczyłem Biejat chyba jako jedyny, bo w sumie fajna  niegłupia babeczka ,nad Zandbergiem nie myślałem ,bo nie jestem za chłopami . Ale szkoda, że nie można zmienić . Bo poszedłem z psem na spacer i zobaczyłem, że przez noc wszystkie banery Rafy zostały pocięte , a Karola wiszą nienaruszone, przy okazji wandale zniszczyli rozkłady jazd autobusów na każdym przystanku. Dlatego zmieniam zdanie ,bo chcę sie odciąć od tego motłochu- jebanej pisowskiej hołoty i w niedzielę zagłosuję na Rafika 

Czemu chcesz karać niewinną Magdalenę Agnieszkę odejmując jej swój głos? Społeczność forum zachowała się jak trzeba i popis dostał tyle głosów w ankiecie na ile zasłużył.

popis jest siebie warty. Raz jedni zniszczą plakaty, raz drudzy:

Nie chcę agitować, ale jeszcze spróbuj na spokojnie przemyśleć swoją decyzję co do głosu w I turze. Zawsze można wyżyć się w II.

Edit

No i Knicksi dziś wygrali, więc to jest dobry dzień :)

Edytowane przez DRK

12 minut temu, DRK napisał(a):

Czemu chcesz karać niewinną Magdalenę Agnieszkę odejmując jej swój głos? Społeczność forum zachowała się jak trzeba i popis dostał tyle głosów w ankiecie na ile zasłużył.

popis jest siebie warty. Raz jedni zniszczą plakaty, raz drudzy:

Nie chcę agitować, ale jeszcze spróbuj na spokojnie przemyśleć swoją decyzję co do głosu w I turze. Zawsze można wyżyć się w II.

W sumie racja każdy wandalizm jest obrzydliwy, a jak z rozkłady jazdy na przystankach autobusowych ? Bo jak uszkodzone to już mnie przekonałeś 

3 minuty temu, mayor napisał(a):

W sumie racja każdy wandalizm jest obrzydliwy, a jak z rozkłady jazdy na przystankach autobusowych ? Bo jak uszkodzone to już mnie przekonałeś 

Niestety nie wiem. Nie jestem z Poznania.

Ale sądzę, że idioci niszczący rozkłady jazdy już się sami pokarali, bo teraz nie będą wiedzieć o której menkol odchodzi.

4 minuty temu, DRK napisał(a):

Ale sądzę, że idioci niszczący rozkłady jazdy już się sami pokarali, bo teraz nie będą wiedzieć o której menkol odchodzi.

Ci idioci niszczący rozkłady jazdy mają komórki i są into internety. Pokarani są ludzie starsi mniej rozgarnięci, tacy jak Pan Jerzy z Zakopiańskiej w Gdańsku 

1 minutę temu, mayor napisał(a):

Ci idioci niszczący rozkłady jazdy mają komórki i są into internety. Pokarani są ludzie starsi mniej rozgarnięci, tacy jak Pan Jerzy z Zakopiańskiej w Gdańsku 

Już nie wiem co Ci powiedzieć.

Może akurat im🔋 padnie. Albo wyjmą komórkę i ktoś im ją skroi. Małe prawdopodobieństwo, ale zawsze.

Tak czy siak na pohybel im.

10 godzin temu, Dunk8 napisał(a):

Ale mi nie chodzi o sam hajs.

Jakubiak to biznesmen jakich wielu, natomiast o Stanowskim nie można tego samego powiedzieć. 

Stano ma teraz własną telewizję, atencję, duży wpływ na opinię publiczną i tak zwany rząd dusz. Do tego jeszcze dochodzi wolność i niezależność.

Na byciu prezydentem coś tam by oczywiście zyskał, ale jednocześnie zostałby ubrany w pewien gorset i formalizm. 

Dla ludzi typu Jakubiak czy Senyszyn prezydentura w wieku emerytalnym to byłaby całkiem fajna sprawa, taka mocna kropka nad I w ich udanej karierze zawodowej. 

Edytowane przez Życie_to_mem

6 godzin temu, julekstep napisał(a):

Ciekawe czy ten atak na plakaty to podobna sprawa jak ATAK ROSYJSKICH HAKEROW 🤣

U mnie na wielkim bilbordzie Trzaska przyłapali typa, który pisał mu LGBT i ŻYD na czole.

Kim jest typ? Na płocie od kilku lat ma baner z ośmioma gwiazdkami i teraz plakat Trzaska, a sam startował ostatnio do rady z poparciem PO :)