Skocz do zawartości

[ECSF] Boston Celtics (2) vs New York Knicks (3)

agresywnychomik

Boston - NY  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Boston - NY

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, cwikson napisał(a):

Knicks wygrywają ponad 50 spotkań w sezonie, w drugiej rundzie prowadzą już 2:0 z aktualnymi mistrzami  wygrywając na wyjeździe, a tu ciągle wpisy jacy to oni ch...., jak zjeb... lato z transferami i ogólnie nic w tym sezonie im nie wychodzi.

The Knicks 0.948 points/possession in Game 2 was their worst offensive game of the year, per @SeanGrandePBP.

weź mi zacytuj gdzie, kto pisał, że coś zjebali w lato, wszyscy się cieszą, bo Boston przegrywa

kreatorzy własnej rzeczywistości :)

Spoko że w koncu jest ruch w temacie C’s.

Ale tak poz tym to kij im w oko. Byli mocarni 3 sezony temu gdy jednak zabrakło im z 5 litrów paliwa na ostatniej prostej z GSW, byli mega mocni 2 sezonu temu gdy jednak zlekceważyli Jimmiego ale byli o jedną podkręconą kostkę od historycznego wyczynu, rok temu byli niedo pokonania. A teraz… są co najwyżej dobrzy. To jest sezon OKC i z pktu widzenia kibica wolę przegraną tu i teraz niż w finałach. Pytanie tylko czy to by wymusiło jakieś sensowne zmiany? Dałoby sie wymienić Mazulle na Udoke?

52 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

weź mi zacytuj gdzie, kto pisał, że coś zjebali w lato, wszyscy się cieszą, bo Boston przegrywa

Żartujesz czy czytasz wpisy wybiórczo?

13 godzin temu, Hoolifan napisał(a):

Wydaje mi się, że patrząc na ten sezon teza o tym, że spłacił czy nawet spłaca te picki jest nie tyle przesadzona, co absurdalna :)

3 godziny temu, Hoolifan napisał(a):

Ale ja nie mam pretensji do Bridgesa za to, że nie jest i nie próbuje być Durantem. Po prostu rok temu zastanawiałem się czy zawodnika o takim profilu (nawet na tak świetnej umowie) nie dało się pozyskać taniej, a teraz zastanawia mnie skąd po 2 przeciętnych (podnoszę ocenę za defensywę, bo w ataku była tragedia) meczach z Celtics pojawiła się teza o tym, że Mikal się spłaca/już się spłacił :) 

1 godzinę temu, marceli73 napisał(a):

Za cenę Bridgisa Knicksi mogli mieć 3-ch dobrych zawodników do rotacji. Dodajmy jeszcze że przez przyjecie Bridgesa NY gra trzema niskim  skrzydłowymi i nie mam flexibility w rotacji a dodatkowo skrócili sobie liczbę zawodników w stałej pewnej rotacji

PS. Cos mi mowi że gdyby NY nic nie robiło to z tegorocznym Rundlem i DiVincenco oraz tym co by mogli dostać za 5 pickow NY byłoby duzo lepsze. Ale juz to kiedys mówiłem. Jak do tej pory w PO nie widze upgrade Townsa do Rundla + Dante. Nie widze też wystarczającego zwrotu za te 5 picków. .

Właściwe to trochę mnie przekonaliście, że gdyby lepiej rozegrali transfery w lato to Knicks byli by teraz już 3:0 😁

Edytowane przez cwikson

51 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

The Knicks 0.948 points/possession in Game 2 was their worst offensive game of the year, per @SeanGrandePBP.

Cały sezon idzie krytyka od złej wymiany, oddania głębi, głupiego trenera, niekiszona, i o ile zarzuty mogą być uzasadnione to brak porównywalnej ilości pochwał a przecież sezon ma więcej plusów niż minusów już na dziś. 

Bilans z mocarzami był podnoszony częściej niż dobra ocena RS 

Nie neguje minusów tylko podnoszę brak wpisów plusowych poza psycho fanami. 

Chodzi mi o zdrowe proporcje których brak. 

8 minut temu, cwikson napisał(a):

Żartujesz czy czytasz wpisy wybiórczo?

No skoro pierwszy zarzut to ten Hoolfana, który rok temu zastanawiał się czy gracza o profilu 20ppg na +60TS z topową D nie dało się pozyskać taniej... i dalej chyba się zastanawia, bo nawet nie podał kogo by widział w zamian

a drugi to taki, że marceli ocenił kontrakt/podpis na przepłacony 

no to uważam, z dużą dozą pewności, że niewiele się temacie działo ;)

11 minut temu, ignazz napisał(a):

Cały sezon idzie krytyka od złej wymiany, oddania głębi, głupiego trenera, niekiszona, i o ile zarzuty mogą być uzasadnione to brak porównywalnej ilości pochwał a przecież sezon ma więcej plusów niż minusów już na dziś. 

przecież gdzieś od grudnia/stycznia najwięcej i wyłącznie praktycznie w tym temacie narzekają fani Knicks, z mayorem i ćwiksonem na czele, czasem tylko wpadnie Chomik i napisze, że z Bostonem nie ma szans, a tak w ogóle to Go Chargers