Skocz do zawartości

[ECSF] Boston Celtics (2) vs New York Knicks (3)

agresywnychomik

Boston - NY  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Boston - NY

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Ciekawa dyskusja w Palmie na 6G

Kwiatek wyłowił, że jedynymi młodszymi graczami, którzy zerwali achillesa są LaPhonso Ellis i jakiś noname

bardzo rzadki przypadek więc i to  u gościa ze wzorowym work ethic

https://szostygracz.pl/wp-content/uploads/palma/mrap1406mj.mp3

Tu jakby ktoś chciał odsłuchać

Nie wiem kto to jest Kwiatek i skąd ma te wieści ? Z tego co podają to na pewno jest poważny uraz , dzisiaj miał MR image, ale nie ma żadnego oficjalnego komunikatu, na pewno nikt nie powie zanim sam zainteresowany się nie zgodzi bo to nie Polska i tam jest physician- patient privilege. Na zdrowy rozum, nawet Jack Nicholson w swoim prime nie dałby rady odegrać takiej sceny cierpienia i wycia z bólu 

35 minut temu, mayor napisał(a):

Nie wiem kto to jest Kwiatek

Kwiatek to Maciek Kwiatkowski pseudonim artystyczny Jimson, który kiedyś w środowisku podzmieniego rapu wyróżniał się nie tylko lirycznie, ale też miał incydent kałowy, podobno niegdyś zesrał się do hotelowej szafy

jest też założycielem i liderem Szóstego Gracza, płatnego portalu o NBA

35 minut temu, mayor napisał(a):

Z tego co podają to na pewno jest poważny uraz

jakieś konkretne źródła podają jaka to konkretnie kontuzja?

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Tak jak pisałem kolego @LeweBiodroSmoka to nie jest Polska, że minister zdrówka Niedzielski w socjal mediach może ujawnić co komu dolega i jakie bierze leki. Tam jakby ktokolwiek strzelił z dupy w takim temacie to by był skończony. Zobacz jak długo sytuacja zdrowotna Porzingisa była poufna, praktycznie do momentu kiedy KP sam wyszedł z szafy i o tym powiedział 

6 godzin temu, cwikson napisał(a):

Tak tylko wpadnę tu na chwilę bo właśnie skończyłem mecz i idę z radości do lasu trochę pokrzyczeć :)

Przewinąłem szybko wątek i nie zauważyłem, czy były już przeprosiny dla Pana Bridgesa czy może nadal trwa narracja, że Knicks przepłacili?

Moim zdaniem po tym meczu można śmiało stwierdzić, że Nets się w tej wymianie skompromitowali.

5 minut temu, Hoolifan napisał(a):

Moim zdaniem po tym meczu można śmiało stwierdzić, że Nets się w tej wymianie skompromitowali.

Raczej na wymianie Bridgesa Nets się nie skompromitowali, wyciągnęli za niego od sąsiadów najlepszy zwrot jakiego nikt inny by im nie dał. Skompromitowali się później oddawaniem wartościowych graczy za fistaszki, żeby nie przeszkadzali w tankowaniu a w zamian dostali pick #8

9 godzin temu, Kubbas napisał(a):

same midy do tego, jak co roku w playoffach mozna sobie analytics podcierac dupe

Kawhi, Butler, Durant, Brunson mozna by wymieniac i wymieniac, midem sie wygrywa mecze w playoffach

moze nawet serie, 4 kwarte whatever mozna podsumowac

my sobie jebniemy 7/10 za 2 z poldystansu - przy okazji dzieki temu ze wywieramy presje na obrecz moze uda sie wejsc z 2-3 razy, moze jakis kickout, moze jakies osobiste wpadna

a wy ciepcie sobie te 3/10 za 3 jak bedziecie akurat hot to wygracie, ale presja, playoffy, zobaczymy czy sie nie zesracie - i sie zesrali, tak jak ich analytics

szkoda ze Lebron jak to mowi przyslowie mądry po fakcie i sam ciepal trojki w crunch od 3 lat