ptak Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 4 minuty temu, airmax napisał(a): RUSZYLI Chyba do szatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Nic z tego nie będzie można wyłączać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Po co Knicks trzymają S5 na parkiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu teraz wyobraźcie sobie, ze wydaliście 1k$ na takie gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 minuty temu, ptak napisał(a): Po co Knicks trzymają S5 na parkiecie? Zeby któryś kontuzję złapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu No chyba nikt nie myślał że Boston zagra ch...nie trzy mecze z rzędu. Knicks natomiast dzisiaj wyjątkowo bezbarwni to i wynik nie dziwi. NY musi na 110% zagrać kolejny mecz a Boston na swoje 90% to jest szansa ich pogonić na 3:1, bo jeżeli Celtowie wrócą na swoje pełne obroty to Knicks nie wygrają już żadnego meczu. Ale wystarczy że w kolejnym meczu piłeczka znowu nie będzie zielonym wpadać to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 20 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): teraz wyobraźcie sobie, ze wydaliście 1k$ na takie gówno czy 1k$ to aż tak duzo by z bliska popatrzyć na gościa którego NBA jest własnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu bang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu @Kubbas ile byś zapłacił by na własne oczy zobaczyć jaką pizdą jest Tatum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu nic raczej z obecnych graczy w nba to chyba tylko jokica bym chcial na zywo zobaczyc i moze Lebrona ale wtedy niestety musialbym placzka Doncica przy okazji obejrzec takze wolalbym nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 34 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): teraz wyobraźcie sobie, ze wydaliście 1k$ na takie gówno ale to tak jakbyś wydał 1500pln. i akurat ten mecz wart był tych $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Ja nie wiem, ale obie ekipy maja jakąś totalną aberracje w rzutach za 3 u siebie... Tu się rachunki prawdopodobieństw nie trzymają kupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 3 godziny temu, Hoolifan napisał(a): Właśnie obawiam się, że to Ty czegoś tu nie zrozumiałeś. Napisałem, że serię z Bostonem Bridges ma póki co słabą i jak usuniesz jeden z nałożonych przez siebie filtrów, to raczej ciężko Ci będzie napisać, że jest inaczej. Jakbym chciał rozmawiać o drugich połowach, to napisałbym, że Mikal jest słaby w drugich połowach. Koncówki w obu meczach miał dobre, okraszone świetnymi zagraniami w obronie, ale to nie zmienia mojej ogólnej oceny, bo ofensywnie jest w tej serii tragiczny. Przecież jak mielibyśmy oceniać pierwsze połowy, to każdego jednego grajka Knicks trzebaby było wysłać do Chin z biletem w jedną stronę. Bridges był x factorem podczas tych ranów, tak samo jak wczoraj Jokić który zagrał na 37TS, to finalnie był niezbędny do tego by odnieść zwycięstwo, myślałem że u ludzi z takim doświadczeniem nie trzeba będzie tego tłumaczyć, że nie trzeba mieć wybitnych cyferek żeby dawać impact oczywiście na koniec dnia wiadomo, ze Knicks przez 3/4 tych spotkań grali jak gówno, ja dziś przez cały mecz i tylko takie faje jak Boston mogą sobie pozwolić na dwie takie wtopy b2b u siebie, natomiast finalnie zwycięzców się nie sądzi, a to, że trochę z przekorą napisałem, że Bridges się spłacił, to jakie to ma znaczenie, nie musisz się z tym zgadzać, natomiast z tego co widać, tylko Tobie się ulało jeśli chodzi o jego osobę, każdy raczej doceniał, to jak wyglądał w chwili gdy losy meczu były na szali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi