Hoolifan Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 1 godzinę temu, BMeF napisał(a): Ciekawe na ile Ayton to pewniaczek skoro Lakers dalej sondują opcję picków za młodego centra, to btw. jedyny scenariusz gdzie oddawanie przyszłych picków ma jakiś sens. Aczkolwiek z Williamsem - Lakers moooocno by przepłacili. Myślę, że w tym przypadku kawka nie musi wykluczać herbatki, co mnie osobiście cieszy, bo Ayton nie dość, że ma dość oczywiste mankamenty, to jest do tego opcją na rok, więc problem obsady pozycji centra powróciłby i tak. Poza tym Hayesowi skończył się chyba kontrakt, a po ostatnich PO wielkiej przyszłości nikt z nim w Los Angeles raczej nie wiąże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Ależ Lebron z richem Paulem odpierdala pajacerke Skąd to? Po co to? Już więcej presji się nie da wywrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Uff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu No i jest, wylądował mamy Centra... It's a two-year, $16.6 million agreement between Deandre Ayton and Los Angeles, hitting the Lakers' books for 2025-26 and 2026-27. Player option in Year 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu DominAyton Jokic zesrany Mamy to lobbowalem żeby po niego trejdowac a mamy go za 8 mln rocznie Mlody center z upsidem elegansio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, Kubbas napisał(a): Mamy to lobbowalem żeby po niego trejdowac a mamy go za 8 mln rocznie Fakt, lobbowaleś tak mocno za jak jak przeciwko, ale to naprawdę jedna z tych sytuacji gdzie kiedyś bardzo chętnie posypie głowę popiołem i przyznam jak bardzo się myliłem Oceniając sam talent/fit trudno byłoby o lepsza opcje na C z FA, a może i poprzez trade, a już na pewno dokładając do tego cenę to nie ma o czym dyskutować. Zostaje ten jeden aspekt, który powinien być z jednej strony najłatwiejszy, ale bywa często dla wielu nie do przeskoczenia mimo tego wszystkiego co ma się na stole jakp motywację -musi się chcieć. Zobaczymy jak będzie, pewnie Duffy i Pelinka mieli temat dogadany od początku stąd pierwszy telefon offseason był do Laravii i na centrów w ogóle nie patrzyli. Teraz jakiś backup potrzebny, Horford pewnie dostanie od kogoś więcej, ale pasowałby w tych okolicznościach super również jako mentor dla Aytona, ale jak Hayes nie dostanie nigdzie kasy to jako backup też może wracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 43 minuty temu Udostępnij Opublikowano 43 minuty temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 14 minut temu @Van Jeszcze zajebistym plusem jest to ze podpisal za taką kasę na 2 lata a nie rok Mam nadzieję że bez żadnej opcji gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 minut temu Udostępnij Opublikowano 13 minut temu 1 minutę temu, Kubbas napisał(a): Mam nadzieję że bez żadnej opcji gracza Na końcu info jest PO. In year 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 3 minuty temu Udostępnij Opublikowano 3 minuty temu 5 godzin temu, Kubbas napisał(a): Mlody center z upsidem elegansio Taki ma upside, że jeden klub go oddał za zwłoki Nurkica, a drugi wykupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi