24kobe8 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Mignęło mi gdzieś, że Sochan jest uprawniony do podpisania 2way, jesli to prawda to moze jednak moglby sie pokazać w Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 8 godzin temu, Kubbas napisał(a): jak nie lubie Sochana tak fituje w to czego nam potrzeba A gdzie widzisz dla niego minuty oprócz takich meczów jak ten ze Spurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 6 godzin temu, Van napisał(a): A gdzie widzisz dla niego minuty oprócz takich meczów jak ten ze Spurs? Na dzień dobry zabiera minuty Klebera. Jeśli będzie się sprawdzał, to może podebrać też trochę LaRavii lub Vanderbiltowi. Ale nie sądzę, żeby do tego doszło. Obstawiam, że Lakers widzą Sochana jako dublującego się z Vando i przez brak rzutu nie podbiją do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 52 minuty temu, Jendras napisał(a): Na dzień dobry zabiera minuty Klebera. Jeśli będzie się sprawdzał, to może podebrać też trochę LaRavii lub Vanderbiltowi. Ale nie sądzę, żeby do tego doszło. Obstawiam, że Lakers widzą Sochana jako dublującego się z Vando i przez brak rzutu nie podbiją do niego. Kleber sam ma minuty tylko jak nie gra Ayton albo Hayes. Tzn gdyby podejść do tego tak, że wiążą z nim jakaś przyszłość to why not, w wakacjach odchodzi Lebron, nie wiadomo jak z Rui czy paroma innymi. Problem tylko w tym, że Lakers trochę szybko na Bufkina się rzucili nie czekając co może na rynku się pojawić. Na zwolnienie kogoś nie wiem czy się zdecydują, Kleber to mimo wszystko jakaś polisa ubezpieczeniowa pod koszem jest, gdyby Knecht miał kontrakt tylko ten sezon to wydawałoby się najlepszym kandydatem. Z punktu widzenia Lakers jak wyżej jeśli patrzeć poza ten sezon może i warto byłoby spróbować, ale z punktu widzenia Sochana to on potrzebuje klubu, który mu da minuty pewne żeby mógł próbować odbudować swoją wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 53 minuty temu, Van napisał(a): Lakers trochę szybko na Bufkina się rzucili nie czekając co może na rynku się pojawić Na pierwszy rzut oka tak to wygląda, jak falstart. Jednak ja myślę, że w kuluarach wiadomo szybciej kto bedzie zwolniony i to sie wszystko dzieje zakulisowo chwilę wcześniej. Agenci działają szybciej już. 55 minut temu, Van napisał(a): gdyby Knecht miał kontrakt tylko ten sezon Jeśli dobrze kojarzę to Lakers maja team option na następny sezon woec de facto ma kontrakt tylko na ten sezon. 2 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): Jeśli dobrze kojarzę to Lakers maja team option na następny sezon woec de facto ma kontrakt tylko na ten sezon. Dobra Lakers podjęli opcje juz, gdzies mi to umknęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Tylko chyba ta opcja Knechta jest już podjęta, więc jego zwolnienie ogranicza nam budżet latem o te kilka milionów. Uważam, że z uwagi na bardzo dobra obronę Sochana - warto byłoby dać mu szansę, szczególnie że być może byłby w stanie nawet grać jako niski center. Z drugiej strony mam wątpliwości czy JJ miałby na niego jakiś konkretny pomysł, a niewątpliwie jego profil tego wymaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 6 godzin temu, Van napisał(a): w wakacjach odchodzi Lebron to sie nie wydarzy zbyt wygodnie jest zyc w LA i grac, plus miec syna w tej samej druzynie pewnie podpisze za 20-30 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi