Skocz do zawartości

[BeGM 1st round Play-in'25 East] #9 Indiana Pacers (38-44) - #10 Chicago Bulls (37-45)

Alonzo

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.04.2025 o 19:51, january napisał(a):

No, ale Khris to jest top PO performer akurat naprawdę rok po roku nieustannie, ten deal Bux za Kuzmę w rl to był dla mnie jeden z najsmutniejszych (rozstanie się z legendą klubu za nic) w ostatnich latach i wychodzi im nie bez powodu jak wychodzi;)

To musi rodzic wątpliwości co do wyceny Middletona bo pomimo uzyskania minimalnie lepszego luzu finansowego Bucks tu CYTUJE i neguje cytat nie rozstali się z legenda za nic tylko dopłacili do zrzutu 

oddali swap 2028 oraz perspektywicznego AJ Johnsona z branego z 23 numerem pierwszej rundy który w Wizz po dostaniu minut

Scores 19 points,p

Johnson contributed 19 points (7-14 FG, 2-6 3Pt, 3-4 FT), two rebounds, six assists and one steal across 37 minutes before fouling out of Wednesday's 116-111 win over the Kings.

03/30/2025, 5:59 AM

Scores season-high 20 points

Johnson contributed 20 points (6-14 FG, 3-7 3Pt, 5-6 FT), one rebound, four assists and one block in 42 minutes during Saturday's 115-112 loss to Brooklyn.

Bardzo dziwna wymiana i tu jesteśmy zgodni która z perspektywy czasu i bezproduktywności Kuzmy wyglada jeszcze gorzej. Ale z mojej perspektywy i oceny tej wymiany Bucks po prostu wiedzieli więcej ile w baku ma ( a raczej nie ma) Middleton. W tak delikatnej sytuacji patrząc na Giannisa klub musiał zrobić ruch ale taki unikający kontrowersji co się nie udało. Mi wyglada na to ze jezeli to zrobili to musieli i wiedzieli ze ich gracz i legenda będzie w po bezużyteczna. Tak mi podpowiada po prostu zwykła logika i o ile w NBA od dawna logiki mamy coraz mniej to musi to być jakaś podpowiedzią co do realnej wyceny gracza. 

Dopłata praktycznie 2x1rd to jeszcze bardziej pokazuje ze Bucks byli na musiku 

Takie wymiany kontender robi wzmacniając się za szrot a nie za gracza z podstawowej rotacji. Widocznie gracz wypadł z tej definicji ze względów zdrowotnych. 

Wizz świetnie wykorzystali okazje ale aby to zrobić musiały być ku temu przesłanki. I tym zapewne jest zdrowie gracza. 

Bo w teorie ze Bucks Kuzme wycenili o tyle wyżej niż zdrowego Middletona nie uwierzę. 

• january odpiął/ęła ten temat
  • 2 tygodnie później...
26 minut temu, january napisał(a):

Dodatkowy smaczek tej zaciekłej serii playin w walce zaciekłych adwersarzy, który mógł umknąć.

Jakby Ronnie wygrał to Bulls dostaliby Flagga xD

Z perspektywy czasu szkoda, ale na tamtą chwilę nie chciałem iść droga Spurs żebrzących o każdą porażkę .

16 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Z perspektywy czasu szkoda, ale na tamtą chwilę nie chciałem iść droga Spurs żebrzących o każdą porażkę .

zobacz ile dobrego starałem się robić aby twoje bulls tylko zyskało. widzisz... gdzieś tu hejt za Keldona? ja gościa tak cenię, że rozdaję Coopery Flagi ( i nie tylko ) na lewo i prawo

nie wiem, czy dobrze rozumiesz słowa których używasz ale nigdy nie zniżyłem się do poziomu aby wysyłać PM lub kolegów aby cokolwiek wygrać w tej wirtualnej grze

a tym bardziej prośby o porażki

nie wiem który z was obecnie tworzy gorsze wpisy w tych beGM tematach 

podobno czasu nie masz i kolega prowadzi opisy i dyskusje

6 minut temu, ignazz napisał(a):

zobacz ile dobrego starałem się robić aby twoje bulls tylko zyskało. widzisz... gdzieś tu hejt za Keldona? ja gościa tak cenię, że rozdaję Coopery Flagi ( i nie tylko ) na lewo i prawo

nie wiem, czy dobrze rozumiesz słowa których używasz ale nigdy nie zniżyłem się do poziomu aby wysyłać PM lub kolegów aby cokolwiek wygrać w tej wirtualnej grze

a tym bardziej prośby o porażki

nie wiem który z was obecnie tworzy gorsze wpisy w tych beGM tematach 

podobno czasu nie masz i kolega prowadzi opisy i dyskusje

Nie ja pierwszy zarzucam Ci żebranie o porażki. Poczytaj, co piszą inni. Nasi Spurs to taka tragiczna organizacja jak Pistons do tego sezonu czy rl Hornets, tylko bez franchise playera :)