Skocz do zawartości

DONCIC W LAKERS

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

W tym sezonie? 

Biorąc Doncica serio patrzysz przez pryzmat tego sezonu?

(Wyedytowalem posta wcześniejszego dlaczego)

Jeżeli tam nie było trade req czy innych fochów, ten trade jest nie do obrony z pozycji Dallas.

Przecież Pelinka wszystko co zrobił w tym trajdzie to papiery podpisał xD 

Edytowalem jak odpisywałeś. Btw tam fochy też już byly. Zreszta już po transferze Luka ozdrowiał i może zagra przed ASG .

16 minut temu, Gregorius napisał(a):

patrząc na niego to widzę Oliviera Millera jak się nie ogranie. btw jakie 208? on ma 201 cm. i waga w miesniach a tłuszczu wyglada zupełnie inaczej.

Wydawał mi się wyższy, faktycznie oficjalnie ma 198, nie wiem skąd mi się wzięło.

No jak się nie ogarnie to szkoda, potencjał na rozmowę w kategorii GOAT, a jeszcze skończy w kategorii T-Mac

skonczcie z tym Davisem, gosc niech sobie robi te puste punkty, bloki i obrone, bo cyferki niezle to i tak sie osra w najwazniejszym momencie i nie bedzie ciebie prowadzic do finalow, Denver go zweryfikowalo ostatnie sezony, o czym my k**** mowimy? to zwykly pet, ktory wozka nie pociagnie a mial to robic jak lebron bedzie mial milion lat.

co z tego ze robi te 30-10 czy tam ile, jak sezony huj z tego wynika

4 minuty temu, Gregorius napisał(a):

Edytowalem jak odpisywałeś. Btw tam fochy też już byly. Zreszta już po transferze Luka ozdrowiał i może zagra przed ASG .

Jeżeli uważasz że trade jest ok to zakładając że ostatni sezon Doncic grał w Lakers a Davies w Dallas to zrobiłbyś ten trade w drugą stronę? No bo przeciez w tym sezonie Luka gra slabo...

Jak czytam o tym GM Dallas to mimo że nie jestem foliarzem to nie chce się wierzyć że to nie było ustawione przez NBA i Nike xD

Edytowane przez agresywnychomik

Szkoda, że idealnie fitujacy pod duet Doncic-James Christie poleciał, zwłaszcza po tym jak dobrze wyglądał po wejściu do S5 

zobaczymy co nasz as Pelinka wymyśli w te kilka dni, bo dużo do zrobienia jest. 

obecna rotacja pod koszem Lakers to chyba najgorsza rotacja w XXI wieku :P 

Co tam się odjebało.

Wstaję zamulony czytam to i myślę, że pewnie jeszcze śpię, bo czasem śnią mi się rzeczy typu, że ktoś mi w fantasy basketball zrobił 40 bloków w meczu albo linijkę 80-30-30.

Mówią, że Doncic w szoku, więc odpada jakieś wymuszenie i mgmt Mavs działał z własnej inicjatywy i inspiracji. Pozostałe teamy pewnie nawet nie myślały, że Doncic był available i na pewno byłyby dużo lepsze paczki na rynku niż 32-letni, sypiący się 3rd tier star i jeden 1st rounder.

Lakers mogą nie dać rady ułożyć rosteru na ten sezon, ale to jest szczegół, byliby pewnie gotowi oddać 40 walkoverów jakby trzeba było lmao.

9 minut temu, Chytruz napisał(a):

Wstaję zamulony czytam to i myślę, że pewnie jeszcze śpię, bo czasem śnią mi się rzeczy typu, że ktoś mi w fantasy basketball zrobił 40 bloków w meczu albo linijkę 80-30-30.

LOL, dobre.

9 minut temu, Chytruz napisał(a):

Mówią, że Doncic w szoku, więc odpada jakieś wymuszenie i mgmt Mavs działał z własnej inicjatywy i inspiracji. Pozostałe teamy pewnie nawet nie myślały, że Doncic był available i na pewno byłyby dużo lepsze paczki na rynku niż 32-letni, sypiący się 3rd tier star i jeden 1st rounder.

Nowa teoria, co jesli nowi wlasciciele Mavs sa pokroju Sterlinga? Ewidentnie nie chcieli dawac Luce super maxa.
Plus taka ciekawostka..."The Mavs, who were $5.1 million over the luxury tax before acquiring Davis, are now $628,000 under the tax". Hmmmm....

@RappaR To pierwszy raz w historii jak gracze All-NBA zostali sprzedani za siebie w trakcie sezonu.

Zajebisty trade dla Lakers z Davisem c***a się ugra, ma 31 lat i drżysz o każdy jego upadek. Z resztą liczba gier Davisa w LAL mówi wiele.
image.png.63d69dc1660624fca04b2230a76eb221.png
vs gier Luki
image.png.bbb37f78e0fbdd62b5d99bd33b90b6ef.png

Dostajemy prime superstara, reszta jest nieistotna. Tak jak ktoś pisał wyjebać Lebrona na PF, gdzie może sobie z iso na poscie nawet rozrzucać jak Jokic. Opcja z Magiciem i Jabbarem 2.0 też jak najbardziej realna. Aż może wrócę do obejrzenia jakiegoś meczu! :D 

To się naprawdę wydarzyło??? Ta sytuacja przypomina mi grę w eurobiznes, gdy jeden gracz nie chce już grać i daje wszystko drugiemu i tym obdarowanym są Lakersi.

To już jest jakiś wyższy poziom rządzenia zawodników w lidze, inaczej trudno to wytłumaczyć.

Niespotykane zaprzeczenie zdrowej rywalizacji między zespołami, ten ruch doprowadzi do większych zmian w lidze, bo to jest po prostu niepojęte. Jokic niech pójdzie teraz do Heat albo Knicks, bo tak po prostu mu się na przykład zachce... To jest dramat, co to się wydarzyło.