24kobe8 Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Moim zdaniem w żadnym przypadku nie powinien grać za minimum, ani tego nie zrobi. Za minimum powinny grać Hayesy tego świata. Ale rozsądne zejście do na ten moment 35-40mln jak najbardziej mógłby wziąć, ale to życzeniowe z mojej strony, bo pewnie tego nie zrobi. Widziałem info z theAthlantic, ze bardzo prawdopodobne, że weźmie max i Lakers pewnie mu go dadzą bez mrugnięcia okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 10 minut temu, Thomas napisał(a): Słyszałem, że ma grać do końca świata i jeden dzień dłużej, Owsiak mi powiedział. Myślę, że mógłby jeszcze pograć z trzy, cztery sezony, tylko powinien zmienić nastawienie i powiedzieć, budujcie zespół wokół Doncicia, ja wam to ułatwię godząc się na minimalny kontrakt i pomogę ile będę mógł jako ta trzecia, czwarta opcja. Tylko czy jego ego pozwoliłoby na coś takiego? Wtedy to by się na niego wylało wiadro pomyj. Już widzę tyfusow co będą pi*****ić że Kobe i Jordan nigdy na takie coś by nie poszli dlatego są lepsi. A tak w ogóle to Dallas11, Sugar Ray, bańka i elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 24 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja LeBron, piąty w głosowaniu na MVP, między innymi przed Edwards'em i Brunson'em, oraz wybór do drugiej piątki NBA. Nieźle jak na takiego " dziadka ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano Czwartek o 17:38 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:38 Czas odświeżyć temat. LeBron właśnie zaczyna swój dwudziesty trzeci sezon, a jest podekscytowany jakby zaczynał karierę. Ciągle kocha tą grę, ciągle chce mu się zasuwać żeby przygotować swoje ciało do trudów sezon, ciągle jest głodny rywalizacji. On chyba po prostu nie potrafi żyć bez koszykówki, a wiek to tylko cyferki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano Czwartek o 19:58 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:58 Tak mnie przy tym 23 sezonie LBJ-a zastanawia czy Vince Carter grałby do 2020 roku gdyby poszedł w drafcie 1995 zamiast 1998 (czytaj nie robiłby studiów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 12 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) W dniu 2.10.2025 o 21:58, Pepis21 napisał(a): Tak mnie przy tym 23 sezonie LBJ-a zastanawia czy Vince Carter grałby do 2020 roku gdyby poszedł w drafcie 1995 zamiast 1998 (czytaj nie robiłby studiów). Może by i grał, tylko u niego ilość nie przełożyła się na jakość. Na 22 sezony które rozegrał, tylko w pierwszych 11 był topowym graczem, kolejnych 11 lat to było już tylko trwanie w tej lidze i odcinanie kuponów. LeBron ma za sobą 22 lata gry i przez wszystkie te sezony był topowym graczem. Edytowane 12 godzin temu przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi