Skocz do zawartości

Zlot 2025

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Trochę nas mało. Na razie wszystko wskazuje że będę ale musze w Krakowie jeszcze coś po południu załatwić (nie mogę przenieść ,a ważna dla mnie sprawa) wiec nie wiem o której mógłbym być (na razie wygląda że koło 19). 

@RappaR jak to godzinowo planowałeś?  Bo stek chałupa jest do 23 otwarta.

2 godziny temu, Gregorius napisał(a):

Trochę nas mało. Na razie wszystko wskazuje że będę ale musze w Krakowie jeszcze coś po południu załatwić (nie mogę przenieść ,a ważna dla mnie sprawa) wiec nie wiem o której mógłbym być (na razie wygląda że koło 19). 

Nie oznaczam Jasia, Kiliego i Quonia, który na msg mi potwierdzali, że będą.

A liczynie, że więcej niż kilkanaście osób na zlocie z tego forum będzie, to jednak dla mnie trochę nierealne.

2 godziny temu, Gregorius napisał(a):

@RappaR jak to godzinowo planowałeś?  Bo stek chałupa jest do 23 otwarta.

Właśnie jeszcze chciałem ogarniać, bo jak dzwoniłem jeszcze w styczniu z rezerwacją, to nie przyjęli, bo piętro mają zajęte, a chciałem bliżej terminu zobaczyć czy będzie pogoda, że da się po prostu siedzieć na dworze u nich, jak nie to zmienić lokalizację na coś bliżej dworca w Katowicach(z tym, że tam to nie ma takiej atmosfery, że faktycznie jak dasz 50 zł to masz tyle mięsa i frytek ile chcesz do jedzenia, bo ich korytek nie da się przejeść).

Ale w sumie coś czuję, że się skończy i tak Katowicami. 

A godzinowo pewnie 19, bardziej dopasować się pod osoby z dala, bo my tutaj mamy gdziekolwiek do dwóch godzin dojazd w porywach, to osoby spoza Śląska/Krakowa niech się określą. Wziąłem i tak wolny 28 cały, więc mogę zgarnąć kogoś wcześniej i przechować

37 minut temu, blackmagic napisał(a):

Ja jadę z okolic Wrocławia i pewnie koło 19-20 bym był. Pytałem jak nocleg - bo w sumie spoko byłoby pewnie ogarnąć chociaż w jednym hotelu / okolicy ale jak nie to sam coś ogarnę 

Zgadamy sie może. Tylko chyba nocleg to jak będziemy wiedzieć czy Gliwice czy Katowice. Na polu ( dworze) moim zdaniem wieksze szanse ze będzie za zimno niz że bedzie to możliwe.

ja najwyżej ogarnę sobie jakiś hotel jeśli ostatecznie dotrę, także bukujcie sobie na tą zadeklarowaną liczbę osób, no chyba, że ostatecznie będzie więcej miejsc niż osób, jak to było w KRK ostatnio