RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Ktoś chętny na jakiś zlot w lutym? Docelowo wolę Śląsk albo Kraków, ale zawsze są pendolino(w ostateczności) @Kily @Qooniu @january i reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Jak Śląsk to bym się wybrał chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Wybierzcie miejsce ja dojadę. Mogę zgarnąć po drodze północ. Łódź jest najbardziej neutralna. Kraków miły a Kato też fajne Ale nawet Opole jest git jeżeli spotkamy się w większym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 (edytowane) Na razie jest nas 5, wszyscy preferują południe Śląsk/Kraków(znaczy jednej obojętnie). Mogę 22 i 28 w lutym z weekendów. Jak wam pasuje? Edytowane 19 Grudnia 2024 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 14 to pewnie słabo ale później bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Godzinę temu, RappaR napisał(a): Na razie jest nas 5, wszyscy preferują południe Śląsk/Kraków(znaczy jednej obojętnie). Mogę 14, 22 i 28 w lutym z weekendów. Jak wam pasuje? Dawno nie przeczytałem na forum nic smutniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 5 minut temu, fluber napisał(a): Dawno nie przeczytałem na forum nic smutniejszego Zerknąłem na harmonogram bez głębszego myślenia. 14 mam wolny od dyżuru, ale zlot wtedy jednak odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 W Lutym 22 i 28 sporo szansa że będę mógł choć niestety u mnie często plany w ostatniej chwili się wywracają. Kraków i okolice jak np. Katowice spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 (edytowane) może bym nawet wpadł ale luty? w marcu jakaś szansa na pierwsze słońce, w kwietniu już długi dzień (wiadomo, tu i tu może być chooioowo też) ale luty to dla mnie kiepska opcja pogodowo / klimatowo ale wiadomo, nie chcę wam torpedować eventu Edytowane 19 Grudnia 2024 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 46 minut temu, rw30 napisał(a): może bym nawet wpadł ale luty? w marcu jakaś szansa na pierwsze słońce, w kwietniu już długi dzień (wiadomo, tu i tu może być chooioowo też) ale luty to dla mnie kiepska opcja pogodowo / klimatowo ale wiadomo, nie chcę wam torpedować eventu To w marcu można jakąś Maltę albo Cypr albo Neapol uderzyć, nie ma co tracić marca albo i kwietnia na Polskę. A luty akurat, bo wszędzie w Europie klapa pogodowa. Potencjalni chętni to na razie: Ignazz January Kily Blackmagic Gregorius Rappar Rw30 Quoniu Z dat 22 albo 28, mi obojętnie, jedynie 22 musiałby u mnie być bezalkoholowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Ostatni dzień lutego to łatwa do zapamiętania data chyba najlepsza opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Uwielbiam tą knajpę, mają mega mięsa i ogromne porcje. Te korytko 3-4 osoby to tak spokojnie do najedzenia się dla trzech par, wzięcie na 3-4 osoby oznacza siedzenie w knajpie cały wieczór i żarcie do oporu, a i tak coś zostanie. Prawie wszyscy chcą Śląsk, ewentualnie Kraków dlatego proponuję, bo jednak Kraków 2:5 https://www.stekchata.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 W dniu 19.12.2024 o 18:44, RappaR napisał(a): To w marcu można jakąś Maltę albo Cypr albo Neapol uderzyć, nie ma co tracić marca albo i kwietnia na Polskę. eee mam inne zdanie na ten temat - nie ma po co jechac nad wodę w momencie gdy jest ona najzimniejsza w roku, a to z reguły sytuacja w marcu, ale spierał się wielce nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 52 minuty temu, rw30 napisał(a): eee mam inne zdanie na ten temat - nie ma po co jechac nad wodę w momencie gdy jest ona najzimniejsza w roku, a to z reguły sytuacja w marcu, ale spierał się wielce nie będę Ja nie lubię śniegu i zimy, to mi się świetnie siedzi w słońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 W dniu 21.12.2024 o 13:26, RappaR napisał(a): Uwielbiam tą knajpę, mają mega mięsa i ogromne porcje. Te korytko 3-4 osoby to tak spokojnie do najedzenia się dla trzech par, wzięcie na 3-4 osoby oznacza siedzenie w knajpie cały wieczór i żarcie do oporu, a i tak coś zostanie. Prawie wszyscy chcą Śląsk, ewentualnie Kraków dlatego proponuję, bo jednak Kraków 2:5 https://www.stekchata.pl/ Dla mnie lokalizacja spoko. Siedzimy tam do oporu czy potem jakiś dalszy ruch? Jak coś to będę jechał z okolic Wrocławia- mogę kogoś zgarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 2 minuty temu, blackmagic napisał(a): Dla mnie lokalizacja spoko. Siedzimy tam do oporu czy potem jakiś dalszy ruch? Jak coś to będę jechał z okolic Wrocławia- mogę kogoś zgarnąć Rynek jest z 15 min taxi w Gliwicach, centrum Katowic 30 min. Niby wiem, że na uboczu, ale żarcie i korytka mają pierwsza klasa, świetna opcja do siedzenia na dłużej, dużo lepiej od jakiejś typowej restauracji czy pizzerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2025 @blackmagic @Gregorius @ignazz @rw30 ogólnie dalej aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2025 ogólnie tak, na ok 85% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 Yep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 Na razie wygląda ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi