Skocz do zawartości

Zlot 2025

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

może bym nawet wpadł ale luty? w marcu jakaś szansa na pierwsze słońce, w kwietniu już długi dzień (wiadomo, tu i tu może być chooioowo też) ale luty to dla mnie kiepska opcja pogodowo / klimatowo

ale wiadomo, nie chcę wam torpedować eventu

Edytowane przez rw30

46 minut temu, rw30 napisał(a):

może bym nawet wpadł ale luty? w marcu jakaś szansa na pierwsze słońce, w kwietniu już długi dzień (wiadomo, tu i tu może być chooioowo też) ale luty to dla mnie kiepska opcja pogodowo / klimatowo

ale wiadomo, nie chcę wam torpedować eventu

To w marcu można jakąś Maltę albo Cypr albo Neapol uderzyć, nie ma co tracić marca albo i kwietnia na Polskę.

A luty akurat, bo wszędzie w Europie klapa pogodowa.

Potencjalni chętni to na razie:

Ignazz

January

Kily

Blackmagic

Gregorius

Rappar

Rw30

Quoniu

Z dat 22 albo 28, mi obojętnie, jedynie 22 musiałby u mnie być bezalkoholowo

Uwielbiam tą knajpę, mają mega mięsa i ogromne porcje. Te korytko 3-4 osoby to tak spokojnie do najedzenia się dla trzech par, wzięcie na 3-4 osoby oznacza siedzenie w knajpie cały wieczór i żarcie do oporu, a i tak coś zostanie.

Prawie wszyscy chcą Śląsk, ewentualnie Kraków dlatego proponuję, bo jednak Kraków 2:5

https://www.stekchata.pl/

W dniu 19.12.2024 o 18:44, RappaR napisał(a):

To w marcu można jakąś Maltę albo Cypr albo Neapol uderzyć, nie ma co tracić marca albo i kwietnia na Polskę.

eee mam inne zdanie na ten temat - nie ma po co jechac nad wodę w momencie gdy jest ona najzimniejsza w roku, a to z reguły sytuacja w marcu, ale spierał się wielce nie będę

52 minuty temu, rw30 napisał(a):

eee mam inne zdanie na ten temat - nie ma po co jechac nad wodę w momencie gdy jest ona najzimniejsza w roku, a to z reguły sytuacja w marcu, ale spierał się wielce nie będę

Ja nie lubię śniegu i zimy, to mi się świetnie siedzi w słońcu 

W dniu 21.12.2024 o 13:26, RappaR napisał(a):

Uwielbiam tą knajpę, mają mega mięsa i ogromne porcje. Te korytko 3-4 osoby to tak spokojnie do najedzenia się dla trzech par, wzięcie na 3-4 osoby oznacza siedzenie w knajpie cały wieczór i żarcie do oporu, a i tak coś zostanie.

Prawie wszyscy chcą Śląsk, ewentualnie Kraków dlatego proponuję, bo jednak Kraków 2:5

https://www.stekchata.pl/

Dla mnie lokalizacja spoko. Siedzimy tam do oporu czy potem jakiś dalszy ruch? Jak coś to będę jechał z okolic Wrocławia- mogę kogoś zgarnąć 

2 minuty temu, blackmagic napisał(a):

Dla mnie lokalizacja spoko. Siedzimy tam do oporu czy potem jakiś dalszy ruch? Jak coś to będę jechał z okolic Wrocławia- mogę kogoś zgarnąć 

Rynek jest z 15 min taxi w Gliwicach, centrum Katowic 30 min. 

Niby wiem, że na uboczu, ale żarcie i korytka mają pierwsza klasa, świetna opcja do siedzenia na dłużej, dużo lepiej od jakiejś typowej restauracji czy pizzerii.