Skocz do zawartości

Trade Deadline 2025

the_secret

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, wiLQ napisał(a):

Grizzlies najpierw zaplacili za Smarta pickami, a teraz musieli takowy doplacic by sie go pozbyc. Takie combo ruchy bola...

Witaj w swiecie Monte McNaira.

No i Crowder go nieźle podusmował po ostatnim ruchy LaRivy.

https://x.com/CJC9BOSS/status/1887593952062415322

Ale pewnie chodziło o oddanie Colbyego Jonesa.

No to się zaczyną ;)

Ciekawe...

https://x.com/swipathefox/status/1887627102351999115

Edytowane przez Robaq

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

trochę mu się czkawką chyba odbiła ta wypowiedź o współczesnym niewolnictwie.

Jak mam być szczery to się zgadzam z Kerrem. Przerzucenie TD na czas przerwy zaoszczędziłoby bałagnu jaki się tworzy.

10 godzin temu, wiLQ napisał(a):

Blazers nie zrobili doslownie nic?
Zas Cameron Johnson i Vucek zostali, wiec nikt nie dal za nich pickow...

Dzisiejszy dzien to bylo glownie sprzatanie payrollu.

Blazers wygrali wlasnie 10 meczy z ostatnich 11... Tez nyslalem ze sie zmotywowali pod wyprzedaz, ale wychodzi na to ze nie chcą psuć super chemii i walczą o playin xD 

smiesznie ale w takim gazie mogą jeszcze namieszać. Tam Billups ewidentnie walczy o swój stołek, gra krótką rotację itd. 

Edytowane przez RonnieArtestics

7 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

Jak mam być szczery to się zgadzam z Kerrem. Przerzucenie TD na czas przerwy zaoszczędziłoby bałagnu jaki się tworzy.

No nie wiem. W sumie ten bałagan ma swój urok a w przerwie allstar wiele osób bardziej właśnie skupiłoby uwagę na deadline niż umierającym projekcie asw. Te pitu pitu Kerra czy o niewolnictwie Schrodera to też kliki lub tłuste tyłeczki 

Butler, który od miesięcy miał nadzieję na wymianę do Phoenix Suns, zgodził się na dwuletnie przedłużenie umowy o wartości 112 milionów dolarów, aby pozostać w Warriors . Odrzuca swoją opcję gracza o wartości 52 milionów dolarów w swoim obecnym kontrakcie na przyszły sezon, aby podpisać nowe przedłużenie.

22 minuty temu, LukaszKopys napisał(a):

Butler, który od miesięcy miał nadzieję na wymianę do Phoenix Suns, zgodził się na dwuletnie przedłużenie umowy o wartości 112 milionów dolarów, aby pozostać w Warriors . Odrzuca swoją opcję gracza o wartości 52 milionów dolarów w swoim obecnym kontrakcie na przyszły sezon, aby podpisać nowe przedłużenie.

Tak

8 minut temu, Koelner napisał(a):

ale oni dostają informację że są trejdowani bez zgody i od razu dostają płaczu i sraczki po latte 

Ale potem dostają 120 baniek i "chcą kończyć karierę w klubie" 

Latte? Prawdziwy facet pije czarną bez cukru 

A pewny siebie prawdziwy facet, jak ja, dodaje jedną łyżeczkę cukru 

Pedały piją latte

8 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

Wtedy zawodnicy będą marudzić, że nie mogą wypocząć na Hawajach bo siedzą w stresie że ich wytrejdują.

13 godzin temu, Kubbas napisał(a):

Smart w Wizards dawac go z buyout do Lakers

Nie bedzie zadnego buyoutu bo Smart ma kontrakt na nastepny sezon. W lato wroci na rynek transferowy za paczke czipsow.

3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Blazers wygrali wlasnie 10 meczy z ostatnich 11... Tez nyslalem ze sie zmotywowali pod wyprzedaz, ale wychodzi na to ze nie chcą psuć super chemii i walczą o playin xD

Co jest iscie szalone, przy takiej mocnej konkurencji nie maja zadnych szans na playoffy...
Takze fakt, ze nie oddali nikogo z Ayton, RobWill, Jerami, Simons jest grubym bledem.

13 godzin temu, Kubbas napisał(a):

Smart w Wizards dawac go z buyout do Lakers

To tylko pokazuje, że nie warto robić interesów z Celtics.

Brogdon 6Man, Smart DPOY, a okazało się, że to jakieś koszykarskie podróby. Dokładając Roba to nie wiem czy uzbieraliby w trzech pełen sezon rozegrany.

LOL, to faktycznie zabawne, ten Turner z 5-6 lat jest na trade blocku, a przynajmniej w plotkach. ;] 

Swoją drogą, miałem to napisać, ale chyba nie napisałem: ten trade deadline to dobry case study do dyskusji o ratingach, bo NBA dzięki Mavs zdominowało social media w przedsuperbowlowym tygodniu - chyba jest tak jak pisał @Kubbas, że obecnie NBA po prostu nie elektryzuje casualsów. Nr 1 ligi w Denver, przyszła dynastia w OKC, Cavs z Garlandem (?) czy Mobleyem jako najlepszymi graczami (?) top3 ligi, do tego brak działających na wyobraźnię USA-graczy, LeBron dalej chyba bezkonkurencyjnie nr 1 gwiazda ligi, a typ ma 50 lat --> straszna stypa (z całym szacunkiem), i chyba nie chodzi o żaden 3pt shooting (gdyby chodziło to nr 2 ligi to nie byłby 37-letni Steph, lol). 

Ciekawe co NBA powinno robić z marketingiem produktu (poza wyrzuceniem oldheadów z NBA coverage i wysłaniem Doncicia do Los Angeles), bo Jugol w big markecie dalej chyba potrafi zrobić różnicę jak widać.