Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, blackmagic napisał(a):

Pytanie czy był goat w mu

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

Bo to wybory dotyczące jednej ligi i wpływu gracza na wydarzenia tylko tam w okresie bycia tylko tam. 

Co przez to rozumiecie? Serio nie czaje do końca Waszych kryteriów (w sumie blackmagic). Co to znaczy czy był goat w mu jak wiadomo że GOAT (którym nie jest bo Messi)  jest za cała karier i takim podejściem karzemy zawodników z olbrzymim wkładem ale grającym krótko. CR7 był w dwóch ostatnich sezonach w MU jednym z dwóch najlepszych piłkarzy na swiecie i zdecydowanie najlepszym piłkarzem w PL.  nie wiem jak Wy ale ja nie sumuje wyróżnień tylko patrzę na 1-2 najlepsze sezony w PL danego gracza.  Każde uśrednianie osiagnieć było by mega niesprawiedliwe dla wychowanków ;) .

12 minut temu, matek napisał(a):

Ja też, szczególnie szkoda mi Roo bo na niego się czaiłem z tym pickiem.

@LeweBiodroSmoka nie spierdol mi humoru przed samym wyborem :)

dla mnie to Rooney z 5 to i tak dość późno, ale drugi gracz którego rozważałem to którego pewnie Ty wybierzesz jak nie LBS  

5 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

dla mnie to Rooney z 5 to i tak dość późno, ale drugi gracz którego rozważałem to którego pewnie Ty wybierzesz jak nie LBS  

Rooney oprócz zdobywania bramek robił mnóstwo dodatkowych rzeczy, min w defensywie, ale wartość Sziry podnosi fakt, że osiągnął co osiągnął nie grając ani jednego meczu dla klubu z Big6.

4 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Bardziej chamsko będzie jak @P_M weźmie kolegę Terrego z Chelsea i reprezentacji, który grał na lewej obronie :)

Ja chciałem własnie Keane'a w drugiej rundzie brać:(((

O Giggs to właśnie jeden z tych pickow obok Cantony który myślałem że pójdzie wyżej:) 

2 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

ale wartość Sziry podnosi fakt, że osiągnął co osiągnął nie grając ani jednego meczu dla klubu z Big6.

Po latach można tak powiedzieć, ale w rzeczywistości Blackburn to była topowa ekipa na początku ery Premier League, a Newcastle było wicemistrzem Anglii przed jego przyjściem, więc w sumie nie do końca. Co nie zmienia faktu, że Shearer kozak :)