Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wiadomo, że to oczywiści piłkarze, ale tu już sugerujecie kto przed kim itd. no nie o to chodzi

No ale akurat te typy sa oczywiste. Od 4 wyboru robi się dopiero naprawdę ciekawie i w sumie zastanawiam się czy jak nie w top3 to lepiej nie być na samym końcu.

Edit : spoilerem mógł by być Owen ale jeśli o mnie chodzi za cholerę nie wiem jak wysoko bym go umieścił. ktoś go wybierze będę się zastanawiał czy za wysoko/nisko.

Edytowane przez Gregorius

4 minuty temu, P_M napisał(a):

Yup, już tam c*** z tym, że lecicie nazwiskami, większy problem w tym, że możecie wpływać swoimi opiniami na temat tego kogo wybrać, bo ma lepszy pr wśród głosujących xD 

Poczekaj aż się @julekstepuaktywni z nazywaniem każdego picku bustem xD

Edytowane przez agresywnychomik

2 minuty temu, Gregorius napisał(a):

No ale akurat te typy sa oczywiste. Od 4 wyboru robi się dopiero naprawdę ciekawie i w sumie zastanawiam się czy jak nie w top3 to lepiej nie być na samym końcu.

nie ma to znaczenia, zresztą są tak oczywiste, że imo te top4 się nie pokryje z Twoim, tak zwykle bywa

przypomnę tylko, że w ATF eklapowym Żurawski poszedł z #4

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

8 minut temu, Gregorius napisał(a):

Twoje TOP3 lub TOP4 to piłkarze sprzed ~2010 tak jak pisałeś, że +/- 15 ostatnich lat nie oglądałeś?

Teraz, airmax napisał(a):

Twoje TOP3 lub TOP4 to piłkarze sprzed ~2010 tak jak pisałeś, że +/- 15 ostatnich lat nie oglądałeś?

Tu masz dużo racji. Musiałbym sobie przypominać kto grał akurat w PL i tak ostatni gracz w moim top 3 grał jeszcze w okresie kiedy bardziej piłkę śledziłem.

6 minut temu, Gregorius napisał(a):

Może dajcie mu czas do 18. Jak nie wybierze do tego czasu to ja wybiorę za niego i później jak się się pojawi to zadeklaruje czy gra dalej czy ja przejmę miejsce.

no tak, ale to wypacza już na starcie sens grania, bo nie po to ktoś dostaje #2 żeby potem wybierać z #6 albo i dalej

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no tak, ale to wypacza już na starcie sens grania, bo nie po to ktoś dostaje #2 żeby potem wybierać z #6 albo i dalej

Ale wiesz że o to chodzi w propozycji zeby tak się nie stało. Opcje są trzy:

1) czekać

2) Ja(ktoś inny wybierze w jego imieniu) i gra toczy się dalej . A jak wróci czy da radę grać.

3) Gra będzie się dalej toczyć , a on jak wróci to zagłosuje tracąc swoje wylosowane 2 miejsce. 

9 minut temu, Gregorius napisał(a):

Może dajcie mu czas do 18. Jak nie wybierze do tego czasu to ja wybiorę za niego i później jak się się pojawi to zadeklaruje czy gra dalej czy ja przejmę miejsce.

Blackmagic draftował koło 23, kolejny draftuąjacy  miał nieciekawy czas:  nocka, rano do roboty (nie lubię poniedziałków) i mógł jeszcze nie ogarnąć wszystkiego. Poza tym w regulaminie nie podaliśmy czasu na wybór. Sądzę, że trzeba ścierpieć i poczekać przynajmniej te 24 h, co byśmy byli uczciwi.

Żeby było jasne ja się do gry nie pcham . Raczej chciałem wam pomóc żeby poszło sprawnie. Już widzę że te 15 lat nie oglądania mocno ogranicza moja perspektywe. 

P.S znowu zapomniałbym o jednym z moich ulubionych graczy o którym  też kiedyś zapomniałem w poprzednim ATF piłkarskim.

3 godziny temu, Gregorius napisał(a):

Ale wiesz że o to chodzi w propozycji zeby tak się nie stało. Opcje są trzy:

1) czekać

2) Ja(ktoś inny wybierze w jego imieniu) i gra toczy się dalej . A jak wróci czy da radę grać.

3) Gra będzie się dalej toczyć , a on jak wróci to zagłosuje tracąc swoje wylosowane 2 miejsce. 

Czekamy jeszcze godzinę, dajmy do tej 20:15. Trzeba ruszyć z zabawą o dobrej godzinie. Jeśli się nie pojawi to wskakuje opcja z punktu nr 2. Pytanie, czy jeśli Mich@lik już do gry nie wróci to na pewno chcesz wejść na jego miejsce, czy mam teraz przez godzinę do czasu wyboru jeszcze kogoś szukać? Bo nie chciałbym, żeby co rundę ktoś inny z doskoku dobierał zawodnika :)

Punkt nr 3 nie wchodzi w grę, bo to wypaczy zabawę. 

Pasuje wszystkim?