Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a):

Aaron Ramsey nie powiem - zawodnik z mojego clustera na kolejny wybór.

Dzieki. Idealnie pasuje mi do wizji zespolu. Tylko teraz mam duży problem. Mialem wybranego zawodnika ,ale jak poczytalem to wybieram z 3.Dwoch ma statystyki dobre ale renoma slaba a jeden super renoma i w sumie bardzo go lubiłem ale nie pamiętam za dobrze jak gral.

Teraz, Gregorius napisał(a):

Dzieki. Idealnie pasuje mi do wizji zespolu. Tylko teraz mam duży problem. Mialem wybranego zawodnika ,ale jak poczytalem to wybieram z 3.Dwoch ma statystyki dobre ale renoma slaba a jeden super renoma i w sumie bardzo go lubiłem ale nie pamiętam za dobrze jak gral.

Obczaj reddita tam są często dobre opisy zawodników.

7 minut temu, Gregorius napisał(a):

Jako ciekawostkę wrzuciłem przed chwila do chataGPT zespoły które mają juz 10 zawodników, każąc mu uzupełnić ostatnie miejsce przeciętnym zawodnikiem. Z tych drużyn AI najmocniej docenia drużynę PM. 

Tam Rodri dostaje pewnie dużego boosta za sezony, które u nas nie wliczają się

Edytowane przez airmax

11 minut temu, Gregorius napisał(a):

Jako ciekawostkę wrzuciłem przed chwila do chataGPT zespoły które mają juz 10 zawodników, każąc mu uzupełnić ostatnie miejsce przeciętnym zawodnikiem. Z tych drużyn AI najmocniej docenia drużynę PM. 

Wiem ;)

6 minut temu, Gregorius napisał(a):

Teoretycznie do promta wrzuciłem ograniczenie żeby brał pod uwagę średnia forme z najlepszego sezonu z Anglii. 

Wystarczy dodać założenia o latach 1992-2022 :)

2 minuty temu, P_M napisał(a):

Wiem ;)

Uzupełnię : Mi udało się w symulacji z Tobą zremisować ale skończyłem na 2 miejscu. Decydujący miedzy nami będzie ostatni wybór.

8 minut temu, P_M napisał(a):

Wiem ;)

Wystarczy dodać założenia o latach 1992-2022 :)

nie do końca. Bez określenia kryterium jak ocenić zawodnika może uśrednić ze wszystkich sezonów, wziąć najlepszy mecz itd. To założenie z latami również dodałem żeby najlepszy sezon nie był wzięty z poza tych ram.

3 godziny temu, Gregorius napisał(a):

mój uparcie mnie przekonuje że Khalid Boulahrouz jest w top10 najlepszych środkowych obrońców w historii Premier League, także nie wiem czy akurat Chat GPT jest tu dobrym odnośnikiem (zwłaszcza patrząc na drużyne Julka, która właśnie owy chat zbudował w całości)