Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

tyle że Bale i Suarez byli najlepszymi piłkarzami w Premier League już przed odejściem do Hiszpanii, a Thibo nie był w tym czasie nawet w top3 bramkarzy ligi

Nom. Tylko, że taki Suarez to w Hiszpanii przebił poziom z Premier League imo 

Modric to będzie ciekawy case 

6 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

tyle że Bale i Suarez byli najlepszymi piłkarzami w Premier League już przed odejściem do Hiszpanii, a Thibo nie był w tym czasie nawet w top3 bramkarzy ligi

Co rozumiesz byli najlepszymi przed odejściem? Bo moze byli najlepszą wersją siebie (tez nie) ale nie PL. Akurat byl wtedy trzecim bramkarzem ligii po Cech i de Gea. Więc żaden wstyd przy takiej konkurencji.

6 minut temu, airmax napisał(a):

Nom. Tylko, że taki Suarez to w Hiszpanii przebił poziom z Premier League imo 

Modric to będzie ciekawy case 

yep, stąd Suarez imo za szybko poszedł

7 minut temu, Gregorius napisał(a):

Co rozumiesz byli najlepszymi przed odejściem? Bo moze byli najlepszą wersją siebie (tez nie) ale nie PL. Akurat byl wtedy trzecim bramkarzem ligii po Cech i de Gea. Więc żaden wstyd przy takiej konkurencji.

byli najlepszymi graczami w Premier League - zarówno Bale w 12/13 jak i Suarez odchodząc do Barcelony.

Thibo imo nie był w top3 bramkarzy ligi za swój czas, raczej na miejscach 4-5 bym go miał, chociaż 3-6 jest tutaj bardzo płynne, jak skończą się bramkarze to można wrócić do dyskusji

48 minut temu, airmax napisał(a):

Szkoda Parka 😕

ale Shawa to nie wiem jak traktować, mocno niespełniony potencjał. Z Shawem za każdym jednym razem zaskakuje, że gość jest wciąż przed 30

Shaw to z tych pickow bardziej sentymentalnych- jako fan united pozwoliłem sobie na wybór pewnie nie najlepszego ale jednak w moich oczach świetnego LB. Niestety kontuzje nie pozwoliły mu być tam gdzie mógł być ale na tym etapie na pewno bustem nie jest

43 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Joe Cole to był skrzydłowy o którym myślałem parę stron wcześniej - kot.

Również myślałem, żeby na drugie skrzydło obok Sadio rzucić właśnie Joe, jeden z takich fajniejszych graczy pod względem charakterologicznym i skillowym pomimo, że cyferki - gole i asysty nie są jakieś super to dobrze gościa wspominam.

Rudigera brałbym gdyby mi się Cahill nie ostał. 

co prawda to kolejny gość, który swoj peak miał/ma poza PL ale nieźle wyglądał u Tuchela. Minus jest za to taki, że najlepiej wyglądał w trójce stoperów, w dwójce imo gorzej mu szło(?) 

Edytowane przez airmax

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

miałem Hugo ciut wyżej w swoim rankingu, ale Given bardziej pasuje mi do składu, retro pełno gębo baby

u mnie Shay nad Hugo - generalnie Hugo to pierwszy z tej trójki bramkarzy z tieru Courtuisa z tamtego czasu, imo nigdy nie był zajebisty w Spurs, ale też rzadko gafy popełniał, bardzo solidny ale mało kiedy potrafił wygrać mecz, stąd nigdy jego fanem tak do końca nie byłem