Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, ernie9005 napisał(a):

w tym atf też proponuje żeby każdy napisał listę 5 najlepszych drużyn , żeby nie trzeba było szeregować 16 drużyn od najlepszej do najgorszej xD

trzeba całą tabelę! z pełną tabelą wyników (ofc 2 rundy, żeby każdy z każdym zagrał home & away) + rozpiska play by play

Edytowane przez julekstep

54 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Riise całkiem sporo like zabrał na wstępie, jak ja go wybierałem w ATF piłkarskim na lewą obronę to tyle miłości nie dostał :P

Wracając na chwilę do Ledley Kinga, to zdrowy był stawiany wyżej niż Sol Campbell w hierarchii w reprezentacji Anglii ( taki Jamie Carragher to w ogóle łapał się tylko jak sypało kontuzjami ), bardzo dziwi mnie, że @Qcin_69 jako rzekomy kibic Tottenhamu ( jakoś mimo tylu lat znajomości, dużo dłuższej niż z forum nigdy nie dał się poznać z tej strony :P ) pominął gracza stawianego przez kibiców Kogutów w all-time na pozycjach 3-5.

Ledley ma prawie dekadę gry w Premier League na kozackim poziomie, mimo tych kontuzji, także mamy potężny peak ( zdrowy był stawiany niewiele niżej niż Terry i Ferdinand ) i solidne longevity.

Także no wybory Hyypia, Ricardo Carvalho, Carragher i kilka innych nazwisk na tej pozycji kosztem Ledleya to dla mnie i raczej 90% fanów PL to bardzo dziwna sytuacja i na 100% podyktowane tylko tym, że grali w Liverpool i Chelsea. Myślę, że gdyby nie fakt, że jest legendą Tottenhamu, który jako klub niestety zawsze uchodził za 5-6 siłę ligi i oczywiście te kontuzje, to byłby to wybór na TOP5 tej pozycji. Terry, Vidic, Ferdinand, Van Dijk i myślę potem już Ledley King. 

Także gratulacje dla @Braveheart22 bo wziął potężny steal.

Ledley King KING > Campbell