Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, agresywnychomik napisał(a):

Nie, to Ty porownujesz.

Ja mówię za siebie i nawet w tym co cytowałeś było to moja opinia nie narzucająca innym. Ja parę stron wczesniej dokładnie napisałem jak oceniam i JA sie tego trzymam. Nie tylko ja pisałem tutaj o ocenie peaku, najelepszych sezonów itd. Natomiast któryś raz prónujesz wypowiadać się za wszystkich. Po co nie wiem. chcesz ocenić moje wybory jako najgorsze i nie będę miał żadnego z tym problemu. Widzę że wg swoich kryteriów wybierasz skład wiec nie jesteś hipokryta i doceniam to.

Cytat

Aha, wybieramy zawodników bez zaznaczania konkretnych sezonów, co też już się sprawdziło w innym ATF'ie. Gdzieś podświadomie zawodnicy są oceniani przez pryzmat swojej kariery w tej lidze. Wiadomo, ważny peak, długość prime.

z zasad na 1 stronie.

Teraz, Gregorius napisał(a):

Ja mówię za siebie i nawet w tym co cytowałeś było to moja opinia nie narzucająca innym. Ja parę stron wczesniej dokładnie napisałem jak oceniam i JA sie tego trzymam. Nie tylko ja pisałem tutaj o ocenie peaku, najelepszych sezonów itd. Natomiast któryś raz prónujesz wypowiadać się za wszystkich. Po co nie wiem. chcesz ocenić moje wybory jako najgorsze i nie będę miał żadnego z tym problemu. Widzę że wg swoich kryteriów wybierasz skład wiec nie jesteś hipokryta i doceniam to.

z zasad na 1 stronie.

Słowo klucz ważny a nie jedyny, kariera Eriksena w PL >>> kariera Modrica w PL

2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Słowo klucz ważny a nie jedyny, kariera Eriksena w PL >>> kariera Modrica w PL

Masz racje że dokonania Eriksena w PL są większe niż Modrica. Dalej to tylko jedno z kryteriów to mniej ważne ;)

Widzę nawet więcej niż jednego jeszcze i chyba od początku jednego z nich miałem brać gdzieś pod koniec bo zakładałem że duże szanse że się ostanie.

36 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Jestem jeszcze jeden taki skrzydłowy warty wybrania i moim zdaniem spokojnie będzie miał łatkę "steal".

I napastnik też 

55 minut temu, DRK napisał(a):

Pepe Reina 

@airmax

Godzinę temu, julekstep napisał(a):

Pablo Zabaleta

@DRK

Dziwne te wybory. Znam lepszego bocznego obrońcę i bramkarza. Mogę tylko dodać , że obaj z CFC

1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a):

Gilberto Silva > Petit, moim zdaniem. 

No nie mam z tym problemu, u mnie to było 50-50, Petit jakoś zapadł mi w pamięć, że był bardziej uniwersalny, to wziąłem na zasadzie "zobaczymy co się ostatnie po następnych ~30 pickach".

Teraz, LAF napisał(a):

FT > RVP , RVN

Jakby jego prime był dłuższy to na pewno, by poszedł zdecydowanie wyżej, bo idealny typ napastnika. Trochę kontuzji i niestety potem kompletny niewypał w Chelsea. Super chemia była między nim a Gerrardem. 

Dobrze się stało, że Julek ma Vidicia, bo ten wyjątkowo nie lubił grać na Torresa :)

15 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Aa, dziwny pick van Bronckhorsta imho. On zagrał w premier league tylko 40 meczów i to większość raczej jako pomocnik. Ciężko będzie bronić ten wybór. 

To mnie zaskoczyłeś, myślałem że ładnych parę sezonów zagrał w Arsenalu. 

2 godziny temu, Braveheart22 napisał(a):

Ale to obraz z Chelsea. 

aż zerknąlem na staty i wydaje się, że masz rację, chociaż pamiętam go bardziej z czerwonej koszulki :D ale nie dam sobie ręki uciąć czy jego dobry bilans bramkowy w Liverpoolu to zasługa ogromnej ilości sytuacji jaką mu generowali partnerzy czy lepszej skuteczności :D