airmax Opublikowano Niedziela o 20:55 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:55 9 minut temu, agresywnychomik napisał(a): W sumie chyba nie chciałbym wybierać pierwszy xD imo prosta decyzja jeśli mówimy o budowaniu drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Niedziela o 20:56 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:56 (edytowane) 26 minut temu, airmax napisał(a): imo prosta decyzja jeśli mówimy o budowaniu drużyny Decyzja prosta, aczkolwiek dlugooo czekania na kolejny pick. Jedyny słuszny wybór z 1 bez kontrowersji. Edytowane Niedziela o 21:21 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Niedziela o 21:27 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:27 (edytowane) Jak to z każdym pierwszym pickiem w atfie zaśpiewajmy wszyscy razem, tak jak śpiewał Freddy Mercury - another one picks the bust! And another one down another one picks the bust! Edytowane Niedziela o 21:30 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Niedziela o 23:08 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 23:08 @blackmagic kontrowersyjnie to by było jakbyś dał z #1 kogoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Poniedziałek o 05:18 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 05:18 7 godzin temu, P_M napisał(a): Jak to z każdym pierwszym pickiem w atfie zaśpiewajmy wszyscy razem, tak jak śpiewał Freddy Mercury - another one picks the bust! And another one down another one picks the bust! ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Poniedziałek o 05:39 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 05:39 6 godzin temu, airmax napisał(a): @blackmagic kontrowersyjnie to by było jakbyś dał z #1 kogoś innego No niby tak ale ten kontrowersyjny to dla wielu goat piłki nożnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Poniedziałek o 06:50 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:50 Godzinę temu, blackmagic napisał(a): No niby tak ale ten kontrowersyjny to dla wielu goat piłki nożnej Goat kopanej na pewno nie, no-brainer z #1 też nie, ale na pewno nie bust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Poniedziałek o 07:25 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:25 35 minut temu, Pablo81 napisał(a): Goat kopanej na pewno nie, no-brainer z #1 też nie, ale na pewno nie bust. Wielu by się nie zgodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Poniedziałek o 07:34 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:34 (edytowane) 44 minuty temu, blackmagic napisał(a): Wielu by się nie zgodziło Nigdy nie czytałem/słyszałem rozważania kogokolwiek, że Henry to goat piłki nożnej. Ale ok, może uważasz inaczej i jestem świadkiem po raz pierwszy takiej opinii Edytowane Poniedziałek o 08:10 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Poniedziałek o 07:43 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:43 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Nigdy nie czytałem/słyszałem rozważania kogokolwiek, że Henry to goat piłki nożnej. Ale ok, może uważasz inaczej i jestem po raz pierwszy takiej opinii Również nie słyszałem. W pierwszej chwili myślałem że duży bust , ale po zastanowieniu już nie tak duży. Henry powinien na pewno iść w pierwszej rundzie (jeśli zaczynamy od ataku bo ja nie wiem czy nie poszedłbym najpierw od innych pozycji gdzie mniej dobrych zawodników się przewinęło) natomiast trudno uważać wybór za dobry jeśli można buło wybrać gracza który prawie w każdym rankingu uznawany jest za top2 zawodnika wszechczasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Poniedziałek o 07:58 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:58 (edytowane) 14 minut temu, Gregorius napisał(a): Również nie słyszałem. W pierwszej chwili myślałem że duży bust , ale po zastanowieniu już nie tak duży. Henry powinien na pewno iść w pierwszej rundzie (jeśli zaczynamy od ataku bo ja nie wiem czy nie poszedłbym najpierw od innych pozycji gdzie mniej dobrych zawodników się przewinęło) natomiast trudno uważać wybór za dobry jeśli można buło wybrać gracza który prawie w każdym rankingu uznawany jest za top2 zawodnika wszechczasów. On nie jest uważany za top2 zawodnika wszechczasów dzięki grze w PL i to jest właśnie smaczek całego ATF tu jest kilka wyborów imho które powinny pójść przed nim. To nie jest atf La Liga gdzie Messi idzie z jedynką 100/100. Edytowane Poniedziałek o 07:59 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Poniedziałek o 08:08 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:08 Henry to spokojnie tutaj pierwsza połówka pierwszej rundy czyli TOP 8 (a w sentymental value to pewnie TOP 3 ), byłem pewny, że do mojego 14 picku ktoś go wcześniej zgarnie. Które miejsce, oczywiście jak najbardziej można dyskutować, po to ta zabawa. Fajnie się zaczyna, a tu jeszcze 175 picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano Poniedziałek o 08:18 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:18 Henry to na pewno top 3 Premier League. Dla niektórych pewnie top 1 choć ze względu na dużą ilość dobrych napastników ja bym nie brał go z pierwszym pickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 08:35 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:35 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): ???? Tradycja - rozpoczynamy atf to lecą komentarze o bustach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Poniedziałek o 08:43 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:43 7 minut temu, P_M napisał(a): Tradycja - rozpoczynamy atf to lecą komentarze o bustach Drugi pick to dopiero będzie bust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Poniedziałek o 08:48 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:48 56 minut temu, Gregorius napisał(a): trudno uważać wybór za dobry jeśli można buło wybrać gracza który prawie w każdym rankingu uznawany jest za top2 zawodnika wszechczasów. to przy wyborach bierzemy pod uwagę tylko karierę w premier league czy całą karierę, a jedynym kryterium jest, aby piłkarz miał minimum 1 występ w premier league? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Poniedziałek o 08:58 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:58 9 minut temu, airmax napisał(a): to przy wyborach bierzemy pod uwagę tylko karierę w premier league czy całą karierę, a jedynym kryterium jest, aby piłkarz miał minimum 1 występ w premier league? jak się towarzyskie liczą to ja zaklepuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Poniedziałek o 08:59 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:59 5 minut temu, airmax napisał(a): to przy wyborach bierzemy pod uwagę tylko karierę w premier league czy całą karierę, a jedynym kryterium jest, aby piłkarz miał minimum 1 występ w premier league? Nie do mnie pytanie ale patrząc na 1 stronę tematu to karierę w PL. 59 minut temu, agresywnychomik napisał(a): On nie jest uważany za top2 zawodnika wszechczasów dzięki grze w PL żaden zawodnik który gra tylko pare sezonów nie byłby uważany za GOAT dzięki temu ale...poziom jaki prezentował w PL szczególnie w ostatnim sezonie dla mnie daje mu spokojnie top1 tej zabawy. Kwestia perspektywy ale chyba głosując później na składy patrzyłbym na top sezon (co wyklucza praktycznie zawodników grajacych pare meczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Poniedziałek o 09:05 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:05 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Nigdy nie czytałem/słyszałem rozważania kogokolwiek, że Henry to goat piłki nożnej. Ale ok, może uważasz inaczej i jestem świadkiem po raz pierwszy takiej opinii Kontrowersyjnie miałem na myśli jakbym wziął z 1 CR7 który przez wielu jest uważany za goata. henry goatem na pewno nie jest ale oceniamy graczy pod kątem tego co prezentowali w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Poniedziałek o 09:17 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:17 Jedyne co kontrowersyjne na razie w tym atf'ie to tezy Gregoriusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi