Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Rekomendowane odpowiedzi

44 minuty temu, blackmagic napisał(a):

Wielu by się nie zgodziło :)

Nigdy nie czytałem/słyszałem rozważania kogokolwiek, że Henry to goat piłki nożnej. Ale ok, może uważasz inaczej i jestem świadkiem po raz pierwszy takiej opinii :)

Edytowane przez Pablo81

5 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Nigdy nie czytałem/słyszałem rozważania kogokolwiek, że Henry to goat piłki nożnej. Ale ok, może uważasz inaczej i jestem po raz pierwszy takiej opinii :)

Również nie słyszałem. W pierwszej chwili myślałem że duży bust , ale po zastanowieniu już nie tak duży. Henry powinien na pewno  iść w pierwszej rundzie (jeśli zaczynamy od ataku bo ja nie wiem czy nie poszedłbym najpierw od innych pozycji gdzie mniej dobrych zawodników się przewinęło) natomiast trudno uważać wybór za dobry jeśli można buło wybrać gracza który prawie w każdym rankingu uznawany jest za top2 zawodnika wszechczasów. 

14 minut temu, Gregorius napisał(a):

Również nie słyszałem. W pierwszej chwili myślałem że duży bust , ale po zastanowieniu już nie tak duży. Henry powinien na pewno  iść w pierwszej rundzie (jeśli zaczynamy od ataku bo ja nie wiem czy nie poszedłbym najpierw od innych pozycji gdzie mniej dobrych zawodników się przewinęło) natomiast trudno uważać wybór za dobry jeśli można buło wybrać gracza który prawie w każdym rankingu uznawany jest za top2 zawodnika wszechczasów. 

On nie jest uważany za top2 zawodnika wszechczasów dzięki grze w PL i to jest właśnie smaczek całego ATF tu jest kilka wyborów imho które powinny pójść przed nim.

To nie jest atf La Liga gdzie Messi idzie z jedynką 100/100.

Edytowane przez agresywnychomik

Henry to spokojnie tutaj pierwsza połówka pierwszej rundy czyli TOP 8 (a w sentymental value to pewnie TOP 3 :)), byłem pewny, że do mojego 14 picku ktoś go wcześniej zgarnie.

Które miejsce, oczywiście jak najbardziej można dyskutować, po to ta zabawa. Fajnie się zaczyna, a tu jeszcze 175 picków :)

56 minut temu, Gregorius napisał(a):

trudno uważać wybór za dobry jeśli można buło wybrać gracza który prawie w każdym rankingu uznawany jest za top2 zawodnika wszechczasów.

to przy wyborach bierzemy pod uwagę tylko karierę w premier league czy całą karierę, a jedynym kryterium jest, aby piłkarz miał minimum 1 występ w premier league?

5 minut temu, airmax napisał(a):

to przy wyborach bierzemy pod uwagę tylko karierę w premier league czy całą karierę, a jedynym kryterium jest, aby piłkarz miał minimum 1 występ w premier league?

Nie do mnie pytanie ale patrząc na 1 stronę tematu to karierę w PL. 

59 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

On nie jest uważany za top2 zawodnika wszechczasów dzięki grze w PL

żaden zawodnik który gra tylko pare sezonów nie byłby uważany za GOAT dzięki temu ale...poziom jaki prezentował w PL szczególnie w ostatnim sezonie dla mnie daje mu spokojnie top1 tej zabawy. Kwestia perspektywy ale chyba głosując później na składy patrzyłbym na top sezon (co wyklucza praktycznie zawodników grajacych pare meczy)

1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a):

Nigdy nie czytałem/słyszałem rozważania kogokolwiek, że Henry to goat piłki nożnej. Ale ok, może uważasz inaczej i jestem świadkiem po raz pierwszy takiej opinii :)

Kontrowersyjnie miałem na myśli jakbym wziął z 1 CR7 który przez wielu jest uważany za goata.

henry goatem na pewno nie jest ale oceniamy graczy pod kątem tego co prezentowali w PL