LeweBiodroSmoka Opublikowano Czwartek o 09:29 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:29 32 minuty temu, airmax napisał(a): przesadzasz nie napisałem, że Bale to wybór zły - bo przy tym jaki miał peak nie może być wyborem złym. Napisałem jedynie, że lekko zaskoczył mnie jego wybór przed ~3 innymi skrzydłowymi. Za wasze późniejsze overreaction nie odpowiadam a Suarez poszedł w 2 rundzie jestem szalenie ciekawy, którzy to skrzydłowi z miejsca luzują Bale'a, my tu wybieramy graczy w najlepszym peaku formy, nie mam pojęcia dlaczego Suarez, króry ma mniej spotkań i kilka słabszych sezonów, ma dostawać kredyt za jeden mega sezon a Bale to już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Czwartek o 09:31 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:31 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): my tu wybieramy graczy w najlepszym peaku formy I dlatego czepiacie sie CR i Diaza? Przy dwóch mega sezonach każdego z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Czwartek o 09:33 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:33 (edytowane) 2 minuty temu, Gregorius napisał(a): I dlatego czepiacie sie CR i Diaza? Przy dwóch mega sezonach każdego z nich. ja się Diaza czepiam? przecież wziąlem Cb w obronę nawet Edytowane Czwartek o 09:34 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Czwartek o 09:33 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:33 Draft w połowie a jak to w atf nie ma jasności co do kryteriów oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 09:36 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:36 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Draft w połowie a jak to w atf nie ma jasności co do kryteriów oceny. takie rzeczy załatwia się na messengerze przecież! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Czwartek o 09:37 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:37 (edytowane) 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): my tu wybieramy graczy w najlepszym peaku formy jakiś aneks do umowy? W dniu 14.12.2024 o 20:47, Braveheart22 napisał(a): Aha, wybieramy zawodników bez zaznaczania konkretnych sezonów, co też już się sprawdziło w innym ATF'ie. Gdzieś podświadomie zawodnicy są oceniani przez pryzmat swojej kariery w tej lidze. Wiadomo, ważny peak, długość prime. W dniu 15.12.2024 o 18:34, Braveheart22 napisał(a): - Wybieramy zawodników bez zaznaczenia konkretnego sezonu; a jako, że to luźny ATF, bez jakichś turbo określonych zasad, to dodałem sobie kilka pomniejszych kryteriów, przez które wyszło mi, że wziąłbym przed Bale'em ~3 innych skrzydłowych. Edytowane Czwartek o 09:39 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano Czwartek o 09:42 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:42 4 minuty temu, airmax napisał(a): wziąłbym przed Bale'em ~3 innych skrzydłowych No w sumie jestem ich ciekawy. Tym bardziej, że jeszcze pusto mam po obu stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Czwartek o 09:42 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:42 Nie ma czegoś takiego u nas jak luźny ATF. My byśmy się pozabijali o smak wódki a co dopiero o poziom sportowy Jaapa Stama na tle Schmeichela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Czwartek o 09:43 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:43 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja się Diaza czepiam? przecież wziąlem Cb w obronę nawet Pisałem ogólnie:) dlatego liczba mnoga ;). W zasadzie my mamy podobne kryteria chyba 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Nie ma czegoś takiego u nas jak luźny ATF. My byśmy się pozabijali o smak wódki a co dopiero o poziom sportowy Jaapa Stama na tle Schmeichela. Choc akurat Peter to luźno top 1 GK w tej zabawie jesli patrzymy przez pryzmst czasów w którym grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Czwartek o 09:46 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:46 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Nie ma czegoś takiego u nas jak luźny ATF i poszedł pierwszy z trójki Mane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Czwartek o 09:55 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:55 8 minut temu, airmax napisał(a): i poszedł pierwszy z trójki Mane Nmzc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Czwartek o 09:59 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:59 12 minut temu, airmax napisał(a): i poszedł pierwszy z trójki Mane i on mam większe przełożenie na wyniki Liverpoolu niż Bale na Spurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Czwartek o 10:00 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:00 (edytowane) 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): i on mam większe przełożenie na wyniki Liverpoolu niż Bale na Spurs? czyli Bale w premier league > Mane w premier league? Edytowane Czwartek o 10:00 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Czwartek o 10:02 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:02 22 minuty temu, airmax napisał(a): jako, że to luźny ATF, bez jakichś turbo określonych zasad, to dodałem sobie kilka pomniejszych kryteriów, przez które wyszło mi, że wziąłbym przed Bale'em ~3 innych skrzydłowych. w sensie, że nie mamy określonych zasad to sam sobie zasady wybrałeś? dla mnie to, że wybrani gracze są w peaku formy, jest naturalne, jak inaczej mamy ich oceniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Czwartek o 10:03 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:03 11 minut temu, P_M napisał(a): Sadio Mane @Qcin_69 No w końcu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Czwartek o 10:04 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:04 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): w sensie, że nie mamy określonych zasad to sam sobie zasady wybrałeś? dla mnie to, że wybrani gracze są w peaku formy, jest naturalne, jak inaczej mamy ich oceniać? Ty chcesz sprowadzać wszystko do peaku, dlaczego to ma być lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Czwartek o 10:04 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:04 2 minuty temu, airmax napisał(a): czyli Bale w premier league > Mane w premier league? gość był wybierany do jedenastki sezonu kilka lat z rzędu, w trzy lata stał światową gwiazdą i przeszedł do Realu, Manę doceniam, ale nie wiem jak można go brać ślepo przed Garrethem Teraz, airmax napisał(a): Ty chcesz sprowadzać wszystko do peaku, dlaczego to ma być lepsze? nie wiem, może po to, że Suarez weryfikowany przez pryzmat całej kariery w PL już by takiego szału nie robił? to jest sprawiedliwsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano Czwartek o 10:08 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:08 Przede wszystkim Mane jest z poolu. W życiu bym go nie wybrał, nawet przed - spojler - Grosickim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Czwartek o 10:11 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:11 (edytowane) 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): gość był wybierany do jedenastki sezonu kilka lat z rzędu, w trzy lata stał światową gwiazdą i przeszedł do Realu, Manę doceniam, ale nie wiem jak można go brać ślepo przed Garrethem Mane ma tyle samo jedenastek sezonu co Bale, i zrobił to w bardziej "konkurencyjnych" czasach. Do tego mistrz Anglii vs Guardiolowe City + król strzelców jeśli patrzymy na karierę w premier league, nie wiem jak można mieć Bale>Mane. Zwłaszcza przy gigantycznej przewadze długości kariery Mane w PL 7 minut temu, matek napisał(a): Przede wszystkim Mane jest z poolu. W życiu bym go nie wybrał, nawet przed - spojler - Grosickim. O! i to jest dopiero poważne kryterium Edytowane Czwartek o 10:13 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Czwartek o 10:18 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:18 5 minut temu, airmax napisał(a): Mane ma tyle samo jedenastek sezonu co Bale, i zrobił to w bardziej "konkurencyjnych" czasach. Do tego mistrz Anglii vs Guardiolowe City + król strzelców jeśli patrzymy na karierę w premier league, nie wiem jak można mieć Bale>Mane. Zwłaszcza przy gigantycznej przewadze długości kariery Mane w PL podawałem przykład Ofoe, który grał w ESA jeden sezon i poszedł chyba jako pierwszy, Bale tu dostaje po głowie za to, że wział go Real, a Mane już nie - nie widzę w tym logiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi