Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, P_M napisał(a):

Ale, że makelele już zabraliscie... Ta premier league to słaba w CH...

Akurat odejście Makalele z Realu zbiegło się z początkiem chudych lat Madrytczyków i z rozpoczęciem gromadzenia tytułów przez Chelsea. 

Taki przypadek :)

Btw, po lajkach widać, że grają stare dziady :)

Edytowane przez Pablo81

18 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Btw, po lajkach widać, że grają stare dziady :)

to pytanie do starych dziadów. Czy Tony Adams faktycznie był tak dobry, że jest praktycznie w każdym rankingu TOP3/TOP5 stoperem w historii premier league czy mnie oszukali w tych rankingach?

6 minut temu, airmax napisał(a):

to pytanie do starych dziadów. Czy Tony Adams faktycznie był tak dobry, że jest praktycznie w każdym rankingu TOP3/TOP5 stoperem w historii premier league czy mnie oszukali w tych rankingach?

Nie chcę wklejać linków, żeby nie spoilerować, ale w niemal każdym rankingu najlepszych graczy PL ever Kompany jest wyżej niż Adams. Nie bierz tej uwagi osobiście :)

Edytowane przez Pablo81

3 minuty temu, airmax napisał(a):

Kiedyś rano przed meczem nadupconego znalazł go stróż pod bramą na Highbury. Zadzwonił po kierownika drużyny, który pojawił się od razu na miejscu i przetransportowali Adamsa do szatni gdzie kierownik drużyny ocucił go 10 minut przed meczem. Tony powiedział że potrzebuje 2 strzały bo inaczej nie gra. Dostał 2 strzały wyszedł na boisko i trzymał obronę jak zawsze.

Adams piłkarsko nie był w topie ale żeby być klasowym obrońcą liczą się inne cechy które czynią z niego topowego obrońcę w historii PL.

11 minut temu, airmax napisał(a):

oszukali xd 

3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Kiedyś rano przed meczem nadupconego znalazł go stróż pod bramą na Highbury. Zadzwonił po kierownika drużyny, który pojawił się od razu na miejscu i przetransportowali Adamsa do szatni gdzie kierownik drużyny ocucił go 10 minut przed meczem. Tony powiedział że potrzebuje 2 strzały bo inaczej nie gra. Dostał 2 strzały wyszedł na boisko i trzymał obronę jak zawsze.

Adams piłkarsko nie był w topie ale żeby być klasowym obrońcą liczą się inne cechy które czynią z niego topowego obrońcę w historii PL.

a ja się tutaj nie zgodzę, Adams raz ze typowo lepszy „mental” niż skille, dwa że swoje najlepsze lata miał jeszcze przed powstaniem PL, a trzy że to typowo sentymentalny pick imo, coś jak wybór Zielińskiego w drafcie ekstraklasy xxi wiek 

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

w niemal każdym  Kompany jest wyżej niż Adams

ciekawe, w sumie jak przejrzałem ~10, to tylko w jednym Kompany był wyżej (był 4 vs 6 Adams). I też co rzuciło mi się w oczy, Terry jest powszechnie uznawany za #1, później najczęściej Ferdinand #2, Campbell #3 i Adams #4. Kompany/Vidic/Van Dijk to lecą już randomowo i potrafią być od TOP3 do nawet TOP10

22 minuty temu, matek napisał(a):

Dwóch typów mam teraz na liście, trzy osoby wybierają przede mną. Co może pójść nie tak :)

Co ma się stać :) ?

Były dwa wybory przede mną. Miałem draftować Adamsa, ewentualnie Makelele to popatrz co zrobili Ernie z Airmaxem 🥺

Teraz, airmax napisał(a):

ciekawe, w sumie jak przejrzałem ~10, to tylko w jednym Kompany był wyżej (był 4 vs 6 Adams). I też co rzuciło mi się w oczy, Terry jest powszechnie uznawany za #1, później najczęściej Ferdinand #2, Campbell #3 i Adams #4. Kompany/Vidic/Van Dijk to lecą już randomowo i potrafią być od TOP3 do nawet TOP10

Wpisz frazę "best premier league players of all time" i w rankingach od góry Kompany jest wyżej.

Żeby nie było - Adamsa cenię, lubię i myślałem o jego picku, ale jego prime był na pograniczu powstania PL.

6 minut temu, airmax napisał(a):

Ciekawe jakie bo jak patrzyłem na ranking to tylko pierwsza 2 się zgadza a Adams z reguły był sporo niżej.