Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

23 godziny temu, Braveheart22 napisał(a):

Przypominam, że jutro do końca dnia trwa głosowanie w 1/2. Zatem zostało niewiele ponad 24h.

Czy gdyby Fabiański był Anglikiem to poszedłby jako TOP5 tego draftu na pozycji GK?

TOP10 występów w historii Premier League

Drugie miejsce pod względem interwencji w historii 

Zapraszam Przyjacielu do dyskusji o najlepszym i najbardziej niedocenionym polskim bramkarzu w historii.

Edytowane przez MarcusCamby

19 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Czy gdyby Fabiański był Anglikiem to poszedłby jako TOP5 tego draftu na pozycji GK?

TOP10 występów w historii Premier League

Drugie miejsce pod względem interwencji w historii 

Zapraszam Przyjacielu do dyskusji o najlepszym i najbardziej niedocenionym polskim bramkarzu w historii.

Gdyby był Anglikiem to pewnie jednak ta kariera, by wyglądała zdecydowanie inaczej, więc ciężko przewidywać :)

Sam go bardzo cenię, ale jednak główne lata gry spędził w przeciętnych zespołach. 

Za dużo czasu straconego w Arsenalu, czy to przez kontuzje, czy po prostu siedząc na ławce.

W sumie kariera trochę podobna do Friedela. Początek w premier league nieudany w czołowym zespole (Liverpool/Arsenal), w wieku 28/29 lat transfer do słabszego zespołu, z tym że raczej mimo wszystko:

Blackburn > Swansea

tamta Aston Villa > West Ham chyba też 

No i w wieku 40 lat Friedel zagrał jeszcze mocny sezon w Tottenhamie, gdzie skończyli w top4. 

A top5 bramkarzy w takim drafcie wysoko poprzeczka postawiona imo. 

Edytowane przez Braveheart22

Niezależnie od wyników tak patrzę sobie na te składy jeszcze raz i w sumie dalej nie mogę uwierzyć, że ernie odpadł, który miał jeden z mocniejszych składów i właściwie jedyny, który uważałem za trudny matchup względem mojego teamu i liczyłem, że właśnie z erniem na koniec się zmierzę. Z kolei finałowy pojedynek meh.

Klasyfikacja końcowa ATF Premier League:

🥇 @Sylvinho.

🥈 @matek

🥉 @Gregorius

4. @Braveheart22

5. @LeweBiodroSmoka

6. @P_M

7. @julekstep

8. @DRK

9. @antek

10. @agresywnychomik

11. @airmax

12. @ernie9005

13. @kuba2419

14. @Pablo81

15. @Qcin_69

16. @blackmagic

*Poza top4 o ostatecznym miejscu decydowała liczba głosów w rundzie, w której ktoś odpadał. Natomiast w przypadku takiej samej ilości głosów, wziąłem pod uwagę, kogo bezpośredni przeciwnik zaszedł dalej w turnieju. 

... 

Ponad miesiąc już minął od rozpoczęcia draftu, czyli zabawa trwała mniej więcej tyle, ile finałowy turniej MŚ w realnym świecie. Łącznie, ponad 90 stron w tematach tego ATF'a. Sporo zaskoczeń, różnych spojrzeń na piłkę, opinii nt. zawodników. Draft to główny punkt zabawy, coś co sprawia najwięcej frajdy. Wiemy, że później podczas głosowań spada zapał i ciężko to pociągnąć, ale finalnie udało się dopłynąć do brzegu. I za to Wam dziękuję. 

Dochodzą głosy, czy to na forum, czy też priv, że spodobały się te piłkarskie ATF'y. Temat moim zdaniem się jeszcze nie wyczerpał. Pewne pomysły kiełkują w głowie, są też propozycje na priv od innych osób. Myślę, że może być jeszcze ciekawie. Ostatniego słowa na pewno nie powiedziałem, ale na razie zasłużony odpoczynek. W odpowiednim momencie przyjdę do Was z kolejną niespodzianką :)

Tyle ode mnie. Jeszcze raz, wielkie dzięki. 

Teraz, Braveheart22 napisał(a):

Klasyfikacja końcowa ATF Premier League:

🥇 @Sylvinho.

🥈 @matek

🥉 @Gregorius

4. @Braveheart22

5. @LeweBiodroSmoka

6. @P_M

7. @julekstep

8. @DRK

9. @antek

10. @agresywnychomik

11. @airmax

12. @ernie9005

13. @kuba2419

14. @Pablo81

15. @Qcin_69

16. @blackmagic

*Poza top4 o ostatecznym miejscu decydowała liczba głosów w rundzie, w której ktoś odpadał. Natomiast w przypadku takiej samej ilości głosów, wziąłem pod uwagę, kogo bezpośredni przeciwnik zaszedł dalej w turnieju. 

... 

Ponad miesiąc już minął od rozpoczęcia draftu, czyli zabawa trwała mniej więcej tyle, ile finałowy turniej MŚ w realnym świecie. Łącznie, ponad 90 stron w tematach tego ATF'a. Sporo zaskoczeń, różnych spojrzeń na piłkę, opinii nt. zawodników. Draft to główny punkt zabawy, coś co sprawia najwięcej frajdy. Wiemy, że później podczas głosowań spada zapał i ciężko to pociągnąć, ale finalnie udało się dopłynąć do brzegu. I za to Wam dziękuję. 

Dochodzą głosy, czy to na forum, czy też priv, że spodobały się te piłkarskie ATF'y. Temat moim zdaniem się jeszcze nie wyczerpał. Pewne pomysły kiełkują w głowie, są też propozycje na priv od innych osób. Myślę, że może być jeszcze ciekawie. Ostatniego słowa na pewno nie powiedziałem, ale na razie zasłużony odpoczynek. W odpowiednim momencie przyjdę do Was z kolejną niespodzianką :)

Tyle ode mnie. Jeszcze raz, wielkie dzięki. 

ja bym qcina dał jednak na ostatnie miejsce po tym sweepie MIMO ZROBIENIA OPISU

co za leszcz! xD

1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a):

Dochodzą głosy, czy to na forum, czy też priv, że spodobały się te piłkarskie ATF'y.

yup

na e-nba zawsze piłkarskie ATFy wypadały najlepiej :) 

21 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Dochodzą głosy, czy to na forum, czy też priv, że spodobały się te piłkarskie ATF'y. Temat moim zdaniem się jeszcze nie wyczerpał

Ty mordo lepiej dokończ naszą polską Ligę Mistrzów, bo inaczej nikt szanowany Ci kapelusza nie uchyli!

@Braveheart22 Dziękuję za organizacje. Piłkarskie ATF wchodzą zawsze fajnie choć brakowało mi sensownych dyskusji. Jedynie co to mam wrażenie że niektórzy wzięli zabawe zbyt personalnie. Następnym razem chyba było by łatwiej gdyby kryteria oceny graczy wpisać dokładniej. 

Gratulacje dla zwycięzcy @Sylvinho.. Miałeś chyba najlepszy atak w tej edycji . Co prawda ja głosowałem na @matek bo miał świetny skład i bez dziur w obronie. 

Dziękuję za wszystkie głosy które pozwoliły mi dostać 3 miejsce. Każdy mój pojedynek mega wyrównany (na pierwszy rzut oka przez stałych fanów zawsze głosujących przeciwko)