agresywnychomik Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Aaron Ramsey nie powiem - zawodnik z mojego clustera na kolejny wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Aaron Ramsey nie powiem - zawodnik z mojego clustera na kolejny wybór. Dzieki. Idealnie pasuje mi do wizji zespolu. Tylko teraz mam duży problem. Mialem wybranego zawodnika ,ale jak poczytalem to wybieram z 3.Dwoch ma statystyki dobre ale renoma slaba a jeden super renoma i w sumie bardzo go lubiłem ale nie pamiętam za dobrze jak gral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Teraz, Gregorius napisał(a): Dzieki. Idealnie pasuje mi do wizji zespolu. Tylko teraz mam duży problem. Mialem wybranego zawodnika ,ale jak poczytalem to wybieram z 3.Dwoch ma statystyki dobre ale renoma slaba a jeden super renoma i w sumie bardzo go lubiłem ale nie pamiętam za dobrze jak gral. Obczaj reddita tam są często dobre opisy zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Jestem na pokerku, wybiorę zatem rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 8 godzin temu, antek napisał(a): Jestem na pokerku, wybiorę zatem rano. Jako ciekawostkę wrzuciłem przed chwila do chataGPT zespoły które mają juz 10 zawodników, każąc mu uzupełnić ostatnie miejsce przeciętnym zawodnikiem. Z tych drużyn AI najmocniej docenia drużynę PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 (edytowane) 7 minut temu, Gregorius napisał(a): Jako ciekawostkę wrzuciłem przed chwila do chataGPT zespoły które mają juz 10 zawodników, każąc mu uzupełnić ostatnie miejsce przeciętnym zawodnikiem. Z tych drużyn AI najmocniej docenia drużynę PM. Tam Rodri dostaje pewnie dużego boosta za sezony, które u nas nie wliczają się Edytowane 24 Grudnia 2024 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 1 minutę temu, airmax napisał(a): Tam Rodri dostaje na pewno dużego boosta za sezony, które u nas nie wliczają się Teoretycznie do promta wrzuciłem ograniczenie żeby brał pod uwagę średnia forme z najlepszego sezonu z Anglii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 11 minut temu, Gregorius napisał(a): Jako ciekawostkę wrzuciłem przed chwila do chataGPT zespoły które mają juz 10 zawodników, każąc mu uzupełnić ostatnie miejsce przeciętnym zawodnikiem. Z tych drużyn AI najmocniej docenia drużynę PM. Wiem 6 minut temu, Gregorius napisał(a): Teoretycznie do promta wrzuciłem ograniczenie żeby brał pod uwagę średnia forme z najlepszego sezonu z Anglii. Wystarczy dodać założenia o latach 1992-2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 2 minuty temu, P_M napisał(a): Wiem Uzupełnię : Mi udało się w symulacji z Tobą zremisować ale skończyłem na 2 miejscu. Decydujący miedzy nami będzie ostatni wybór. 8 minut temu, P_M napisał(a): Wiem Wystarczy dodać założenia o latach 1992-2022 nie do końca. Bez określenia kryterium jak ocenić zawodnika może uśrednić ze wszystkich sezonów, wziąć najlepszy mecz itd. To założenie z latami również dodałem żeby najlepszy sezon nie był wzięty z poza tych ram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Na święta robimy przerwę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 miałem nadzieje że skończymy wybierać. Ale tak, zróbmy przerwę w sensie żeby nikogo nie pospieszac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Jak ktoś chce to niech wybiera - po prostu zakładam że nie każdy (w tym ja) będzie mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 3 godziny temu, Gregorius napisał(a): Jako ciekawostkę wrzuciłem przed chwila do chataGPT zespoły które mają juz 10 zawodników, każąc mu uzupełnić ostatnie miejsce przeciętnym zawodnikiem. Z tych drużyn AI najmocniej docenia drużynę PM. mój uparcie mnie przekonuje że Khalid Boulahrouz jest w top10 najlepszych środkowych obrońców w historii Premier League, także nie wiem czy akurat Chat GPT jest tu dobrym odnośnikiem (zwłaszcza patrząc na drużyne Julka, która właśnie owy chat zbudował w całości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Mój że Modric nie grał w PL xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 7 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): (zwłaszcza patrząc na drużyne Julka, która właśnie owy chat zbudował w całości) chat gpt to zbudował profil @Qcin_69 na forum e-nba przede wszystkim i to bardzo prymitywna wersja chata gpt dodajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 3 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Harry Maguire @agresywnychomik Oho Spiderman juz nawet poszedl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 2 godziny temu, julekstep napisał(a): Oho Spiderman juz nawet poszedl! Harry miał bardzo dobre 2/3 sezony a skoro bierzemy pod uwagę również peak to why not a to że teraz jest bardziej memem to inna sprawa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Widzę, że po Wigilii ludzie zaczęli wybierać z sensem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 5 minut temu, fluber napisał(a): Widzę, że po Wigilii ludzie zaczęli wybierać z sensem To w przeciwieństwie do słowa pisanego tworzonego przez Ciebie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Duff to był mój pick na prawe skrzydło, Wahałem się czy brać jego czy Songa w 10 rundzie, myśląc że Irlandczyk jest trochę zapomniany, niestety nie przez wszystkich. Na tą rundę mega steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi