Pablo81 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 9 minut temu, antek napisał(a): Przecież to żaden problem, każdy z nich grał bardzo altruistycznie. Inna sprawa se to atf i tam wręcz wskazana jest duża ilość talentu, a nie rzemiosło. Talent over fit. Ale grali z piłką przy nodze i wtedy pokazywali swoje atuty. Jak futbolówkę będzie miał jeden, to pozostała trójka nie będzie prezentować tego, co miała najlepsze. Nie grali super bez piłki. Imo średni fit talentu. Dlatego Dennis tak świetnie grał z Henryk, Berba z Rooneyem, a Lampard z Drogbą. Bo był fajny fit. Po prostu synergia, której nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Dlatego Dennis tak świetnie grał z Henryk, Berba z Rooneyem, a Lampard z Drogbą. Bo był fajny fit. Po prostu synergia, której nie masz Nie bawiłbym się tutaj, aż tak w Martina Jola, bo Henry czy Rooney byli świetni w każdej roli, ale mówimy tutaj o pierwszym i czwartym picku draftu ( a wciąż wydaje mi się, że Wayne Rooney jest wciąż niedoceniany o_O ) i na pewno antek wziął mocny pick kosztem własnych możliwości zespołu i gdyby były możliwości wymiany, to wybór byłby lepszy, ale tak to trzeba liczyć na peak skuteczności Berbatova i Lamparda, jeśli mówimy o mistrzostwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Lolek wszystkie picki miałem na liście xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 3 godziny temu, karl napisał(a): Oj nie będę wertował Wiki ale tak go zapamiętałem mimo że nie byłem fanem man utd. Gościu miał wszystko dobre warunki fizyczne, technikę, siłę, szybkość. Kontuzji tylko trochę łapał, ale w atf to nie gra. Nie no, co jak co, ale akurat szybkości to Berbie brakowało. Jego największa wada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Taka ciekawostka Dwight York w okresie gry dla UTD około 40% goli strzelił głową. W sezonie w którym został królem strzelców CL z 8 golami, 7 zapakował z dyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Matek ty .... A już miałem nadzieję że się ostatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 22 minuty temu, Gregorius napisał(a): Matek ty .... A już miałem nadzieję że się ostatnie. Szczerze mówiąc, to sam zaryzykowałem sporo, bo miałem go brać w poprzedniej kolejce. Jednak chciałem też mocno Bainesa i w niego uderzyłem jako pierwszego. Eriksen z Keanem i Carrickiem za plecami wygląda świetnie. No i mam go do bicia stałych fragmentów do spółki z Bainesem właśnie. Jestem zadowolony. Edytowane 5 godzin temu przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu To prawda. W takich zabawach pewna równowaga to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu King to był mój wybór na następną kolejkę i przy okazji to chyba to był właśnie typ @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, matek napisał(a): King to był mój wybór na następną kolejkę i przy okazji to chyba to był właśnie typ @MarcusCamby Tak, to on. Po pracy rozpisze się szerzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Jak traktowany jest jako zdrowy to faktycznie steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Eriksen > Modric / w Spurs ofc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu meh z tym Kingiem, natomiast Eriksena też miałem na radarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Wrzucicie do AI wyniki i zrobicie symulację? Z najlepszą jedenastka, mvp itp itd. Trochę roboty byłoby z tym ale chyba spoko pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 6 minut temu, karl napisał(a): Wrzucicie do AI wyniki i zrobicie symulację? Z najlepszą jedenastka, mvp itp itd. Trochę roboty byłoby z tym ale chyba spoko pomysł. Po podziale na grupy jeszcze można z ciekawości, ale dla całej szesnastki nie ma sensu moim zdaniem. 18 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Eriksen > Modric / w Spurs ofc/ Proste. Ale szczerze mówiąc w momencie, jak został wybrany Pogba, to już mocno drżałem czy dojedzie do mojego wyboru. Uspokoiłem się dopiero wczoraj wieczorem, bo nie spodziewałem się, że LBS by się w niego pakował po wcześniejszych wyborach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 15 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Ale grali z piłką przy nodze i wtedy pokazywali swoje atuty. Jak futbolówkę będzie miał jeden, to pozostała trójka nie będzie prezentować tego, co miała najlepsze. Nie grali super bez piłki. Imo średni fit talentu. Nie zgadzam się i uważam to trochę za czepianie. Piłka nożna to nei koszykówka gdzie ktoś może cały czas mieć piłke w rękach przy nodze . Wszyscy Ci piłkarze Berbatow, Bergkamp, Lampard poza świetną technika użytkową lubili i dobrze grali kombinacyjnie. Jakbym miał wskazać jakiś problem to najwiekszym łowca goli tutaj jest Lampard , i brak takiego typowego łowyc goli. Inna sprawa że czekałem aż ktoś zacznie pisać że mam 3 dobrych zawodników to nastrzela zespół tuzin goli zapominając że to tak nie działa ,a dodatkowo wszyscy tu będą mieli wybitnych zawodników. Wiec i tak na końcu nie ważne ile goli by strzelili ważne jak skład prezentuje się w ataku na tle pozostałych ( i w obronie) 50 minut temu, fluber napisał(a): Jak traktowany jest jako zdrowy to faktycznie steal No właśnie to jest ten przykład zawodnika że ciężko traktować go jak zdrowego. To nie jest przypadkowa kontuzja tylko chroniczne problemy które spowodowały że nie mogł trenować i nei wytrzymywał częstego grania. Przez cała karier on miał 1 sezon gdzie był w stanie zagrać w większości meczy. Podobny przypadek jak z Pogba gdzie ciężko zignorować to że często grał bez zaangażowania. Inna sprawa że jak już grał to grał świetnie ale nawet wtedy nie uważam że lepiej od Vidica czy Terrego. 43 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): Eriksen > Modric / w Spurs ofc/ z tym się nie zgadzam jeżeli porównujemy formę z dwóch najlepszych sezonów jakie rozegrali. Modric w swoim ostatnim sezonie został wybrany najlepszym graczem Spurs, można znaleźć wypowiedzi sir Alexa o tym że uważa go za najlepszego gracza PL w tamtym sezonie. Do tego sam transfer do realu ma swoja wymowę. Jedyna przewaga Eriksena to dla mnie większa ilość meczy w Spurs. Dla mnie oboje są na tym samym poziomie ale mnie bardziej pasował Modric. Jak w swoich ocenach rozwiązujecie problem z róznym poziomem zgody na brutalność w różnych sezonach? nie wiem do końca jak to ugryźć bo liga angielska była bardzo twarda/ostra i to się zmieniło na przestrzeni ostatnich lat. Obrońcy z lat przed 2000 szybko wylecieli by z boiska przy obecnym sedziowaniu. Z drugiej strony grali tak jak im pozwalano w ich czasach. W związku z tym przy naszym mixie zawodników z różnych lat mega ciężko porównać jak obecni zawodnicy ofensywni walczyli by z obroncami z czasów Vinniego Jones( spoiler ale nei wierze że ktoś mogłby go wybrac) Edytowane 5 godzin temu przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 53 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Tak, to on. Po pracy rozpisze się szerzej Gość złamany przez kontuzje, on średnio na każdy rozegrany mecz w premier league miał jeden opuszczony. Jedno z największych what ifs w tej lidze. 7 minut temu, Gregorius napisał(a): z tym się nie zgadzam jeżeli porównujemy formę z dwóch najlepszych sezonów jakie rozegrali. Modric w swoim ostatnim sezonie został wybrany najlepszym graczem Spurs, można znaleźć wypowiedzi sir Alexa o tym że uważa go za najlepszego gracza PL w tamtym sezonie. Do tego sam transfer do realu ma swoja wymowę. Jedyna przewaga Eriksena to dla mnie większa ilość meczy w Spurs. Dla mnie oboje są na tym samym poziomie ale mnie bardziej pasował Modric. Ale nie porównujemy, Eriksen easy over Modric w tym ATF. 7 minut temu, Gregorius napisał(a): Vinniego Jones( spoiler ale nei wierze że ktoś mogłby go wybrac) Dzięki, to był mój lol pick na ostatnią rundę... Edytowane 5 godzin temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ale nie porównujemy, Eriksen easy over Modric w tym ATF. Ty nie porównujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 1 minutę temu, Gregorius napisał(a): Ty nie porównujesz Nie, to Ty porownujesz. Grubo mi obrońców powsyało xD Edytowane 4 godziny temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Farcik że się Cahill ostał, byłem pewny, w momencie gdy poszedł Verthongen, że pójdzie i Cahill w międzyczasie 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Grubo mi obrońców powsyało xD Kilka opcji jeszcze jest, co prawda mniej ekskluzywnych niż 3 krotny team of the season but still Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi