blackmagic Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Ja teraz 2 picki będę miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Tak, skrajni teraz już do końca po dwa wybory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Dzieki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 10 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): Dalej mam go znacznie wyżej niż takiego Overmarsa czy Mane, co są dla mnie totalnie jednowymiarowymi graczami i po prostu ich nie cenię w ten sposób w jaki będą tutaj odbierani Wytłumaczysz, czym się ta jednowymiarowość objawia w przypadku Mane? Bo wychodzi mi, że muszę setki obejrzanych meczów wyjebać do kosza... 10 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): tak samo jak taki Owen to dla mnie po prostu kiepski pick i dalej miałbym nad nim z 4-5 niewybranych napastników. Tu się zdecydowanie nie zgadzam, ale masz prawo do własnej opinii, choć patrząc wyżej na Mane, są one czasem od czapy I przede wszystkim, mając KDB w środku, jestem zdania, że napastnik o takim profilu najlepiej pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 4 wybory w 13 minut - dobre tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 @blackmagic mało brakowało a zrobiłbyś z Raheem_Sterling mi brzydkiego psikusa. Bo w życiu nie przypuszczałem że kogoś na lewą stronę będziesz brał. On był numerem dwa u mnie na lewe skrzydło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Czemu miałem nie brać nikogo na lewe skrzydło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 @Gregorius bardzo fajny pick Ivanovicia, chciałem do teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 2 minuty temu, blackmagic napisał(a): Czemu miałem nie brać nikogo na lewe skrzydło? Bo pomyliłem pozycje Ljungberga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Ciekawi mnie ten Coutinho w kontekście pozycji na boisku w ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 3 minuty temu, airmax napisał(a): Ciekawi mnie ten Coutinho w kontekście pozycji na boisku w ATF Najlepiej wyglądał jako ten "fałszywy" skrzydłowy z lewej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 10 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Najlepiej wyglądał jako ten "fałszywy" skrzydłowy z lewej strony. Zasadniczo widzę go jako lewoskrzydłowego. Ale przy wszechstronności jego, Modrica i CR wiadomo że widziałbym sporo wymienności pozycji. Swoja droga nie chce wchodzić w rozmowy czy to najlepszy czy najgorszy lewoskrzydłowy (dla mnie szczerze to blisko topu) ale uwielbiałem patrzyć na jego grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 39 minut temu, Gregorius napisał(a): Branislav Ivanović @blackmagic @MarcusCamby to ten, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Nie no Owen przekozacki peak miał, trochę dziwne, że poszedł przed nim taki Vardy chociażby, ale no się przyzwyczajam, że co człowiek to opinia 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): @MarcusCamby to ten, nie? role model wśród stoperów :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): @MarcusCamby to ten, nie? Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Spokojnie ja rozwiąże zagadkę Marcusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 9 minut temu, P_M napisał(a): Spokojnie ja rozwiąże zagadkę Marcusa Ja już wiem zatem kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ja już wiem zatem kto Ja jeszcze widzę dwóch świetnych z czasów bardziej współczesnych. Ale czy faktycznie dobrze myślę to się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 33 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ja już wiem zatem kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 O kurde, ale bust poszedł xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi