Skocz do zawartości

ATF PREMIER LEAGUE

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, matek napisał(a):

Cole wcześnie.

możliwe. Ale raz, to zupełnie nie mogłem się zdecydować kogo dać z przodu, a dwa to wziąłem najlepszego LO w historii ligi, na pozycji, gdzie nie ma/nie było jakiegoś dużego bogactwa (a przynajmniej na szybko wiele nazwisk mi nie przyszło na myśl)

1 minutę temu, airmax napisał(a):

Ale raz, to zupełnie nie mogłem się zdecydować kogo dać z przodu

O to to. Tutaj nie ma jak w NBA, że masz konia pociągowego w stylu LBJ czy MJ. Co prawda ja osobiście uważam, że CR7 takim grajkiem tu jest, ale to już będzie kwestia opinii.

Shearer, Gerrard, Roy Keane  na tę trójeczkę polowałem od początku.  Wiedziałem, że będzie trudno. Alan i Steven w top 5 powinni pójść, Roy też parę pozycji wyżej. 

Do dziś nie wiem jak Shearer zakończył z zerowym kontem dwumecz z drużyną z miasta Warszawy

Myślę, że warto przypomnieć skład z sezonu 95/96 Legii z wygranego 1:0 meczu z Blackburn. Gola strzelił Podbrożny. W bramce Szczęsny, w obronie Jóźwiak, Zieliński, Lewandowski, dalej Bednarz , Michalski, Leszek Pisz, Staniek ,Kucharski. Jeszcze na obronie Mandziejewicz.

Teraz, DRK napisał(a):

Shearer, Gerrard, Roy Keane  na tę trójeczkę polowałem od początku.  Wiedziałem, że będzie trudno. Alan i Steven w top 5 powinni pójść, Roy też parę pozycji wyżej. 

Do dziś nie wiem jak Shearer zakończył z zerowym kontem dwumecz z drużyną z miasta Warszawy

Myślę, że warto przypomnieć skład z sezonu 95/96 Legii z wygranego 1:0 meczu z Blackburn. Gola strzelił Podbrożny. W bramce Szczęsny, w obronie Jóźwiak, Zieliński, Lewandowski, dalej Bednarz , Michalski, Leszek Pisz, Staniek ,Kucharski. Jeszcze na obronie Mandziejewicz

Ja wtedy myślałem że Lewandowski to najlepszy polski piłkarz, cóż pomyliłem się o 25 lat xD

Teraz, matek napisał(a):

No to już mamy pewniaczka, że @DRK nie wygra 🙃

Ernie9005 podprowadził mi obydwóch pewniaczków (Aguerro i Rudego), no niewiele brakło i musiałem brać Harrego.

I nawet kalkulowalem jak Ty, biorąc Pana Bez Tytułu. Ale uznałem, że ćwierćfinał lub półfinał tego ATF też dla mnie będzie całkiem fun :) Kane się do tego nadaje

18 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Alan i Steven w top 5 powinni pójść, Roy też parę pozycji wyżej

Alan świetny zawodnik ale też ma olbrzymią konkurencje dlatego nie jestem pewien czy musiał iśc w top5.  Natomiast nie jest to zły wybór. Natomiast Steven jest 3 zawodnikiem na swojej pozycji wiec nie wiem jakim niby cudem powinien być w top 5 (szczególnie że top2 z innych pozycji jest oczywiste)  Roy ciężko powiedzieć gdzie powinien pójść  dla mnie chyba top2 na swojej pozycji.

3 minuty temu, Gregorius napisał(a):

Alan świetny zawodnik ale też ma olbrzymią konkurencje dlatego nie jestem pewien czy musiał iśc w top5.  Natomiast nie jest to zły wybór. Natomiast Steven jest 3 zawodnikiem na swojej pozycji wiec nie wiem jakim niby cudem powinien być w top 5 (szczególnie że top2 z innych pozycji jest oczywiste)  Roy ciężko powiedzieć gdzie powinien pójść  dla mnie chyba top2 na swojej pozycji.

To nie mój cytat to raz, a Gerrard to grajek w najgorszym przypadku numer 2 na swojej pozycji to dwa.

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

Może trochę subiektywne to napisałem, bo Gerrard i R.Keane u mnie zawsze mają high sentymental value. Wydaje mnie się, że charakterologicznie, wolicjonalne pasowaliby do Pistons 04, a może nawet 89-90' :)

2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

To nie mój cytat to raz, a Gerrard to grajek w najgorszym przypadku numer 2 na swojej pozycji to dwa.

tak, przepraszam za błędne oznaczenie cytatu. A co do miejsca to chyba już poszło dwóch graczy z jego pozycji lepszych. Chyba że coś pomieszałem ich pozycje.  Wyżej dla mnie :

• Kevin De Bruyne
  • Frank Lampard

3 minuty temu, Gregorius napisał(a):

tak, przepraszam za błędne oznaczenie cytatu. A co do miejsca to chyba już poszło dwóch graczy z jego pozycji lepszych. Chyba że coś pomieszałem ich pozycje.  Wyżej dla mnie :

• Kevin De Bruyne
  • Frank Lampard

To super, nie widziałem od wczoraj rankingu gdzie Gerrard wypadł za top2 zmieniał się tylko zawodnik na 1 miejscu.

Swoją drogą to jak niedoceniany jest Scholes powodowało że go nie wziąłem. No ale to już nie mój problem żeby przekonywać jaki był dobry.

Poza tym Gerrard to koń pociągowy trochę inny styl gry i od KDB i od Lamparda.

Edytowane przez agresywnychomik

1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a):

Gerrard to imho najbardziej kompletny pomocnik w historii premier league. 

Dla mnie Gerrad zawsze kojarzył się jako totalna ciepła klucha, taki ekwiwalent naszego Piotra Zielińskiego oczywiście zachowując umiar xD