matek Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 16 minut temu, P_M napisał(a): Trochę zaskoczony jestem tymi pickami do tej pory wybranymi, może być ciekawie:) Ja też, szczególnie szkoda mi Roo bo na niego się czaiłem z tym pickiem. @LeweBiodroSmoka nie spierdol mi humoru przed samym wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 1 godzinę temu, blackmagic napisał(a): Pytanie czy był goat w mu Godzinę temu, ignazz napisał(a): Bo to wybory dotyczące jednej ligi i wpływu gracza na wydarzenia tylko tam w okresie bycia tylko tam. Co przez to rozumiecie? Serio nie czaje do końca Waszych kryteriów (w sumie blackmagic). Co to znaczy czy był goat w mu jak wiadomo że GOAT (którym nie jest bo Messi) jest za cała karier i takim podejściem karzemy zawodników z olbrzymim wkładem ale grającym krótko. CR7 był w dwóch ostatnich sezonach w MU jednym z dwóch najlepszych piłkarzy na swiecie i zdecydowanie najlepszym piłkarzem w PL. nie wiem jak Wy ale ja nie sumuje wyróżnień tylko patrzę na 1-2 najlepsze sezony w PL danego gracza. Każde uśrednianie osiagnieć było by mega niesprawiedliwe dla wychowanków . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 12 minut temu, matek napisał(a): Ja też, szczególnie szkoda mi Roo bo na niego się czaiłem z tym pickiem. @LeweBiodroSmoka nie spierdol mi humoru przed samym wyborem dla mnie to Rooney z 5 to i tak dość późno, ale drugi gracz którego rozważałem to którego pewnie Ty wybierzesz jak nie LBS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 5 minut temu, Qcin_69 napisał(a): dla mnie to Rooney z 5 to i tak dość późno, ale drugi gracz którego rozważałem to którego pewnie Ty wybierzesz jak nie LBS Rooney oprócz zdobywania bramek robił mnóstwo dodatkowych rzeczy, min w defensywie, ale wartość Sziry podnosi fakt, że osiągnął co osiągnął nie grając ani jednego meczu dla klubu z Big6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Ja bym wziął Shearera jakby spadł.do mnie a tak to wybrałem opcję numer 2 budowania składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 1 godzinę temu, matek napisał(a): @LeweBiodroSmoka nie spierdol mi humoru przed samym wyborem No i się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Erica rozważałem właśnie jako swój pierwszy pick, o którym mówiłem wcześniej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 @LeweBiodroSmoka też o nim myślałem. Takie wybory radują serca starych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 (edytowane) Zawsze jak się Roy gdzieś przewija w dyskusji to kojarzy mi się ten filmik. Najlepsze chyba z kartką za faul na Hohlandzie seniorze i pretensje do Nevilla, że nie pomógł Edytowane 17 Grudnia 2024 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 10 minut temu, matek napisał(a): No i się udało sorry, nie było nawet alternatywy, to Cantona był moim guru w tamtym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Iconic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Iconic trochę pedalsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Z dwóch arcyrywali Vieira był lepszy piłkarsko i chyba jego bym stawiał wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Z dwóch arcyrywali Vieira był lepszy piłkarsko i chyba jego bym stawiał wyżej. Vieira lepszy piłkarz Keane większy symbol PL osobiście chciałem ich obu jako chamski core xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Vieira lepszy piłkarz Keane większy symbol PL osobiście chciałem ich obu jako chamski core xD Bardziej chamsko będzie jak @P_M weźmie kolegę Terrego z Chelsea i reprezentacji, który grał na lewej obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Vieira lepszy piłkarz Keane większy symbol PL osobiście chciałem ich obu jako chamski core xD Propsuje twój wybór. zostawiając emocje na boku Vieira wydaje mi sie lepszy i powinien pójść wyżej. Kevin De Bruyne też zajebisty pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Bardziej chamsko będzie jak @P_M weźmie kolegę Terrego z Chelsea i reprezentacji, który grał na lewej obronie Ja chciałem własnie Keane'a w drugiej rundzie brać:((( O Giggs to właśnie jeden z tych pickow obok Cantony który myślałem że pójdzie wyżej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Giggs wybrany piłkarzem wszechczasów w MU. Przekot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): ale wartość Sziry podnosi fakt, że osiągnął co osiągnął nie grając ani jednego meczu dla klubu z Big6. Po latach można tak powiedzieć, ale w rzeczywistości Blackburn to była topowa ekipa na początku ery Premier League, a Newcastle było wicemistrzem Anglii przed jego przyjściem, więc w sumie nie do końca. Co nie zmienia faktu, że Shearer kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi