LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 chyba mamy pierwszego poważnego busta, ja nawet nie wiem kto to jest, a poszedł tak wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) @Gregoriustyle gadania o CR a wziąłeś Sylvinho hahah ale bust Edytowane 16 Grudnia 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Rozumiem, że pozbywamy się Mich@lika na amen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Godzinę temu, julekstep napisał(a): luz luzem, ale warto by ten draft odbyć Nawet jak dziennie będą 4 picki to ten draft się skończy w styczniu więc zakładam że jak ktoś męczy bule pierwszego dnia to raczej sam nie dotrwa do końca i będzie powodem że atf upadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Wyrwać chwasty. To nie jest poważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Henry, CR7, Salah, John Terry to pierwsze 4picki...lol a gdzie legendy lat 90tych?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Teraz, kuba2419 napisał(a): Henry, CR7, Salah, John Terry to pierwsze 4picki...lol a gdzie legendy lat 90tych?! ja chciałem brać, ale wole zabezpieczyć tyły w ataku jakoś tak mam wrażenie większa pula talentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 3 minuty temu, P_M napisał(a): ja chciałem brać, ale wole zabezpieczyć tyły w ataku jakoś tak mam wrażenie większa pula talentu. Mam wrażenie że środkowych obrońców jest nawet więcej niż napastników na poziomie. No i nie jestem pewien czy nawet wziąłeś najlepszego obrońcę choć zdecydowanie gracza ze ścisłej czołówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) 7 minut temu, P_M napisał(a): ja chciałem brać, ale wole zabezpieczyć tyły w ataku jakoś tak mam wrażenie większa pula talentu. Dokładnie, w ataku jest tylu dobrych zawodników, że dla każdego starczy Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 no to @P_M z pierwszym pickiem zapewnił sobie kwasy i c***ową atmosferę w szatni graty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 3 minuty temu, Gregorius napisał(a): Mam wrażenie że środkowych obrońców jest nawet więcej niż napastników na poziomie. No i nie jestem pewien czy nawet wziąłeś najlepszego obrońcę choć zdecydowanie gracza ze ścisłej czołówki. Ciężko mi stwierdzić czy najlepszy, ale też charakterologicznie mi pasuje do wizji drużyny, niemniej w jakichs tam rankingach byl najwyzej wsród obrońców, ale again Terry ma nadać ton tej drużynie na boisku. Jak liczyłem, że może CR7 się osunie do 4-tego picku, co przy Michaliku byłoby mozliwe a tak trzeba zbudować konkret team na warunki PL. 2 minuty temu, julekstep napisał(a): no to @P_M z pierwszym pickiem zapewnił sobie kwasy i c***ową atmosferę w szatni graty! czy to już pora na słynne "Japa tam tankerze!" xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Teraz, P_M napisał(a): czy to już pora na słynne "Japa tam tankerze!" xDDDDD zawsze jest pora na lody koral japa tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 O k****, serio Terry? Lubiłem go oglądać, ale to nie jest najlepszy obrońca w historii ligi. Nie wiem, czy był najlepszym obrońcą ligi w którymkolwiek momencie swojej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 ATF są niezdrowe dla uczestników. Poziom krytyki rośnie co dekadę. Dokąd zmierza to społeczeństwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 7 godzin temu, matek napisał(a): Rozumiem, że pozbywamy się Mich@lika na amen? Dziękuje, sam rezygnuje. 12h to kpina. Miłej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 CR7 to GOAT piłki nożnej. Dziwię sie , że nie poszedł jako pierwszy. Kiedyś sporo oglądałem CFC. Ten skład gdzie grał duet Lampard - Terry. Widzę , że wysoko obaj poszli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 23 minuty temu, LAF napisał(a): CR7 to GOAT piłki nożnej. Dziwię sie , że nie poszedł jako pierwszy. Kiedyś sporo oglądałem CFC. Ten skład gdzie grał duet Lampard - Terry. Widzę , że wysoko obaj poszli. Pytanie czy był goat w mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 26 minut temu, LAF napisał(a): CR7 to GOAT piłki nożnej. Dziwię sie , że nie poszedł jako pierwszy. Kiedyś sporo oglądałem CFC. Ten skład gdzie grał duet Lampard - Terry. Widzę , że wysoko obaj poszli. Bo to wybory dotyczące jednej ligi i wpływu gracza na wydarzenia tylko tam w okresie bycia tylko tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Trochę zaskoczony jestem tymi pickami do tej pory wybranymi, może być ciekawie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 (edytowane) 21 minut temu, P_M napisał(a): Trochę zaskoczony jestem tymi pickami do tej pory wybranymi, może być ciekawie:) Największe zaskoczenie to póki co Terry Edytowane 17 Grudnia 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi