airmax Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia BLOCKED BY JAMES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Lakers charakternie z -4 do +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Piękny jinx zrobiłem +2 Lakers xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Ale końcówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 1 minutę temu, 24kobe8 napisał(a): Dziękuję, dobranoc no i nara sezonowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Since '96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia k**** co ten Reaves odpierdala daje and 1 w takim momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia musiał odpalić cegłę, już widział te nagłówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia A ten dalej przeprowadza piłkę i się wywala o swoje nogi Lebron zajebiste shot selection Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia GGs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Juz to widziałem w Chicago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia No i jeszcze to, że straszliwie się jednowymiarowi stali - cały czas napierdalanka za 3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Niesamowite frajerstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Luka jak coś, to wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia BushahHa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 37 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Edwards w ogóle Randla nie widzi, jakby mecz miał wygrać on albo nikt Perkins góro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarodziejCzasu Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 9 rzutów Lebrona w 46 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 13 godzin temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Dzisiaj chyba jakiś dzień cwela, najpierw ten Towns, teraz Randle dobrze zaczął... 13 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Czyli Kuzma z Porterem po 20 oka Cwel Day is real shit, szkoda tylko, że Lillard musiał się połamać Ronnie mnie się pytał na c*** ja tego Portera postawiłem jak on z 10 minut zagra? No przecież nie postawię na Kuzme, no i się potwierdziło, jemu to nawet w Cwel Day nie oddaje (1-6) także dość łatwo i przyjemnie, szkoda, że nie odważyłem się dać wyżej widełek, 15 punktów to Porter miał już po pierwszej połowie xd na asysty, zbiórki i steale też by over siadł na luzaku także gorąco polecam cwelbety, obstawiajcie z rodziną i powiedzcie sąsiadom, tylko pamiętajcie, że na Kuzmie to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 28 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) Miami na pelnej,sweep-elimination game w domu i oscyluja -20pts w 1q Edytowane 28 Kwietnia przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Niby człowiek wiedział, ale się łudził... Idę spać nic tu po mnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi