balech Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Rondel bestia co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 2 minuty temu, ptak napisał(a): Zachowanie LeBrona żenujące. Jestem ciekaw czy dostanie jakąś karę bo faul był umyślny xD x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu To rzucanie się w nogi powinno być akurat zabronione, ale tutaj nic się nie stało Edwardsami, ot co drama queen symulant jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Tu nie ma się co śmiać. Koleś wjechał w nogi Edwardsa. Żeby nie było tak mnie to interesuje, że właśnie skończyłem oglądać mecz. Obejrzałem 2Q bo akurat robiłem coś przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu No nareszcie, Juliusz rządzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 5 minut temu, ptak napisał(a): Zachowanie LeBrona żenujące. Jestem ciekaw czy dostanie jakąś karę bo faul był umyślny żenujące to jest że ty masz prawa wyborcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Jak to wygramy to będę w szoku Tu powinno być do przerwy plus 10 a przez to że robimy błędy z gimbazy jest na remis Jeszcze Randle trafią trójki Tez Finch nam pomaga nie rozumiem czemu Ant czasami tak długo siedzi wszedł i odraxu zmienił momentum @Van @Jendras Jakieś predykcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Czemu Finch nie bierze czasu jak jest run 8:0 tylko czeka, az bedzie run 11:0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Reavesowi Monstars zajebali jakąkolwiek pewnośc siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Grubas Doncic defensywne 7sekund a pasiaki nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Jak oni k**** mogą tego nie widzieć xd Dosłownie kopie pilke przed tym ślepym c***em a ci zadowoleni shot clock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Skandaliczne jest to sędziowanie dzisiaj. Lakers robią wszystko, żeby samemu to przegrać, więc nie trzeba im w tym dodatkowo pomagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Teraz, airmax napisał(a): Jak oni k**** mogą tego nie widzieć xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Zamknęli Luke musi mijać a nie ma z czego Powie mi ktoś po co Luka marnuje czas i siłę na Przeprowadzanie piłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 13 minut temu, memento1984 napisał(a): Grubas Doncic defensywne 7sekund a pasiaki nic nie ma czegoś takiego jak defensywne 7 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 4 minuty temu, Kubbas napisał(a): Powie mi ktoś po co Luka marnuje czas i siłę na Przeprowadzanie piłki? Bo reszta się boi, a LBJ odpoczywa od tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu ciekawe czy Lebron da rade kondycyjnie dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Teraz, P_M napisał(a): Bo reszta się boi, a LBJ odpoczywa od tego. Ale tu tylko on będzie naciskany Przeprowadzić i mu podać thats it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Brak wysokiego, który jest w stanie powstrzymać wjazdy Soty też jest widoczny. Cholerny Hayes musiał akurat nabrać w regular... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Się wylosował DFS 1/7 ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi