Skocz do zawartości

Jazda, Jazda czyli sezon 24/25 na żywo!

LeweBiodroSmoka

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Gregorius napisał(a):

Dobrze ze sa challenge bo już dwa razy sędziowie dziwne gwizdki

Trochę lipna ta zasada, że ma się tylko 2 challenge nawet w sytuacji gdy oba są wygrane - wiadomo to jeszcze bardziej rozciągałoby mecze but still 

mogliby wprowadzić coś w stylu, że jeśli wygrasz oba challenge to dostajesz jeden dodatkowy do wykorzystania powiedzmy na ostatnie 2 minuty(?) 

4 minuty temu, marceli73 napisał(a):

okc  7/18 na 38,9% za trzy czyli przyzwoicie i 22 pkt w dupe po pierwszej połowie :). Niebroniacy grubas 22pkt i 5/9 za 3. Ciekawy jestem jak wyglądaja relacje Kida z Harrisonem. I co Kid sobie mysli oglądając takie mecze LAL. 

a do tego Shai w pierwszej połowie  robi 15 pkt i 7 asyst na 7/11 z gry 1/1 za 3.

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

chyba się podłożyli, w ich interesie jest aby Nuggets spadli jak najniżej

Przy różnicach jakie są na miejscach 3-8? Lol

można się zastanawiać czy to bardziej to jak Lakers weszli w mecz, albo czy z Thunder trochę ciśnienie nie zeszło, ale na pewno nie ma tu myślenia o Nuggets... 

1 minutę temu, BMeF napisał(a):

Piękne jest obecne NBA, dostaniesz hot rywala i nawet jak jesteś 64-14 teamem to zbierasz u siebie +20 na ryj w 15 minut.

Twoim zdaniem to świadczy o  silnej lidze? w sensie lepsiejszej?

Teraz, Van napisał(a):

Przy różnicach jakie są na miejscach 3-8? Lol

no win Lakers umacnia ich szanse na utrzymanie 3 seedu a przy tym spadek Nuggets poniżej HCA

to tylko tam moje przemyślenia, ale trochę za miękko Thunder wyszło jak na mecz u siebie w National TV

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no win Lakers umacnia ich szanse na utrzymanie 3 seedu a przy tym spadek Nuggets poniżej HCA

to tylko tam moje przemyślenia, ale trochę za miękko Thunder wyszło jak na mecz u siebie w National TV

Jeżeli w ogóle Thunder z jakiegoś powodu faktycznie bardziej chcieliby uniknąć Nuggets niż innych druzyn to lepiej dla nich wygrać z Lakers i liczyć, że Nuggets wskoczą na 3 miejsce.

Tak czy inaczej za małe różnice jeszcze na takie kalkulację. 3 kwarty Lakers też nie raz mieli beznadziejne więc zobaczymy. 

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Twoim zdaniem to świadczy o  silnej lidze? w sensie lepsiejszej?

No to, że jest pewnie większa szansa on any given day, że przejebiesz bo słabszy rywal jest hot w ataku to pewnie konsekwencja GOAT-ligi, ale jak oglądam blowouty po 20 minutach to akurat po prostu wyłączam Strumyka. ;] 

1 minutę temu, Van napisał(a):

Jeżeli w ogóle Thunder z jakiegoś powodu faktycznie bardziej chcieliby uniknąć Nuggets niż innych druzyn to lepiej dla nich wygrać z Lakers i liczyć, że Nuggets wskoczą na 3 miejsce.

obecnie Nuggets mogą skończyć nawet w playin, wystarczy, że dziś przejebią z Pacers i już będzie ciepło, przewaga parkietu dla Nuggets jest kluczowa, nie wiem czemu muszę to przypominać

2 minuty temu, BMeF napisał(a):

No to, że jest pewnie większa szansa on any given day, że przejebiesz bo słabszy rywal jest hot w ataku to pewnie konsekwencja GOAT-ligi, ale jak oglądam blowouty po 20 minutach to akurat po prostu wyłączam Strumyka. ;] 

czyli lepiej czy gorzej, bo coś pisałeś, że świetnie śledzi Ci się te sezon, a on jest właśnie mniej więcej taki jak ten mecz

te dwie akcje SGA...

że to niby normalne?

gość jeszcze FT nie oddał XD

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

czyli lepiej czy gorzej, bo coś pisałeś, że świetnie śledzi Ci się te sezon, a on jest właśnie mniej więcej taki jak ten mecz

GOAT-koszykówka, super wariancja jeśli dobierze się teamy do śledzenia, sezon sportowo dojebany, a Lakers przez 60% regulara są fun to watch, tak że in plus - ale kontuzje psują efekt, bo w toku regulara wypada Ci kilka ekip do śledzenia przez season-ending kontuzje (nie wiem, Spurs), kiedyś tego nie było.

Blowouty to tam whatever, czasem git, czasem kit

1 minutę temu, BMeF napisał(a):

GOAT-koszykówka, super wariancja jeśli dobierze się teamy do śledzenia, sezon sportowo dojebany

nie śledzę tak spotkań, dlatego mnie to ciekawiło, odnosiłem odwrotne wrażenie, przyzwyczajony jednak do zwycięstw faworytów

a co do kontuzji to mimo wszystko zapowiada się w końcu na to, że top ligi będzie względnie zdrowy? nie wiem jak tam z Lillardem poza tym chyba ok

Nie widzę tych OKC w playoffowych finałach. Tam oprócz SGA nie ma komu zdobywać punktów. Williams to jest bieda ofensywna jak na drugą opcję, Holmgren jeszcze jest gorszy w tym względzie. Samą defensywa oni nie wygrają tego tytułu.

Edytowane przez Kepler

1 minutę temu, Kepler napisał(a):

Nie widzę tych OKC w playoffowych finałach. Tam oprócz SGA nie ma komu zdobywać punktów. Williams to jest bieda ofensywna jak na drugą opcję, Holmgren jeszcze jest gorszy w tym względzie. Samą defensywa oni nie wygrają tego tytułu.

typowe przereagowanie na bazie niedzielnego meczu, gdzie były już jakieś blowouty 50 punktami Celtics nad Dubs

OKC nie gra swojej gry, to widać gołym okiem

19 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

te dwie akcje SGA...

że to niby normalne?

gość jeszcze FT nie oddał XD

komentatorzy też o tym wspominali, ale nawet przy tej akcji gdzie niby bylo sporo kontaktu, gdzie Luka rozciął wargę nie widziałem żadnego faulu. Ta akcja gdzie SGA wywalil nogi do przodu i Doncić się po nich wywalił, no to imho też nic co bym gwizdnął.