Skocz do zawartości

Spurs 24/25

BMF

Ile meczyków wygrają Ostrygi z San Andreas  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile meczyków wygrają Ostrygi z San Andreas

• >60
      1
    • 55-60
      0
    • 50-54
      0
    • 45-49
      2
    • 40-44
      7
    • 35-39
      13
    • 30-34
      9
    • 25-29
      5
    • 20-24
      2
    • <20
      3

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, LAF napisał(a):

Dokładnie. Pewnie był zmęczony tymi 22 minutami na boisku … albo zamyślony o nowej fryzurze 

Tak było.  Masz rację.
wracajsc na ziemię. …

Ostatnio dziwnie się zachowujesz. W stosunku do Sochana jesteś jak rapcio w szatni kobiecej reprezentacji gry w bierek lub zachowujesz się jak Fransunkiewicz u fryzjera. Nie wiem co gorsze. Nie szukajmy jakiś nowych treści w sytuacjach randomowych. Ja to nawet jestem dosyć smutny że w takiej sytuacji u CP gdzie robi historyczny wynik w skali światowej kamera z ręki to dokumentuje jakby to był dokument o twoim otwieraniu coli z Jackiem pod żabką przy ulicy Falata w Toruniu. Smutne. 

NBA to potężne pieniądze a robią coś takowej zydzac parę zielonych 

Sochan walczy z systemem. Nie chce takiego deprecjonowania dokonań CP. Nie wstał bo powinna być gala. 

Znając życie na znak protestu walnie Czarne czerwone żółte białe lub fioletowe włosy bo się nie zgadza z takim podejściem 

A na serio to Cp co powtarzają liczni robi robotę i nikt się nie spodziewał że w spurs tak odżyje.  Zamiast odcinać kupony. Sochan też zrobił wyraźny postęp i gra ponad stan. Pełen energii wie gdzie ma przecinać swoje linie bytu na parkiecie robiąc w ataku zamieszanie i sporo zbiórek ofensywnych. Rzutu Klaya nie będzie miał i z tym musimy żyć myśląc o kadrze i pomyśle że zrobi 30 PPG co noc z orzełkiem. 

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj,  Spurs pierwszy raz w tym sezonie wyszli w optymalnym ustawieniu z Jeremim na czwórce, Devinem na dwójce, do tego Victor i weterani. Jestem bardzo ciekawy jak młodzi będą się w tym ustawieniu spisywać, czy nastąpi taki moment, że dodanie jakiegoś all stara zrobi z nich kandydata do mistrzostwa? Czy tylko Victor zostanie z tego co jest i będą szukać innych graczy?