Skocz do zawartości

Spurs 24/25

BMF

Ile meczyków wygrają Ostrygi z San Andreas  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile meczyków wygrają Ostrygi z San Andreas

• >60
      1
    • 55-60
      0
    • 50-54
      0
    • 45-49
      2
    • 40-44
      9
    • 35-39
      13
    • 30-34
      9
    • 25-29
      5
    • 20-24
      2
    • <20
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Kalkbrenner

Maxime 

Broone 

Fleming który szokująco zleciał 

Z rynku?

Okongwu za zwrot pick Hax?

Gafford z Dallas?

Claxton 

Poeltl

Kessler 

Portis

Lopez 

Kornet 

ja osobiście bym przepłacił z Minny rezerwowego ( wyleciało mi nazwisko) 

najwięcej słyszę o John Collins ale on nie center 

W dniu 1.07.2025 o 05:40, splaash napisał(a):

Kornet

W sumie lepszy center z doswiadczeniem niz mlody wchodzacy do ligi. Chociaz jakis mlody tez by sie przydal na przyszlosc

Rozwiń  

Yabusele ma dojść i moze Bismac wrócić 

spurs mają 4,6 MLE jeszcze. 

4 rok z 41/4 TO 

https://x.com/The_BBall_Index/status/1876818489031155830?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1876818489031155830|twgr^313a8e3d01c640724b95c2d0f57cba1bdff227ce|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.spurstalk.com%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D305294page%3D2

Kornet ma przegięte statystyki ale trzeba brać poprawkę że to był BOŚ 

152 ORTG 110 Drtg 

IMG-1894.jpg

Na OKC sie zgadza. 

Szczegóły kontraktu Korneta coraz lepsze 

Luke Kornet's deal in San Antonio is descending with a partial guarantee on Year 3 and no guarantee on Year 4, league source says. Here's the breakdown:

2025-26: $11M

2026-27: $10.45M

2027-28: $9.9M ($2.55M gtd)

2028-29: $9.35M (non-gtd)

@LAF zadowolony że to dwa lata praktycznie? 

IMG-0354.jpg

Washington Wizards are trading Kelly Olynyk to the San Antonio Spurs for Malaki Branham, Blake Wesley and a 2026 second-round pick (least favorable of Dallas, Philadelphia, Oklahoma City), sources tell ESPN.

Kolejny rzucający za 3 pod kosz dla Wemby, kłopot nadmiaru niskich graczy bez szans na minuty rozwiązany, dodany najsłabszy ( z 3 zespołów ) 2rd jako bonus. 

14.000.000 spadające za rok nie przeszkadza. 

dojdzie jeszcze rookie #14 i mamy 12 osobową rotację 

PaulGarciaNBA

Once the trade is completed, the Spurs will have 12 players on the roster.

3 open roster spots now plus 3 open two-way spots

The Spurs will be $8.5 mil below the tax and $16.5 mil below the 1st apron hard cap

Fox(30), Harper (24)
Castle (28), JC (15)
Vassell (28), Johnson (15)
Barnes (18), Sochan (15), Olynyk (15)
Wembanyama (30), Kornet (18)

Edytowane przez ignazz

mam przeprowadzkę i wykańczanie domu więc czasu mniej ale temat założę jak te wymiany się skończą bo ja nadal nie znam końcowej rotacji spurs i w tym kontekście nie wiem co w tym niepoważnego. Inne zespoły swoje tematy dostawały w grudniu i było ok. 

wolę o nowych nabytkach pisać ciągiem a potem się to podsumuje w nowym temacie

gdzie warto znać rotację

i od tego zacznę nowy sezon

Nie jestem zachwycony tym tradem po Olynika. Wprawdzie Malakhi  i Blake nie dostawali minut ale  za starego wolnego Olynika i jeszcze dopłącili pickiem. Nie no tonie mialo sensu. 

Za to podoba mi sie to co robi od kilku lat Washington. Szkoda ze nie dostali Flagga bo szybko staliby sie ekipą do poważnego grania na wschodzie. 

Edytowane przez marceli73

Oj. Dobry ruch. Wzięto minimalnie więcej salary / pick najgorszy z możliwych bo będzie to 55-60 zapewne a spurs mieli 3 wybory 2rd więc byłby kłopot aby to zrobić ( sloty) 

Nie doceniasz tego ruchu. 
Możliwe że w lutym spurs będą łączyć kontrakty spadające po kogoś ciekawszego lub mając finansowy luz na zebranie kolejny raz assetu extra. 

O ile młodziaki nie miały zbytnio wartości w wymianie to taki spadający a rzucający za trzy REWELACYJNIE ( sprawdź % kariery) Oli może mieć wartość dla ekipy walczącej o tytuł. 

patrzę na ten ruch całkowicie odwrotnie. Genialny. 

Główny zarzut był taki że spurs kuszą te 18 wyborów 2rd i nie korzystają aby dopłacać do lepszego gracza. To zrobiono. A Ty niezadowolony? Serio? Sprawdź listę wyborów 2rd 

Oraz fakt że to najgorszy 2rd z 3 do wyborów. 

Spurs może i czekają aby pozyskać jakąś gwiazdę w lutym niezadowolona z obecnej ( luty) sytuacji. Musisz mieć spadające kontrakty aby ktoś zrobił reset i takim kontraktem jest KO 

No i w sumie bezboleśnie poszło to że draft 22 nie był najlepszy. 3 graczy w 1rd nieczęsto się zdarza i wyszło fatalnie. 

Kontrakt Barnesa & Oli robi praktycznie do wzięcia każdy max kontrakt - tylko dopłacić pickami których mamy aż za dużo. 

ATL może być mocniejsza niż się myśli więc bym te picki zapakował w paczkę. Tylko trzeba czekać. Cierpliwie. Która gwiazda będzie wkurzona. 

Dajesz spadające kontrakty dobre jeszcze do dalszego handlu i picki i masz win win gdy extra weźmiesz więcej salary w bonusie. 

W lutym Oli i Barnes mogą jeszcze raz zmienić klub 

( nie licząc oddania przez spurs) 

41,8 % za trzy w zeszłym sezonie może pomóc 

Gość ma chore cyfry z rogów 

Biorę go zawsze przed dwoma młodziakami oddanymi właśnie na których nie było rynku. 

A lubię młodość 

no i gdzie dla niskich byś widział minuty? Tak masz lepszy fit 3 podkosxowy 

Ja widzę same plusy w tym taki że uzupełniono skład o kogoś kto grał w PO bo to czas na ten etap 

Edytowane przez ignazz