DRK Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Legendy nie umierają nigdy Jeden z najbardziej ikonicznych obrazów lat 90 - tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Epickie. Rip Szybko. Za szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Widziałem go na żywo z paru metrów i był ogromny oraz miał głos jak lew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Ja nie płaczę, to wy płaczecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Śpij słodko, aniołku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 ja nalepiej go wspominam z sezonu gdzie gral w Rockets i mieli ten swoj win streak, a Yao sie polamal, gdzie na koncu swojej przygody z basketem zajal jego miejsce dalej robiac robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 co on pierdoli, przecież nie było żadnego wybierania sobie spotkań aby tylko wypełnić limit do nagród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 51 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): co on pierdoli, przecież nie było żadnego wybierania sobie spotkań aby tylko wypełnić limit do nagród Nie pierdoli, tylko szczerze się przyznał że przez całą karierę grał przede wszystkim dla siebie i swoich nagród indywidualnych, a drużynę miał w głębokiej dupie. Teraz zamiast "I'm only one that matters " jest "We".A żeby być pewnym że w postseason będzie zdrowy, to wystarczy jak przestanie flopować i przewracać się jak pajac, a na dodatek trochę zadba o wagę i kondycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 1 minutę temu, mayor napisał(a): Nie pierdoli, tylko szczerze się przyznał że przez całą karierę grał przede wszystkim dla siebie i swoich nagród indywidualnych, a drużynę miał w głębokiej dupie. Teraz zamiast "I'm only one that matters " jest "We".A żeby być pewnym że w postseason będzie zdrowy, to wystarczy jak przestanie flopować i przewracać się jak pajac, a na dodatek trochę zadba o wagę i kondycję a jest smok w tej bajce? niewiele mnie obchodzi co on mówi, nie za bardzo można ufać w jego słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Czy ktoś wie o co chodzi z tym foto? Z jednej strony niby beka, ale z drugiej jakieś teorie i tym, że LeBron brzydko się bawił na imprezkach u Diddy'ego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 (edytowane) 5 godzin temu, kore napisał(a): Czy ktoś wie o co chodzi z tym foto? Z jednej strony niby beka, ale z drugiej jakieś teorie i tym, że LeBron brzydko się bawił na imprezkach u Diddy'ego... Photo to AI, a kto i do jakiego stopnia miał kontakt z Diddym to się okaże w toku śledztwa (ktoś tam zacznie sypać), bo łączenie każdej osoby znającej Diddy'ego (celebryty-miliardera) z pedofilią, gwałtem i handlem ludźmi to Twitterowe pierdololo. Np. LeBron kiedyś powiedział, że 'ain't no party like a Diddy party', ale o tym, że gość potrafił rzucić pół bańki na jedną randomową imprezę to wiedziałem też ja, a w żadnych orgiach z Diddym jednak nie uczestniczyłem, I mean, to była powszechna wiedza. Oczywiście możliwe, że LeBron był w close circle Diddy'ego i brał udział w jakichś zbiorowych gwałtach czy c*** wie co tam się działo, i oczywiście jebać celebrytów, ale poza tymi osobami oskarżonymi w znanych aktach (Cuba Gooding chyba?) to na razie pitu-pitu. (chyba, że w ostatnich dniach coś tam wyszło) Edytowane 2 Października 2024 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 proszę bardzo, prawdziwy koszykarz w 3x3. Szybciej niz się spodziewaliśmy. Jak mu poszło? Absolutnie nie mam pojęcia, ale highlightsy fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 (edytowane) o 18 Nuggets-Celtics na Bliskim Wschodzie jakby ktoś był zainteresowany transmisja na strims.in Edytowane 4 Października 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Przypadkiem na to wpadłem. Jakiegoś szału się nie spodziewam ale zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Raczej zero zaskoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 W dniu 7.10.2024 o 16:05, vero1897 napisał(a): Przypadkiem na to wpadłem. Jakiegoś szału się nie spodziewam ale zobaczymy. Ale to będzie słabe..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 (edytowane) 3 godziny temu, Pepis21 napisał(a): Raczej zero zaskoczenia tzw The Great Replacement Edytowane 8 Października 2024 przez the_secret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi