Skocz do zawarto艣ci

Zawodnik, kt贸ry Cie oszukal

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Na bazie podobnego tematu na jakims innym forumku wpadl mi do glowy taki temat.

Sledzimy juz to NBA troche lat, przy drafcie czesto jest podjarka jakims graczem, kt贸ry moze nawet niezle wejsc do NBA, a potem zaklada kostium kasztana z niewiadomych przyczyn.

Chcialbym, zebysmy sie skupili na grajkach, kt贸rzy mieli jakas tam kariere w NBA, ale kompletnie mineli sie z tym, co o nich sadziliscie. Takze pominmy Odenow, ktorzy nie osiagneli potencjalu przez kontuzje. Ja zaczne:

1. DLO - Ah, ile tu spustow na tym forum powstalo na jego temat przed draftem i podczas pierwszych jego sezonow. Przodowal w tym @january聽oraz ja. Osobi艣cie widzialem go jako lepsza wersje z Hardena, moze z gorszym scoringiem ale lepszym playmakingiem :] Well, Harden rozwinal sie potem w spos贸b kosmiczny, a DLO okazal sie ot co fajnym starterem w NBA, ktoremu od 2 lat nikt nie chce dac dluzszego kontraktu, bo obniza strasznie loty w PO, a jego IQ okazalo sie gorsze, niz ktokolwiek chyba zakladal. Nie jest to jakis bust alert, kariera fajna I pewnie nie bedzie w top20 najgorszych 2 pickow ever, ale jak na to jak widzialem go przed draftem, to rozczarowanie fest.

Red alert: nieatletyczny PG kt贸ry przed draftem nie konczy pod obrecza - Bub Carrington 2024? Oby mial chlopak wiecej siana pod kopula.

2. Dennis Smith Jr - 9 pick , wydawalo sie ze ma wszystko. Wybitny atletyzm, wydawal sie ulozony, a do tego trafil do Carlise z Mavs, ktory slynal z boostowania PG. Po kilku latach zniknal z ligi, mial juz nawet grac w hokeja xD wrocil jako bardzo fajny obronca, ale jakims cudem stal sie totalnym non factorem w ataku. Przed draftem przewidywano czesto kariere Lillarda, a wyszedl gosc za minimum.

Dziwny draft, z 1 poszedl Fultz ktory tez oszukal wszystkich, ale dla mnie to podobny case do Odena, nie wiem co sie stalo z jego barkiem, ale to bylo chore. Josh Jackson z 4. Z kolei sporo allstarow z pozniejszymi wyborami i masa fajnych grajkow na przelomie 1 I 2 rundy.

3. Jabari Parker - ah, slynny draft 2014 i porownywanie pary Wiggins Parker do Lebrona i Melo :] na tym moznaby zakonczyc. Na poczatku wygladal nawet nawet, potem te kontuzje ktore go wyhamowaly. Wrzucam go, bo pomimo kontuzji dalej moglby byc niezly, ale totalne wypadniecie z ligi jak na 2 pick to troche beka. No, ale jak sie twierdzi ze nie placa mu za obrone, to nie moglo wyjsc inaczej.

A Was kto zawiodl?

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Derrick Williams. Zajebisty face up / iso scorer z rzutem i mega atletyzmem. Myslalem, ze prawdopodobnie all-star, worst case kariera jakiegos Tima Thomasa.

Rzut okazalo sie, ze fluke, atletyzm sie nie przelozyl. Wylecial z ligi w wieku 25 lat, w Europie jak go potem widzialem gdzies, to tez dosc slabo.

Odno艣nik do komentarza

Mnie najbardziej oszuka艂 fluber聽 i my艣l臋 偶e nie tylko mnie, ale wi臋kszo艣膰 u偶ytkownik贸w forum. Uroczy艣cie przyrzeka艂 偶e wypierdala z forum , a p贸藕niej wraca ze swoim debilnym pisowskim trollowaniem. Zero godno艣ci, honoru i przyzwoito艣ci聽

Odno艣nik do komentarza

Josh Smith - pami臋tacie jaki epicki grajek sie zapowiada艂 przez pierwsze dwa sezony? Mega uniwersalny gracz, mia艂 by膰 takim bardziej atletycznym Magic Johnsonem, a okaza艂o sie 偶e rookie kontrakt to by艂 jego najlepszy okres. Tam opr贸cz ko艣lawego rzutu nie by艂o czego si臋 przyczepi膰, ale p贸藕niej nie zrobi艂 progresu i mia艂 rondo treatment, do tego chyba kontuzje. W jego rookie Season serio my艣la艂em ze to przysz艂y Hall of famer.聽

Edytowane przez RonnieArtestics
Odno艣nik do komentarza

2 minuty temu, RonnieArtestics napisa艂(a):

Josh Smith - pami臋tacie jaki epicki grajek sie zapowiada艂 przez pierwsze dwa sezony? Mega uniwersalny gracz, mia艂 by膰 takim bardziej atletycznym Magic Johnsonem, a okaza艂o sie 偶e rookie kontrakt to by艂 jego najlepszy okres. Tam opr贸cz ko艣lawego rzutu nie by艂o czego si臋 przyczepi膰, ale p贸藕niej nie zrobi艂 progresu i mia艂 rondo treatment, do tego chyba kontuzje. W jego rookie Season serio my艣la艂em ze to przysz艂y Hall of famer.聽

dla kazdego kibica pistons josh smith jest synonimem smiecia. typ mial wszelkie dane, by byc w tej lidze naprawde powaznym grajkiem. heh...

Odno艣nik do komentarza

Josh Smith? Ten co gra艂 w Hawks? Przecie偶 to by艂 bardzo solidny kot przez lata. Tylko s艂abo si臋 zestarza艂. Fizycznie nie mia艂 ju偶 przewagi i tylko pa艂owa艂 rzuty, a nawet w peaku by艂o z tym r贸偶nie. Ale on przez lata dawa艂 impact all-stara, chocia偶 chyba nigdy nie zadebiutowa艂 w ASG.聽

Gracz, kt贸ry najbardziej oszuka艂? Chyba Otto Porter. Sam nie wiem, musia艂bym d艂u偶ej pomy艣le膰.聽

Odno艣nik do komentarza

9 godzin temu, BMF napisa艂(a):

Ben Simmons. :(

No w艂a艣nie

Reikai,

zapomnia艂e艣 o swoim ulubie艅cu:)

Andrew Wiggins - casus Jeffa Greena, czyli graj膮cy bez motywacji, jakby zm臋czony 偶yciem, przeci臋tny do b贸lu, kt贸ry raz na jaki艣 czas, przypomni sobie o swoim potencjale i numerze draftu, z kt贸rym by艂 wybrany i zagra na poziomie all stara. Po czym mija tydzie艅, dwa i wraca do swojej przeci臋tno艣ci.

Anthony Bennett - najwi臋kszy bust ostatnich 20 lat?

22 minuty temu, Jake napisa艂(a):

C Tryb. Ch艂op zrobi艂 najlepszy interes 偶ycia, a ja ma艂o nie zmar艂em z podjarki czytaj膮c o pierwszym Polaku w nba

tzn, ty mia艂e艣 jakie艣 oczekiwania wobec niego??

Edytowane przez Mameluk
Odno艣nik do komentarza

Godzin臋 temu, Mameluk napisa艂(a):

Anthony Bennett - najwi臋kszy bust ostatnich 20 lat?

On si臋 wiecznie pojawia jako bust, ale technicznie bustem nie by艂. To by艂 masakrycznie s艂aby draft, jeden z najs艂abszych w historii i po wzi臋li Benneta, bo kogo艣 trzeba by艂o. Ale do Kwame to mu daleko, gdzie Pau Gasol by艂 do wzi臋cia聽

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.