Skocz do zawartości

NBA All star weekend 2010

antek

Rekomendowane odpowiedzi

@up: więlkie dzięki :)

btw. czyżby another ratm/audioslave/nightwatchman/sscp [niepotrzebne skreślić] fan? :wink:

dwa pierwsze jak najbardziej :twisted:

pozdro

edit:

Z tym co DeRozan pokazał w dunk off średnio widzę dzisiaj jego szanse... Gdyby zamiast niego był zwycięzca showdown to już teraz wiedzielibyśmy kto dziś wygra.

Lipa straszna z tym Rookie challenge.

Westbrook co druga akcja próbował zagrać coast2coast albo napierdalał trójki. Jennings praktycznie to samo tylko, że on w ekipie miał Blaira i Evansa. Ogólnie wk*rwiają mnie takie gwiazdki jak Jennings, Westbrook czy Beasley. Im nie zależało na wygranej zespołu tylko na nabijaniu punktów i zgarnięciu MVP meczu.

PS. Jennings to chyba jeszcze większy debil od Answera i Starbury'ego

jak tak teraz oglądam dunki z konkursu D-League to już nawet te były lepsze niż Slam Dunk In ... O Sprite nie ma co nawet pisać, Air Up There pozamiatał już w pierwszej rundzie.

W meczu rookasów, chyba tylko DeJuan zwrócił moją uwagę tym kosmicznym double-double ... Reszta nudna jak flaki z olejem.

Nie ma o czym gadać tak na prawdę, oby dzisiaj było lepiej ;)

a wedlug mnie rookies-sophmores byl calkiem ciekawy no i co wazniejsze dla mnie elegancko bez wiekszych problemów Rookies wygrali dzieki czemu kursik 7.04 wszedl , juz nie mowiac o handi +12 po 2.02 :)

Dzisiaj moje ulubione konkursy i moje typy sa takie :

Kevin Durant - za bardzo konkurencji nie ma

Shanon Brown ( chociaz tutaj sie zastanawiam jeszcze bo kurs nie zacheca do gry)

Casey Billups - Mr Big Shoot mysle ze pokaze swoje dzisiaj :)

Ja szukam...wystepu maskotek :D Kto widzial ten wie :D szkoda ze cyfra (raczej taki przekaz dostali) uciela koncowke :/ gdyby ktos mial linka lub ewentualnie prosze ptowierdzic jak ktos sciagal caly mecz z linkow podanych w tym temacie czy tam jest ta sciagne sobie caly mecz dla tego wystepu :D

ogolnie mecz rookasow bieganina, co mi sie rzucilo w oczy to fajny dunk Blaira jak sobie narzucil od tablicy a'la McGrady, dobry mecz mojego czlowieka Tyreke, fajne rzuty trafial, Harden tez dobrze, Jennings troche samolubnie ale jak patrze na jego panowanie nad pilka to wow :shock:, Flynn tez przekozak, ogolnie jak z tych zawodnikow bedzie skladala sie repra USA, to przez najblizsze 10 lat nie bedzie na nich c***a

Mecz obejrzałem, więc moge co nie co opisać.

Ogólnie gra była hm.. dość dziwna. Of coz to ASW ale kurna, ile razy można próbować rzucac za 3? :? Pierwsza połowa znacznie lepsza niż druga część meczu. Pare fajnych akcji i 12pktowa przewaga Rookie. W drugiej połowie spohomore zaczeli gonić wynik ale nie udało im się odrobić strat.

Odnośnie rookies: bardzo fajna gra Evans'a. Ten koleś naprawde jest niezły, dobry jumper, calkiem całkiem wjazdy pod kosz, ogolnie to nice. Co prawda nie był zbyt często przy piłce - a przynajmniej takie moje odczucie. Pierwsza połowa to popis samolubności Jenningsa.. ale trzeba przyznać, że drybling i rzut w miare ok. Bardzo fajna gra Casspiego.. wróże mu naprawde dobrą przyszłość, całkiem dobre warunki i naprawde koleś ma ciąg na kosz. O Blair'ze nie ma co pisać.. każdy widział jego akcje :P Potem miał jakieś starci z Beasley'em i nie było go na chwile, jednak pod koniec wrocił i walnął dobule-double. Całkiem dobry mecz zaliczył Curry, podoba mi się koleś, naprawde. Ale przydałoby mu się troche wzrostu i masy. Gdyby udał się ten windmill Flynnowi to wooow :shock: Pozostałych zawodników z rookie jakos nie pamietam.. Jerebko mial w sumie jakies dwie-trzy ciekawe akcje, Harden cośtam pogrywał a tak to ogólnie dupa.

Co do sophomores: omg. jaka skuteczność za 3pkt? :lol: W pierwszej połowie troche się bawili, czego skutkiem byla taka roznica pkt po pierwszej polowie. Mayo zbyt czesto chcial kreowac partnerów, chociaz trzeba przyznac ze podanie do Beasley'a było całkiem ok. Beasley dobry mecz. Love, Lopez i Gasol - w sumie to chyba dzieki nim trzymali wynik przez wiekszosc meczu. Gordon i Galinari ogolnie dupa rowniez. A teraz Westbrooka.. gdyby nie on i jego samokreowanie się to spohomores byliby w dupie. Naprawde podoba mi się ten koleś, chociaz pare razy mógł podać.. w sumie kłociłbym się czy to jemu nie nalezało się MVP.. ale mniejsza.

No to ok, dzisiaj czekamy na konkursy. Ja obstawiam tak:

horse - licze na casspiego :mrgreen:

shooting stars - myślę, że atlanta wygra :)

skills challenge - jennings pobije rose'a, zobaczycie!

3-point - cook or curry. w sumie to nie wiem..

slam dunk - licze na Shanonna i mam nadzieje, że pokaże jak wysoko potrafi skakać.. ciekawy jestem co G-Wall zrobi

a dzisiaj rookies - sophomores, to bedzie lepszy mecz niz ta cala szopka zwana ASG, przynajmniej mlodzi sie przyloza, beda chcieli sie pokazac ;)

ROTFL

mecz zenada jak co roku zreszta

Jennings to jakis grubszy debil jest

Beasley nie az tak, ale w nieco podobnym stylu

mini dunk contest w przerwie - ten kolo z Clippers bez mozliwosci, DeRozen bez pomyslu

co jeszcze ?

in plus Jordan Flynn, Evans, Blair, sok pomaranczowy majonez, Gasol jako komentator

o wysokich trudno w takim meczu cokolwiek powiedziec

..... no moze poza tym ze po stornie rookie w zasadzie ich nie bylo ; ) Blair to jest raczej szeroki niz wysoki

taka uwaga, panie modierator

jakby potworzyc osobne tematy na kazdy z eventow ASW to mysle ze nieco przejrzysciej by bylo

pozdro dla moduff ! lovvvciam was suodziaki!