hyniu24 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 z tego co widze to fan Jamesa... Z tego co widzę jesteś ledwo po gimnazjum. gdybyś chodź trochę znał się na NBA i o tym co tworzy widowisko to wiedziałbyś że Iverson to już grająca legenda.../ Zapewne Ty się znasz, mistrzu Amerykanie kochają powracających króli jak jest w przypadku Iversona... King without the Ring ( jeśli nie wiesz co to znaczy to translator, albo nauczycielki się zapytaj) Phily kupiła go A więc przyznajesz, że jest dziwką Kolego, nie kompromituj się już, bo Twoje zaślepienie jest niesamowite, ktoś kogo bronisz zaciekle, ganiał z gnatem za własną żoną, doskonale podsumował swój stosunek, do gry, do organizacji, do teammates, do kibiców, pewną konferencją prasową, samo to skreśla go u mnie jako człowieka i gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 TMZ spoke with Toronto Raptors star DeMar DeRozan who told us he will definitely be using elements from "Thriller" when he throws down in Dallas on Saturday night. http://www.tmz.com/2010/02/11/michael-j ... ntest-nba/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paho Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam! Chciałem sie dowiedziec czy moze macie jakies informacje gdzie bedzie mozna obejzeć Mecz Gwiazd ? Tylko nie mowcie że Canal+ daje bo to wiem. Chodzi mi o jakieś zagraniczne programy, najlepiej jak ktoś ma platforme N to będzie wiedział o co mi chodzi. Za wszelkie info serdeczne dzięki ! Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ktoś tak bardzo nie chciał Iversona w ASW no to proszę, nie ma go a i Bryanta też hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Na FB ktoś napisał, złośliwie, ale prawdy w tym wiele, co odróżnia Marburego od Iversona? -Marbury lepiej bronil -lepiej zbieral -potrafil rozgrywac -Iverson bardziej wierzyl w swoje umiejetnosci = wiecej cegielek -Marbury byl wiekszym chokerem w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 To było pytanie retoryczne, odpowiedziałem przecież za chwilę cytatem... Nie rób z ludzi głupszych od siebie, Marburego kojarzą ludzie, którzy o Iguodali czy Joe Johnsonie nie słyszeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Just filed to ESPN: Kobe Bryant's ankle injury will force him out of Sunday All-Star Game; Jason Kidd of hometown Mavs to replace him w/West Przynajmniej to dobre, yes yes yes DALLAS -- The ankle injury that has sidelined Los Angeles Lakers star Kobe Bryant for the last three games will knock him out of Sunday's All-Star Game as well. The NBA has lined up Jason Kidd of the hometown Dallas Mavericks to replace the ailing Bryant, sources told ESPN.com. ESPN.com has also learned Allen Iverson won't participate (personal matters) and will be replaced by New York's David Lee. Bryant has played through back, finger and groin ailments this season but has not been able to shake an ankle problem that forced him to miss a game through injury for the first time since late in the 2005-06 season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 robie sie nam ASG rezerwowych nie all star game a almost star game w dallas zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Tak sobie pomyślałem, czemu Lee a nie Shaq? I doszedłem do tego, że jeśli ASW to tylko Shaq.. pamietącie jego akcje - podanie między nogami Howarda, podanie samemu sobie z free throw line albo 1 on 1 na Memie (na Okurze ). Shaq to ASW. ASW to Shaq. Moim zdaniem Shaq powinien jednak dostać nominacje a nie Lee.. tak o, ze wzgl na tradycje :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 I mam nadzieję, że miły chłopak o imieniu Piotrek już się tutaj nie wpisze 8) Lee zasłużenie otrzymał nominację. Liczę także, że wystąpi Rose, a KB szkoda. On akurat jest jedną z ikon NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja w sumie dałbym Shaqa jako tego drugiego z drużyny z najlepszym recordem w lidze over Lee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 nie przesadzajcie. przecież instytucja jak NBA ma większe cele ,większe ambicje niż kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 A zresztą.. poza tym pozostała sprawa kto zastąpi w pierwszej piątce Iversona i Bryanta. Kogo obstawiacie? Mam nadzieje, że Rondo nie zastąpi AI :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Kidd albo Nowik w S5 a na wschodzie nie mam pojęcia jak to mogą ułożyć, pewnie Rajon w s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Shaq to ASW. ASW to Shaq. Zapomniałeś dopisać: Taki jest Shaq. Taki jest on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iminol Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Tutaj gramy w HORSE'a Może jakiś namiot wystawią albo będą rzucać z samej góry stadionu 8) Dzięki za zdjęcia EJ 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 nie przesadzajcie. przecież instytucja jak NBA ma większe cele ,większe ambicje niż kasa.No dokładnie przecież NBA Cares Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam, może mi ktoś podać dokładne czasy transmisji całego weekendu? Ale żeby te czasy były w polskiej strefie. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 jakos nie zmartwil mnie bra kkb w te jzabawie. wrecz przeciwnie. czuje, ze po tym co dzialo sie w nowym orleanie doszli do wniosku, ze nie ma sensu robic szopki i lepiej... odsunac go od gry. i to jest bardzo dobre posuniecie. choc z kibicowskiego punktu widzenia brak kb dla zachodu to zla informacja. rok parzysty wiec lbj powinien poszalec. za rok asw w la to sie zabawia chlopcy a tu niech odpoczywaja. cos czuje, ze skonczy sie blowoutem dla wschodu. a dzis rookie-sophomores hell yeah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iminol Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam, może mi ktoś podać dokładne czasy transmisji całego weekendu? Ale żeby te czasy były w polskiej strefie. Z góry dzięki! Zawsze po pierwsze blog. Masz tam kawę na ławie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi