josephnba Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 a co tu podawac, przeciez wszyscy wiemy jak to wyglada ja rozumiem, ze musza, ale tak szczerze to czy jest sens oglądać analizę składów na zabawę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Jest, poza tym to zawsze zabawa na TNT ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ciekawostka, bo na pewno wielu nie widziało Shannon Brown vs LeBron James dunk contest Rozumiem, że jest w tej chwili skoncentrowany na mistrzostwie i nie w głowie mu takie rzeczy... ale cholera, wypadałoby chociaż przeprosić ludzi, że sie nie dotrzymało słowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 zajebiste te paki Lebrona, jesli takie w high school robil, to teraz robilby jeszcze lepsze ( swoja droga wzrosl mu wyskok od czasow HS ? ) szkoda, ze go nie bedzie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ciekawostka, bo na pewno wielu nie widziało Shannon Brown vs LeBron James dunk contest Rozumiem, że jest w tej chwili skoncentrowany na mistrzostwie i nie w głowie mu takie rzeczy... ale cholera, wypadałoby chociaż przeprosić ludzi, że sie nie dotrzymało słowa... a co on dokładnie powiedział (link do cytatu proszę), że teraz ma przepraszać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ciekawostka, bo na pewno wielu nie widziało Shannon Brown vs LeBron James dunk contest Rozumiem, że jest w tej chwili skoncentrowany na mistrzostwie i nie w głowie mu takie rzeczy... ale cholera, wypadałoby chociaż przeprosić ludzi, że sie nie dotrzymało słowa... a co on dokładnie powiedział (link do cytatu proszę), że teraz ma przepraszać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 z jednej strony go rozumiem, bo po co mu to? Raczej nie ma potrzeby, zeby sie dodatkowo reklamował, a przegrywając mógłby powiedzmy stracić na swojej "królewskości" z drugiej strony jeśli faktycznie (ja sie nim nie interesuje więc nie wiem, nie czytałem) wspominał o tym, ze wystąpi to po raz kolejny troche bucowato się zachował, ze nie tylko nie zdecydował sie na występ, ale i nie wytłumaczył dlaczego. To drugie założenie- podkreślam JEŚLI WSPOMINAŁ, ZE WYSTAPI edit Czyli jednak znowu dał dowód swojej niedojrzałosci i tego, ze przed kamerami to on jeszcze do konca nie potrafi sie zachować, ehhh a to "LeBron james is saying..." Czy mówienie o sobie w trzeciej osobie to czasem nie jest... ekhem... Oby z tego wyrósł jak najszybciej, bo kiepski z niego role model jak na razie na pocieszenie fanom Króle...znaczy LeBrona napisze, ze Bryant czy Jordan też tak mieli na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Stacy Patton is saying Nie czasem tak mówił w filmie o New York Knicks, jeden koszykarz? Film z Whoopi Goldberg Tak sprawdziłem Film nazywał się Eddie, świetny film nawiasem mówiąc Nawet Rick Fox tam grał i Greg Ostertag ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Stacy Patton is saying Nie czasem tak mówił w filmie o New York Knicks, jeden koszykarz? Film z Whoopi Goldberg Tak sprawdziłem Film nazywał się Eddie, świetny film nawiasem mówiąc Nawet Rick Fox tam grał i Greg Ostertag ;-) I Larry Johnson przede wszystkim To on w finałowej akcji miał wejśc w tego ruska z NYK co zawsze dawał sie nabierac i na nim FT rzucali Tym razem niczym heros za namową Whoopi podołał i larry dostał ofensa Zajebisty film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ciekawostka, bo na pewno wielu nie widziało Shannon Brown vs LeBron James dunk contest Rozumiem, że jest w tej chwili skoncentrowany na mistrzostwie i nie w głowie mu takie rzeczy... ale cholera, wypadałoby chociaż przeprosić ludzi, że sie nie dotrzymało słowa... a co on dokładnie powiedział (link do cytatu proszę), że teraz ma przepraszać? dzięki. to już wiemy, że powiedział tak: Right now, I am preliminary putting my name in the 2010 dunk contest Saturday night. czyli typowa (szczególnie biorąc pod uwagę okoliczności - Miller pyta, bo Kenny, bo fani) niezobowiązująca odpowiedź na pytanie. w żadnym razie definitywne stwierdzenie, że na pewno wystąpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Łojezu Powiedział, że wstępnie chce występować. Nie jest to kłamstwo, ale jest osobą takiej sławy, że trzeba ważyć każde słowo, jakie sie wypowiada na wizji. Musi wiedzieć, że miliony fanów na forach będą sie napalać po takiej deklaracji. W każdym razie, rozegrał to bez klasy, jakaś tam wypowiedź, że 50-50, a później sie po prostu dowiadujemy, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Łojezu Powiedział, że wstępnie chce występować. Nie jest to kłamstwo, ale jest osobą takiej sławy, że trzeba ważyć każde słowo, jakie sie wypowiada na wizji. Musi wiedzieć, że miliony fanów na forach będą sie napalać po takiej deklaracji. szczęściarze z tych fanów, że tak niewiele im trzeba, aby się napalić. ale to i tak nie jego wina, że oni tacy są. tak w ogóle jakoś nikt nie robił wielkiej afery z o wiele poważniejszej sprawy, jaką był lockout i zwodzenia za nos Jordana, który dopóki nie było uzgodnionej nowej umowy, dopóty utrzymywał wrażenie, że jest szansa, iż może zagra. w sumie można pójść dalej tym tropem, bo przecież Jordan powiedział, że zakończy karierę, a nie zakończył. i to dwa razy! ten to dopiero był niesłowny, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Na angielskiej wiki przeczytałem, że ASG 2012 ma sie odbyć w Orlando. Czytałem, że Stern coś przebąkiwał, że chce zorganizować w tym nowym Amway Center, ale to chyba jeszcze nieoficjalnie, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PT0NH6__y0Y naprawde nie moge się juz doczekać SDC :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PT0NH6__y0Y naprawde nie moge się juz doczekać SDC :mrgreen: Co w tym wyjątkowego? Mało jest w lidze graczy potrafiących to samo, a nawet lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PT0NH6__y0Y naprawde nie moge się juz doczekać SDC :mrgreen: Co w tym wyjątkowego? Mało jest w lidze graczy potrafiących to samo, a nawet lepiej? Nic, dużo. Ja osobiście przeglądając Dunki Shannona z tego konkursu z Lebronem, to licze na statue wolnosci 360 z FT Line. Tam zrobił z 3/4 tej odległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 lakers maja kolejnego przedstawiciela w ASW wg dziennika marca, gasol znalazl sie wsrod rezerwowych zachodu. wg jeszcze innego zrodla, wsrod rezerw zachodu znalazl sie rowniez... zach randolph(!) w okolicach asw oglaszane sa rowniez zespoly, ktore zawitaja na stary kontynent w ramach nba europe tour. tym razem padlo na lakers wg marcy lakers w pazdzierniku zagraja z fc barcelona. w gre wchodzi podobno jeszcze 1 sparing ale nie wiadomo czy z kims z nba czy z europy. ciezko to widze, bo kobe i pau beda tez chyba grali na mś w tucji ale to bedzie czas by o tym popisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 no wybór Gasola... spoko gra rewelacyjnie jako druga opcja LAL, ale czy on czasem nie grał trochę za mało tych spotkań w sezonie? Nie wiem czy faktycznie znalazł sie w składzie i kogo z tego powodu zabraknie ewentualnie, ale jak np Roya, czy D-Willa to cos będzie nie tak Ja natomiast jestem wręcz przekonany, ze w ASG zabraknie...Rose'a Nie wiem czemu go zabraknie skoro gra jak gra od czasu az przestała mu kostka dokuczać, ale go zabraknie bo jakieś Smithy, G-Wallace'y czy Lee muszą zagrać Nie zebym miał coś do G-Willace'a, ale gdzie mu do Derricka? Bo o Joshu i przede wszystkim Lee jeśli wybrani zostaną przed Róża się nawet nie wypowiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 wg jeszcze innego zrodla, wsrod rezerw zachodu znalazl sie rowniez... zach randolph(!) Ja tez sie dziwie ze ten jeden z 2 graczy +20+10 w tym sezonie bedzie musial grac z kolesiem zagral 2/3 spotkan w tym sezonie(!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 chodzi ci oczywiscie o kg? czy o pau? bo z tego co sie orientuje, to kg rozegral o 2 mecze wiecej od pau. a statystycznie, nie ma czego porownywac. wybor zacha nie jest dla mnie smieszny. ale na wybor do asg powinno sie skladac wiecej... skladowych. w przypadku, w ktorym amare zostaje starterem(nieslusznie, nie jest centrem) mam wybierac pomiedzy uznana marka(pau), ktora robi 17-10 a gosciem, ktory gra pierwszy powazny sezon od kilku lat (zach) to wybieram z calym szacunkiem goscia, ktory cos znaczy w lidze od dluzszego czasu. i nie obchodzi mnie, ze chlopak robi 20-10. wczesniej tez obijal sie o 20-10. bdobry bilans grizzlies to takze przeciez zasluga marca i gaya. rondo podobno tez in. zobaczymy jak reszta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi