evitacre Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 (edytowane) 4 minuty temu, Tecu napisał(a): Może jednak, wzorem fbx1 pozwólmy mu jednak zmienić decyzję i ewentualnie sprzedać za coś? @Tocheck - Ty decydujesz. True, no trochę lipa imo komisarycznie jakoś te dropy top 35 czy top 40 graczy powinny być blokowane. tu nie mamy case z zeszłego sezonu ala Harden ze nie wiadomo kiedy zagra i czy zagra czy jakiejś dewastującej kontuzji @Tocheck Edytowane 20 Września 2024 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 GG Jackson M. Smart B. Simmons Na sprzedaż za cash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 20 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Napisałem do niego może zabierze głos ale sam pisałeś że Lillard za kasę w fbx1 bodajże przechodzi to co za różnica jak go zrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Nie kojarzę żeby kolo nawet ogłaszał ze go chce sprzedać, wiec imo do cofnięcia. Gdybym wiedział chętnie bym go przygarnął chyba za coś więcej niż cash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 @tomekkolba odpowiada na priv, złóżcie mu ofertę. Ja złożyłem, ale chcę uczciwie dać Wam szanse by to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 2 godziny temu, Tocheck napisał(a): Napisałem do niego może zabierze głos ale sam pisałeś że Lillard za kasę w fbx1 bodajże przechodzi to co za różnica jak go zrzuci Nie no pisałem że miałem takiego propsa ale rozważenie go zajęło mi jakieś 0,0002 sekundy 2 godziny temu, Tecu napisał(a): @tomekkolba odpowiada na priv, złóżcie mu ofertę. Ja złożyłem, ale chcę uczciwie dać Wam szanse by to zrobić. Uczciwie to Imo zostaje u @tomekkolba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 2 minuty temu, evitacre napisał(a): Nie no pisałem że miałem takiego propsa ale rozważenie go zajęło mi jakieś 0,0002 sekundy Uczciwie to Imo zostaje u @tomekkolba Też mu tak napisałem, ale to jego decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 3 minuty temu, Tecu napisał(a): Też mu tak napisałem, ale to jego decyzja. True. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 @Tocheck gdybym się zapomniał to w deadline zrzucam jeżeli nic się nie zmieni- wojbomb! B. Simmonsa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Nembhard +34$ do t_omko Avdija do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 3 godziny temu, marzec napisał(a): Nembhard +34$ do t_omko Avdija do mnie Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 (edytowane) New York in: 100$ Orlando in: Damian Lillard @tomekkolba Decyzja Tomka, pisałem Wam o tym, pisałem mu też o tym , że powinien się zastanowić czy to dobry ruch ze sprzedażą Lillarda akurat. Jeżeli ktoś ma jakieś pretensje to oczywiście jest pole do manewru, ale zaznaczę tylko, że to jego decyzja. Edytowane 21 Września 2024 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 @tomekkolba dam ci za Lillarda Anfernee Simonsa. Za 100$ takiego FA nie złapiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 To ja Ci mogę dać Holidaya lub Capele + 50$. @tomekkolba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 A gdzie ten Lillard w ogóle jest? Nie widzę go na pierwszej stronie w składach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 21 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Lillard jest w zawieszeniu do jutra. Zobaczymy co @tomekkolba zdecyduje.. Jutro wklepię składy i w poniedziałek ruszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Wg mnie powinien zachować Lillarda a zrzucić innych, dlatego nie mam żadnych problemów jak to cofniecie. Jeżeli dostaję Lillarda to zrzucam GG, Smarta i Simmonsa Jeżeli nie to zrzucam Simmonsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 22 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 19 godzin temu, marzec napisał(a): Nembhard +34$ do t_omko Avdija do mnie tym ruchem jesteś 3,90 nad capem, kogo Ci zrzucić? @marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 (edytowane) To co ma teraz krzyczeć veto czy jak to rozgrywamy ? Wyobrażacie sobie że ja to ogłaszam co się dzieje ? 12 godzin temu, Tecu napisał(a): Wg mnie powinien zachować Lillarda a zrzucić innych To po co w ogóle ślesz mu propsy skoro tak uważasz ? Edytowane 22 Września 2024 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 (edytowane) No według mnie z tym Lillardem to są niezłe jajca. Zwłaszcza że jego salary nie jest jakoś wybitnie napompowane. Czy właściciel się odniesie czy się wstydzi pisać na forum i trzeba pisać privy, żeby się czegoś dowiedzieć ? @tomekkolba Edytowane 22 Września 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi