Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2024/25

Tocheck

Rekomendowane odpowiedzi

no widzisz, dla mnie nawet w tym słabym drafcie, wole val + tobajasz + ten PF/C z Heat przykładowo niż Harden + KG (abstrahując od tego że nie mam pick'u :D )

napisałem do młodego czy chce reverse zrobić albo Brice'a + keszyk jak coś.

——-

Wymiany które w fbx1 przechodzą najnormalniej w świecie 

A Davies za Milesa Bridgesa 

Turner za pszyszloroczny pick 

tutaj by było 25 stron tematu coś czuję i dwa veta :) 

Edytowane przez evitacre

W temacie tej wymiany chciałbym po raz ostatni zabrać głos i z mojej strony zamknąć temat.

Po pierwsze, jeśli @evitacre uważa, dopłata wyrówna ten deal i ma ochotę tak podejść do sprawy to przyjmę to, co wynegocjujemy.

Jeśli jednak takiej woli nie ma, to nie mam z tym absolutnie problemu, deal zostaje i jest to niestety (jak uważa większość) bolesna nauczka dla mnie. 

Druga, moim zdaniem ważniejsza kwestia na przyszłość, to pomoc nowym graczom ["młodym", "żóltodziobom", "rookie" itp.]. Można by przyjąć zasadę, że każdy deal takiej osoby, do powiedzmy końca grudnia (do ustalenia do kiedy) jest wrzucany na forum na 24h i jest możliwość komentowania go przez innych graczy albo jakieś głosowanie z argumentami. Na przykładzie mojego dealu, po 24h mamy strzelam 5-0 na nierówny i to jest jakiś konkret dla nowej osoby. Oczywiście decyzja finalnie zawsze należy do gracza, ale taka dyskusja daje szerszy obraz wymiany i różne perspektywy tego samego dealu. 

Wrzucam do zastanowienia.

Tyle z mojej strony.

• Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.