evitacre Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Teraz, t_omko napisał(a): Evi, dorzuć nieco do swojej paczki i po sprawie. Zdefiniuj pls "nieco" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Konkrety trzeba by było z młodym ustalić... ale myślałem o dodatku wartości ok. picku #10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 (edytowane) no widzisz, dla mnie nawet w tym słabym drafcie, wole val + tobajasz + ten PF/C z Heat przykładowo niż Harden + KG (abstrahując od tego że nie mam pick'u ) napisałem do młodego czy chce reverse zrobić albo Brice'a + keszyk jak coś. ——- Wymiany które w fbx1 przechodzą najnormalniej w świecie A Davies za Milesa Bridgesa Turner za pszyszloroczny pick tutaj by było 25 stron tematu coś czuję i dwa veta Edytowane 5 Września 2024 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 W temacie tej wymiany chciałbym po raz ostatni zabrać głos i z mojej strony zamknąć temat. Po pierwsze, jeśli @evitacre uważa, dopłata wyrówna ten deal i ma ochotę tak podejść do sprawy to przyjmę to, co wynegocjujemy. Jeśli jednak takiej woli nie ma, to nie mam z tym absolutnie problemu, deal zostaje i jest to niestety (jak uważa większość) bolesna nauczka dla mnie. Druga, moim zdaniem ważniejsza kwestia na przyszłość, to pomoc nowym graczom ["młodym", "żóltodziobom", "rookie" itp.]. Można by przyjąć zasadę, że każdy deal takiej osoby, do powiedzmy końca grudnia (do ustalenia do kiedy) jest wrzucany na forum na 24h i jest możliwość komentowania go przez innych graczy albo jakieś głosowanie z argumentami. Na przykładzie mojego dealu, po 24h mamy strzelam 5-0 na nierówny i to jest jakiś konkret dla nowej osoby. Oczywiście decyzja finalnie zawsze należy do gracza, ale taka dyskusja daje szerszy obraz wymiany i różne perspektywy tego samego dealu. Wrzucam do zastanowienia. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 @Tocheck w tej wymianie z @24kobe8 jeszcze dodaje Brice'a i 15$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Jak ktoś chce pick 12 to pisać, najlepsza oferta wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Gra w grze Mamy taki mały zakładzik z @bułao symboliczne mniej więcej 6-8 dużych kaw latte ; ) Obstawiamy, kto zdobędzie więcej punktów w sezonie - ja - > Giddey, Buła - > Donovan Mitchel. Przyjmujemy min 50 rozegranych meczy aby zakład się zmaterializował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Clingan z 9 to przesteal. Przeczytam ten wpis za 5 lat i wtedy zalajkuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 8 minut temu, Lu- napisał(a): Clingan z 9 to przesteal. Przeczytam ten wpis za 5 lat i wtedy zalajkuję. W ogóle super draft mi się udał. Sheppard, Castle i Clingan czyli trzech zawodników, których miałem w top 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Muszę zejść z Salary więc chętnie coś pohandluje zanim zrzucę zawodników. Mam jeszcze wydraftowanego Knechta. Piszcie propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 7 godzin temu, Raven2156 napisał(a): Muszę zejść z Salary więc chętnie coś pohandluje zanim zrzucę zawodników. Mam jeszcze wydraftowanego Knechta. Piszcie propozycje. Wywal gości od KCP w dół i po temacie. Jeszcze zapas zostanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Duop Reath, Champagnie, Isiah Stewart, Pritchard dostepni za $$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Paul Reed, Herb Jones i Aaron Nesmith dostępni za $$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 @Tocheck - @tomekkolba to z nami gra? Jak potwierdził skoro nie było go na forum od 1.03? Dorobek jego na forum to jeden post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 10 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Nie śledziłem jego aktywności ale zaraz się przyjrzę. W zeszłym roku wybierał w drafcie i to całkiem dobrze. W razie czego poszukam jeszcze kogoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 10 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 @Tecu Jest i widzę że ogarnia kolejny dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Orlando Na sprzedaż 5 O.G. Anunoby 27 39,20 6 Dereck Lively 20 36,85 7 Marcus Smart 30 34,80 tanio 8 Ben Simmons 28 34,45 niedrogo 9 Robert Williams III 27 31,70 tanio 10 GG Jackson II 20 31,65 11 Tari Eason 23 28,20 12 Keon Ellis 24 20,75 13 A.J. Griffin 21 18,00 tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 11 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Herb Jones do mnie za 15$ @24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 (edytowane) @Tocheck tak --- @Alonzo in: Nesmith Bulls in: Klay, Achiuwa + 10$ Edytowane 11 Września 2024 przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 11 minut temu, 24kobe8 napisał(a): @Alonzo in: Nesmith Bulls in: Klay, Achiuwa + 10$ Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi