blaugrana Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Wow, srednia 50 na prawie półmetku, szacun @TryczekSzukarek Edytowane 7 Stycznia przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Ja in: mój pick z tego draftu + 50$$ (Minnesota) @Alonzo cason wallace ( Boston Celtics) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia W dniu 11.01.2025 o 07:25, evitacre napisał(a): Ja in: mój pick z tego draftu + 50$$ (Minnesota) @Alonzo cason wallace ( Boston Celtics) Rozwiń Potwierdzam Zwalniam Marshalla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Propozycja inwestycji na przyszłość dla tankerów: Oddam knechta za inną piętnastkę, która produkuje coś więcej w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia W dniu 13.01.2025 o 11:16, RonnieArtestics napisał(a): Propozycja inwestycji na przyszłość dla tankerów: Oddam knechta za inną piętnastkę, która produkuje coś więcej w tym sezonie. Rozwiń to chyba w fbx2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia W dniu 13.01.2025 o 13:13, TryczekSzukarek napisał(a): to chyba w fbx2 Rozwiń Dokładnie, w fbx2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Czołem oddam z dużą chęcią następujących murzynów: 2 Devin Vassell 24 47,45 3 C.J. McCollum 32 52,40 4 Nicolas Claxton 25 50,40 Dosyć tanio, najlepiej za połamańców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Witam wszystkich! Od teraz tzn. Jak tam @Tocheck wszystko ogarnie moja ekipe przejmie @mac więc w razie czego uderzać do niego ja dziękuję za wspólną grę ale przyda się ktoś aktywniejszy niż ja żeby nie psuć zabawy. Powodzenia wszystkim i bawcie się dobrze. Dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 27 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Czekamy na potwierdzenie ze strony nowego (starego) menago. Tymczasem piotrek ban na 14 dni za pobranie Bony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Cp3 za Tobiasa, salary się chyba zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 28 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Wieczorem ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Niestety, sezon mi nie wyszedł również z powodu małego zaangażowania, za co przepraszam. Jeżeli ktoś z walczących chciałby kogoś ode mnie to zapraszam do rozmów. Jeżeli ktoś ma kogoś kto chciałby przejąć moją drużynę czy to teraz czy po sezonie, to również zapraszam do rozmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia W dniu 27.01.2025 o 19:21, Tocheck napisał(a): Czekamy na potwierdzenie ze strony nowego (starego) menago. Tymczasem piotrek ban na 14 dni za pobranie Bony. Rozwiń witam, potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia W dniu 27.01.2025 o 19:21, Tocheck napisał(a): Czekamy na potwierdzenie ze strony nowego (starego) menago. Tymczasem piotrek ban na 14 dni za pobranie Bony. Rozwiń dodasz mnie, wyslalem mail na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 30 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Wysłałem zaproszenie. Nie doszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Można prosić tabelkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Jak będzie Wam brakować niedoswiadczonych GMow to piszcie do mnie, z chęcią bym jakiś zespół przyjął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 30 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Pelikans do wzięcia od zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia W dniu 30.01.2025 o 17:29, Tocheck napisał(a): Pelikans do wzięcia od zaraz Rozwiń Jak będzie zgoda na moją kandydaturę to biorę w ciemno. W weekend wracam do domu to wtedy zerknę dokładnie, ale nie chce się wpraszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi