Tocheck Opublikowano 16 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Sorry ale dopiero teraz odczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Tak myślałem, że w piątek wieczór to nie była prośba na miejscu, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 17 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Duren za Harta @blaugrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 1 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 (edytowane) @Tocheck po mojej ostatniej wymianie z @blaugrana powinienem mieć jeszcze pick spurs i heat 2025 dzięki I jeszcze informuję, że DJ Murray jest na sprzedaż. Czekam na oferty, ale nie za długo. Pozdr. Edytowane 1 Grudnia 2024 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 5 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Wymiana: do Atlanty: Vassell + pik Phoenix 2025 do Phoenix Murray @buła potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 6 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Jakaś ciekawa propozycja za Edey'a? Ktoś, coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 @TryczekSzukarek kogo dropujesz? bo salary przekroczone tym tradem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 6 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) 3 godziny temu, Tocheck napisał(a): @TryczekSzukarek kogo dropujesz? bo salary przekroczone tym tradem.. watson na fa Edytowane 6 Grudnia 2024 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Wrzucę, choć to i tak już po grze raczej, znaczy po walce o 1 miejsce, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Potwierdzam wymianę z @TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Cześć wszystkim jeśli jest lub będzie ktoś chętny na przejęcie mojego zespołu po sezonie to dajcie znać ps. Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Z uwagi na Lukę to chyba wyprzedaż zrobię więc jak coś tam chcecie to piszcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 (edytowane) Mam na oddanie tanio cp3 i beal Nieco drożej ale też tanio Anfernee simons lub VanVleet Za jakąś dobrą ofertę rozważę też sprzedaż Trayce Jackson-Davis. Edytowane 29 Grudnia 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 29 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 @blaugrana ban 14 dni za przekroczenie salary pobraniem Klaya Thompsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Ale może mógłby się liczyć od mojego przyznania się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 29 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Może tak być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi